Lista oficială cu ce se bagă în vaccinuri: celule din rinichi de maimuţă verde şi din fetuși avortaţi, plus multe altele…

 

Un document bombă al Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC) din SUA dezvăluie lista cu excipienții (adjuvanții) vaccinurilor, ce includ celule de rinichi de maimuţă verde africană precum și celule din fetuși umani avortați…

Aproape nimeni nu cunoaşte cu adevărat ce conţin vaccinurile…

Într-un document PDF postat pe site-ul instituției, intitulat „Vaccine Excipient & Media Summary”, CDC a afişat lista tuturor excipienţilor folosiţi în prezent în vaccinurile injectate în adulţi şi copii din America. Lista CDC, ce datează din 6 ianuarie 2017, a fost „extrasă din prospectele producătorilor” conform spuselor acestora.

Natural News a postat o copie a acestui document pe serverele proprii, pentru a rămâne accesibil în situația în care CDC îl va șterge, dat fiind că sunt recunoscuți ca având „pierderi subite de memorie” în cazul unor documente care nu doresc să fie larg cunoscute de către populaţie.

Celulele umane provenite din ţesut fetal au devenit un subiect de scandal în care chiar Vaticanul a emis o declaraţie de îngrijorare cu privire la folosirea acestora, în care critică „vaccinurile ce conţin viruşi proveniţi din celule umane de origine fetală, folosind ţesuturi prelevate de la fetuşi umani avortaţi”. Răspunsul Vaticanului, disponibil aici aduce, de asemenea, în discuție problema morală şi etică a „principiului cooperării legale cu diavolul”.

Linia de celule WI-38 este cunoscută ca fiind „derivată din ţesut pulmonar provenit de la un făt alb (caucazian) feminin avortat”, aşa cum admite chiar şi site-ul Wikipedia.
Institutul Coriell pentru cercetări medicale explică următoarele despre linia celulară MRC-5: „Linia celulară MRC-5 a fost dezvoltată în septembrie 1966 din ţesutul pulmonar provenit de la un făt de 14 săptămâni avortat din motive psihiatrice, prelevat de la o femeie de 27 de ani, sănătoasă fizic. Morfologia celulară este de tip fibroblast. Cariotipul este 46, XY; masculin diploid normal. Numărul cumulativ de pasaje celulare până la îmbătrânirea celulelor este de 42-48. Isoenzima G6PD este de tipul B.”

Mai jos găsiţi lista completă publicată de CDC. De remarcat că aceste ingrediente conţin metale toxice (săruri de aluminiu), resturi celulare provenite de la oameni, maimuţe, vaci, porci şi găini, ingrediente derivate din organisme modificate genetic, bariu, coloranţi artificiali chimici, excitotoxine precum glutamatul, agenţi chimici de dezinfectare (Triton X 100), tulpini bacteriene (E coli), chimicale toxice precum glutaraldehidă, timerosal (mercur) şi multe altele.

Nimeni nu mai poate infirma acum prezența acestor substanțe în vaccinuri, întrucât a fost admisă chiar de CDC.

Sumarul excipienţilor şi mediilor din vaccinuri
Excipienţi incluşi în vaccinurile SUA, pe vaccin

În plus faţă de antigenele (virale sau bacteriene) inactivate sau omorâte, vaccinurile conţin cantităţi foarte mici din alte ingrediente – excipienţi sau medii.

Anumiţi excipienţi sunt adăugaţi în vaccin pentru un anumit scop. Aceştia includ:
– conservanţi, pentru a preveni contaminarea (de exemplu, timerosalul);
– adjuvanţi, pentru a ajuta la crearea unui răspuns imun mai puternic (de exemplu, sărurile de albumină);
– stabilizatori, pentru a menţine puterea vaccinului pe timpul transportului şi al depozitării (de exemplu, zaharuri sau gelatină);

Celelalte substanțe prezente în vaccinuri sunt urme de substanţe care au fost utilizate în timpul procesului de producere a vaccinului, şi care s-a urmărit să fie îndepărtate. Acestea includ:
– materiale pentru culturi celulare – utilizate pentru creşterea antigenelor virale (de exemplu, proteine de ou, diverse medii de culturi celulare);
– ingrediente pentru inactivare, folosite pentru uciderea virusului sau inactivarea toxinelor (de exemplu, formaldehida);
– antibiotice, utilizate pentru prevenirea contaminării bacteriene (de exemplu, neomicina).

Următorul tabel conţine toate componentele, altele decât antigenele (virale), care sunt trecute în foaia de însoţire realizată de producător pentru fiecare vaccin. Fiecare dintre aceste foi de însoţire poate fi găsită pe site-ul FDA şi conţine descrierea procesului de producere a vaccinului respectiv, incluzând cantitatea şi scopul utilizării fiecărei substanţe. În majoritatea descrierilor, aceste informaţii se găsesc în secţiunea 11: „Descriere”.

 


Citiţi şi:

11 ingrediente toxice care provoacă boli și care se găsesc în vaccinuri 
Adjuvanții din vaccinuri produc după vaccinare boli autoimune grave 

 

yogaesoteric
21 iulie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More