«London Fashion Week» sau «mireasa lui satana» defilând într-o capelă anglicană…

 

Designerul turc Dilara Findikoglu a prezentat colecția de primăvară/vară 2018 la Săptămâna Modei din Londra și nu a fost nimic altceva decât o „Liturghie Neagră” satanică. Într-adevăr, evenimentul a avut loc la altarul capelei „Sf. Andrei” din Londra și a încorporat simbolism ocult și satanic. Pe scurt, evenimentul a însumat tot ceea ce cuprinde lumea modei cu adevărat.

În timp ce Dilara Findikoglu este recunoscută ca o „rebelă a lumii modei”, ea este în perfectă concordanță cu filosofia industriei. Ea nu se răzvrătește deloc, face exact acel fel de lucruri pe care „ei” doresc să le facă. Din acest motiv, celebrități cum ar fi Rihanna, FKA Twigs și Grimes au fost văzute purtând creațiile lui Findikoglu.

Ultimul ei show de modă a fost prezentat de artistul Brooke Candy (videoclipurile sale sunt pline de imagini MK) și artistul travestit Violet Chachki.

Brooke Candy merge pe scenă. Pentru acest eveniment, capela a fost transformată într-un templu ocult. Mai precis: într-o lojă masonică.

Fundalul este în esență un mix de imagini de inspirație masonică. Pe fiecare parte sunt stâlpii gemeni masonici. Între stâlpi se află litera G, în interiorul unei pentagrame inversate. Sub aceasta este plasat ochiul a-toate-văzător în interiorul unei hexagrame. Sunt prezente, de asemenea, pătratul masonic și compasul. Podeaua este în model de șah. Iată o ilustrație masonică clasică pentru comparație.

O diagramă masonică emblematică

În acest decor foarte ocult, modelele au fost îmbrăcate și pictate cu o mulțime de simboluri. Bineînțeles, toate acestea au fost combinate cu actuala agendă de estompare și mixare a genurilor.

Acest model poartă rochie de mireasă, completată cu un voal alb. Pe fața ei este desenat un sigiliu.

Un sigiliu este un simbol inscripționat sau pictat, considerat a avea o putere magică. Termenul face de obicei referire la semnătura pictorială a unui demon sau a altei entități și este folosit în magia ceremonială. Sigiliul special de pe fruntea modelului amintește de Sigiliul lui Lucifer.

Un pandantiv care conține Sigilul lui Lucifer (cunoscut și ca Sigiliul lui Satan)

Pe scurt, modelul este în esență o „mireasă a lui Satana”.

Artistul travestit Violet Chachki a purtat o ținută foarte roșie… și două coarne de diavol. Asta se petrece în interiorul unei capele

O „Liturghie Neagră” este un ritual malefic caracterizat prin inversarea ceremoniei religioase tradiționale și profanarea obiectelor creștine în scopuri satanice. Faptul că modelele se plimbă în interiorul unei capele purtând coarnele diavolului reamintește de conceptul de „Liturghie Neagră”.

Această persoană cu căutătură bizară defilează cu două coarne în păr. De asemenea, pe fața modelului este desenat un sigiliu.

Acest model are desenat pe față un Ochi al lui Horus. Aceasta ne indică faptul că evenimentul a fost oficiat de elita ocultă.

O influență de punk rock dar, mai ales, se remarcă prezența ochiului a-toate-văzător. Pe mâneca dreaptă (în stânga imaginii) este prezent simbolul societății Skull & Bones (Craniu și Oase) – societate secretă a elitei.

Sigla societății Skull & Bones

Această rochie face trimitere la conceptul ermetic al dualității (exemplificat, de asemenea, de podeaua în tablă de șah).

Acest manechin îmbrăcat în vampir are un sigiliu pe frunte. Pe mantaua lui pare a fi un imprimeu cu un înger căzut. Lucifer era un înger căzut.

Acest model poartă o rochie roșie ritualică și are o pentagramă mare trasată pe față.

Cele mai multe modele sunt transformate în obiecte magice ca și cum ar face parte dintr-un ritual ocult.

Pe lângă crucea inversată desenată pe fața ei, acest manechin are piciorul stâng si pieptul stâng expuse. De asemenea, în jurul gâtului are agățat ceva. Vă amintesc ceva aceste elemente?

Aceasta este o imagine a unui candidat la inițierea masonică. În timpul ritualului, pieptul stâng și piciorul stâng sunt expuse, iar în jurul gâtului poartă un ștreang.

Acest model are câteva cruci inversate pe cămașă.

Acest show de modă este o reprezentare perfectă a mentalității industriei modei de azi. Nu este vorba despre „îmbrăcăminte” sau „modă”, ci despre evenimente ritualice, o sărbătoare așa-zis artistică a mentalității satanice a elitei oculte.

Pe măsură ce defilează cu sigilii magice, simboluri oculte și alte elemente ritualice pe tot corpul, modelele sunt transformate în vehicule de energie malefică, evocată prin acele simboluri, transformând acest „spectacol de modă”, care a avut loc în interiorul unei capele, într-un ritual satanic cu mare putere ocultă malefică.

Citiți și:

Noua modă pentru bărbați, New York 2017 – 2018. Cum o comentați?

Noi tendinţe perverse, dezgustătoare şi satanice în industria modei


 

yogaesoteric
8 noiembrie 2017

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More