Bourla: Prin vaccinuri vom înlocui ADN-ul uman cu unul sintetic!

Declarația de mai sus a fost făcută de Bourla la Bloomberg Surveillance Tv, unde recunoaște că boosterele sunt necesare pentru „corectarea” ADN-ului uman cu „probleme”!! Link vk pentru video, pe Bloomberg e contra cost!

Acordul cu Codex DNA joacă un rol cheie atât în această tehnologie, cât și în proiectele ARNm” a spus Bourla. „Va reduce semnificativ timpul necesar sintetizării ADN-ului – un ingredient cheie pentru orice proiect ARNm. De exemplu, vaccinul actual durează o lună, iar o treime din acest timp este dedicat construirii modelului ADN.

Aceasta include crearea unui hub în Africa de Sud pentru producția de ARNm, printr-un parteneriat cu Institutul Biovac, care ar urma să se concretizeze în acest an.”

A mai picat o „teorie a conspirației”: serurile administrate ca „vaccinuri” modifică ADN-ul uman!

Aflăm chiar din gura lui Bourla că ADN-ul nu va fi doar modificat, ci înlocuit cu unul sintetic!!! Declarația lui confirmă totodată că întreaga „pandemie & cv19” au fost diversiuni criminale îndelung premeditate care au avut două ținte:

1. Depopularea masivă;
2. Modificarea genetică a supraviețuitorilor!

Urmează Musk cu implantarea cipului direct în creier și avem întregul tablou al iadului ce vor să îl implementeze!

Potrivit Codex DNA din San Diego, platforma BioXP „consolidează, automatizează și optimizează întregul flux de lucru de sinteză, clonare și amplificare”. Prin aceasta, tehnologia „oferă o sinteză practic fără erori de ADN/ARN la scară în câteva zile și ore în loc de săptămâni sau luni”. Compania a remarcat că cercetătorii din întreaga lume folosesc platforma BioXP pentru a accelera paradigma de proiectare – construcție – test pentru descoperirea medicamentelor. Platforma are aplicații în medicina de precizie, produse biologice și dezvoltarea de vaccinuri, precum și în editarea genomului și terapii celulare și genetice, a spus compania.

Codex DNA a anunțat parteneriatul într-un dosar la Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din SUA. Cele două companii au încheiat acordul pe 22 decembrie. Anunțul a generat creșterea acțiunilor Codex DNA cu peste 40%!

Pfizer și Codex au convenit să îmbunătățească capacitățile tehnologiei BioXP și apoi să folosească competențele îmbunătățite pentru a produce noi materiale pentru programele de cercetare și dezvoltare ale gigantului farmaceutic. Codex DNA a acordat Pfizer o licență neexclusivă, la nivel mondial, pentru această platformă îmbunătățită.

Citiți și:
O cronologie interesantă: modificarea definiției vaccinului
Vaccinarea cu ARN-mesager este inginerie genetică ireversibilă – MODIFICAREA GENETICĂ A OMULUI
Operațiunea covid a scos la iveală cine controlează lumea

 

yogaesoteric
30 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More