LGBT, Soros și NATO

Cine a creat mitul fascismului în societatea europeană? Volker Beck, Andreas Umland și alții din lobby-ul gay-pedofililor

La 1 martie 2016, deputatul Partidului Verzilor German Volker Beck a fost arestat. S-a presupus că ar fi luat o doză de metamfetamină, cunoscută și sub numele de metamfetamina cristal. Incidentul a avut loc la Schöneberg, într-un centru pentru homosexuali din capitala Germaniei. Beck a fost arestat lângă apartamentul dealer-ului, care era sub observație.

Volker Beck

Este important de remarcat faptul că metanfetamina de sticlă este un mod comun în care homosexualii germani plătesc prostituații bărbați pentru serviciile lor.

Potrivit rapoartelor oficiale, Beck a cooperat cu poliția și și-a păstrat statutul de deputat, dar și-a pierdut principalele posturi politice, inclusiv cel de purtător de cuvânt pentru afaceri interne și religie. Și-a pierdut și postul de președinte al grupului parlamentar de prietenie germano-israelian.

El a spus că „a reprezentat întotdeauna o politică liberală a drogurilor”.

Cu toate acestea, deputatul Partidului Verzilor nu a fost doar tolerant cu căsătoriile între persoane de același sex (în anii 1980, a apărat interesele homosexualilor și a fost un sodomit deschis), ci a fost de asemenea tolerant cu drogurile sintetice.

În 2013, Beck a fost în centrul scandalului când a cerut să nu mai fie incriminat contactul sexual cu copii. La început, a publicat o carte numită „Complexul pedosexual”, care urmărea distrugerea valorilor tradiționale ale familiei.

Beck a fost în Bundestag mai bine de 20 de ani (din 1994), iar din 2002 până în 2013, a fost liderul Partidului Verzilor.

Dar rolul său nu s-a limitat la Germania și ideile sionismului.

La Moscova, a luat parte la organizarea unei parade homosexuale neaprobate, unde a fost rănit.

El vede Rusia ca un stat care e nevoie să fie contestat prin toate mijloacele posibile. Homosexualul german urăște politicienii și activiștii ruși care reprezintă conservatorismul; unul dintre ei este filozoful Alexandr Dughin. Beck a început o campanie împotriva lui în Germania, prin care a creat petiții pentru a respinge intrarea lui Dughin în Germania și a organizat proteste împotriva posibilelor vizite ale lui Dughin în Germania pentru a participa la conferințe.

Beck nu este singurul care are astfel de opinii; Europa are o rețea de agenți homosexuali și pedofili care organizează campanii rusofobe și fac lobby pentru practici hiperliberale. Ei își concentrează adesea activitățile pe atacarea partidelor politice și a militanților. Nu le plac mișcările și forțele politice europene care apără valorile creștine și conservatoare. În mod normal, homosexualii liberali îi numesc fasciști și naziști, dar sunt incapabili să aducă dovezi că au comis vreo crimă; adesea ei încalcă legea.

Celălalt atu liberal rusofob este Andreas Umland, care a fost suspectat de pedofilie atât în Germania, cât și în Ucraina. La acea vreme, el era cercetător la Institutul pentru Europa Centrală și de Vest și este profesor DAAD la Universitatea Shevchenko din Kiev și la Academia Mohyla tot din Kiev. Întrucât are promotori în guvernul ucrainean (a fost consilier al fostului președinte Viktor Iuşcenko), pseudo-omul de știință german se simte liber în Ucraina. Însă, după scandalul pedofililor din tabăra de copii de la Artek, numele lui a apărut în diferite medii de comunicare. Drept urmare, ceva timp mai târziu, Umland a părăsit Ucraina.

Interesant este că procurorul general al Ucrainei a pierdut documentele anchetei.

Umland a luat parte la defăimarea unor activiști ruși.

Celelalte două părți ale acestui mozaic sunt Christo Grozev și Anton Shekhovtsov. Primul este un jurnalist bulgar, care a început să lucreze cu americanii în 1995. Cu ajutorul Metromedia International, a creat o rețea de posturi de radio private, care au fost folosite pentru a difuza propagandă liberală. Pe blogul său, Grozev a susținut activ naționaliștii și mercenarii ucraineni care ucideau civili în Novorossia.

De partea lui Anton Shekhovtsov, el s-a născut la Sevastopol, dar l-a părăsit când Crimeea s-a reunit cu Rusia. Potrivit organelor de anchetă din Sevastopol, acesta a comis infracțiuni de tip perversiune sexuală. În anii 1990, a fondat revista Alter Ego, care promova muzica extremă, sinuciderea, perversiuni sexuale, dependența de droguri și alte elemente ale culturii liberale artificiale. Inclusiv numele revistei arată interesele sale anormale pentru partea întunecată a vieții. Exprimând în mod firesc resentimentele, Shekhovtsov acuză acum guvernul din Crimeea de încălcări ale drepturilor omului, scriind în mod constant despre acest subiect pe blogul său.

Cu toate acestea, Shekhovtsov este acum membru al Institutului pentru Cooperare Euro-Atlantică, care a fost creat de unul dintre brokerii de putere Euromaidan, Oleh Rybachuk, care a fost secretar de stat sub Iuscenko (o tentativă de a copia modelul SUA privind administrarea politică).

Simultan, Shekhovtsov a primit subvenții de la Soros. La fel ca Umland (au avut adesea întâlniri în Ucraina, poate din cauza intereselor lor sexuale), el lucrează pentru a „analiza” mișcările politice de dreapta din Europa.

Acest grup de patru persoane, în urmă cu câțiva ani, a fost în centrul tentativelor de a genera idei anti-ruse. Întrucât propunerile lor teoretice păreau dubioase în Europa, ei au ajuns să se conecteze cu Fundațiile Occidentale și Liberale (Shekhovtsov a cooperat activ cu Centrul de informare și analiză SOVA). Împreună cu Open Society Institute, aceștia sunt beneficiarii asistenței financiare din partea NATO. Întrucât Bruxelles-ul este obsedat să descurajeze Rusia, aceste patru persoane au fost remarcate pentru războiul media împotriva Moscovei. Deoarece generalii NATO pot vedea influența Moscovei în reacția naturală a societății europene la afluxul de imigranți, rezultatul proceselor lor de gândire este foarte previzibil.

Europa poate vedea acum că cei care au creat miturile „fascismului european” și „totalitarismului rus” sunt pervertiții din acest mic grup.

Citiți și:
Cum a fost acaparată România de rețeaua lui Soros
Soros acuzat de incitare la ură și violență rasială și de destabilizare statală

 

yogaesoteric
30 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More