Legea vibraţiei

Nimic nu e nemişcat. Totul este vibraţie care se manifestă în game diferite. Astfel se explică diferenţierile dintre diferitele manifestări ale materiei, sentimente, gânduri, etc. Scara evolutivă este alcătuită din gradări ale frecvenţelor de la dens spre subtil, ajungând până la Spiritul Nemuritor al lui Dumnezeu. Cu cât vibraţia e mai înaltă cu atât manifestarea e mai elevată. În realitate materia e alcătuită din particule energetice aflate într-o constantă mişcare cu un anumit ritm. Pitagora spunea că mişcarea este caracteristică oricărui lucru sau fiinţe. Şi ceea ce pare inert posedă o anumită frecvenţă de vibraţie. Tot ceea ce există în univers a fost creat de Energia Divină. Un obiect care este supus vibraţiei poate să pară perfect imobil (de exemplu spiţele unei roţi în mişcare par să formeze un obiect compact, fix). De aceea nu trebuie să ne lăsăm înşelaţi de aparenţe ci să pătrundem în profunzime pentru a ne putea apropia de realitate, putând vedea dacă un obiect e grosier sau nu. Vom descoperi că lumina, căldura, magnetismul, electricitatea nu sunt decât fenomene vibratorii. Aceasta este valabil şi pentru gânduri, emoţii, stări sufleteşti, voinţă – toate sunt stări vibratorii emise spre exterior având o incidenţă mai mare sau mai mică asupra mediului înconjurător.

Legea vibraţiei exprimă capacitatea de a interveni la nivele inferioare de manifestare pentru a produce transformările pe care le dorim.

Conform legii vibraţiei, Energia Vibraţiei Supreme, atrase în fiinţa noastră prin tehnica Binecuvântării provine de la Dumnezeu Tatăl şi este Energia Supremă Ultimă care izvorăşte din Spiritul Ultim al lui Dumnezeu. Prin atragerea ei realizăm primii paşi pe calea Iubirii Divine. Această Energie este pentru fiecare răspunsul direct şi nemijlocit pe care Dumnezeu Tatăl ni-l oferă prin intermediul nostru. “Cere şi ţi se va da. Bate şi ţi se va deschide“ – acesta este legământul fundamental realizat de Creator către creatură şi respectat întotdeauna. Ca răspuns la cererea noastră Dumnezeu Tatăl revarsă fulgerător asupra noastră Energiile Divine Supreme ale Spiritului Său.

Arta Binecuvântării ne permite să primim darurile spirituale cele mai valoroase. Energiile pe care le primeşte spiritul individual Atman de la Dumnezeu au o frecvenţă de vibraţie foarte mare, ele făcând cu putinţă totul în întreaga manifestare spirituală.

yogaesoteric

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More