Legătura îngrijorătoare dintre liberalul Joe Biden și organizația teroristă ANTIFA

 

Una dintre loviturile din războiul electoral din Statele Unite a venit în 12 august, când mai multe personalități au semnalat pe rețelele de socializare o așa-zisă „coincidență” îngrijorătoare: anume că atunci când scrii „antifa.com” în bara de căutare a browser-ului web, acesta te redirecționează la pagina de campanie a candidatului de stânga Joe Biden.

Cu puţin timp înainte, Biden îşi anunțase opțiunea pentru persoana care să fie vicepreședinte în cazul în care va fi ales. El a ales-o, oarecum previzibil, pe senatoarea Kamala Harris, pe motiv că aceasta este femeie și aparține rasei negre (una dintre puținele care dețin o poziție importantă în structura politică americană). Bineînțeles că decizia a stârnit controverse, chiar și în rândul propriilor susținători.

Pe acest fond a apărut ştirea că „antifa.com” (care logic ar fi să fie domeniul organizației teroriste „antifasciste” responsabilă pentru protestele violente din SUA) te redirecționează către pagina de campanie a democraţilor – aici găsești o imagine cu Biden și Harris de gât spunându-ți că „împreună putem câștiga”.

Sau cel puțin, găseai. Bineînțeles că odată ce mai mulți simpatizanți republicani au început să vorbească despre asta, domeniul a fost schimbat brusc, iar acum primești o eroare când vrei să intri pe site-ul Antifa.

Întrebat într-o conferință de presă ce părere are despre aceasta și dacă crede că e necesar ca Joe Biden să denunțe ANTIFA ca fiind o organizație teroristă și periculoasă, președintele Donald Trump a spus că da, așa ar fi normal.

Însă Joe Biden nu s-a grăbit să declare ceva pe această temă, iar mai multe site-uri propagandiste, printre care și gigantul yahoo.com, i-au sărit rapid în apărare. Un articol publicat de yahoo.com pretinde chiar că toată povestea aceasta ar fi vina, ghiciți cui… a rușilor, bineînțeles. Articolul explică mai apoi că domeniul „antifa.com” ar fi fost deținut de Federația Rusă până în luna iulie a acestui an. Ce-i drept, din luna iulie încolo, proprietarul anonim al domeniului s-a mutat în Panama. Deci pe scurt, nicio legătură cu Rusia.

Alt articol de propagandă s-a pierdut într-o explicație lungă și prost gândită despre cum Antifa e oricium prost organizat și nu știe nimeni cine conduce acești teroriști bezmetici. Multe cuvinte, zero explicații logice. În trecut, teroriștii Antifa au fost legați de miliardarul filantrop George Soros, care a jurat la un moment dat că „va distruge America”.

Antifa… Biden… distrus America? Parcă se leagă un mesaj acolo, dar până nu știm ceva concret, ne limităm la a observa că este un incident extrem de bizar.


Citiți și:

Legătura candidaturii lui Joe Biden la preşedinţia Americii cu isteria Covid-19, confirmată

Legături periculoase. Un site american spune că a găsit conexiuni financiare între Joe Biden, democrați și Black Lives Matter

Înaltul oficial american Joe Biden este un pedofil notoriu

 

yogaesoteric
16 septembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More