LONDONISTAN. Un raport real dar șocant: 500 de Biserici au fost închise în capitala Marii Britanii. În locul lor au apărut 423 de moschei

 

Un raport publicat de Gatestone Institute arată, dacă mai era nevoie, că Londra a devenit paradisul moscheilor. Care răsar ca ciupercile în metropola de pe malul Tamisei, în timp ce bisericile își închid porțile.

Rata închiderii bisericilor din capitala Regatului Unit este izbitor de mare, comparativ cu orice alt oraș din Europa, așa cum și numărul moscheilor care le iau locul crește în ritm rapid, susțin cei de la Gatestone Institute, analizând schimbările de ordin religios.

„Londra este mult mai islamică decât multe state musulmane luate la un loc”, spune Maulana Syed Raza Rizvi, unul dintre predicatorii islamiști care trăiesc în ceea ce jurnalista Melanie Phillips denumește „Londonistan”. O apreciere mai puțin elegantă o are însă Wole Soyinka, laureat al Premiului Nobel pentru literatură, care a numit Marea Britanie „o hazna pentru islamiștiˮ.

Site-ul Breitbart amintește declarația primarului musulman al capitalei britanice, Sadiq Khan, după atentatul terorist de la Westminster: „Teroriștii nu pot suporta multiculturalismulˮ.

Devine însă tot mai evident că Londonistan-ul, cu cele 423 moschei noi, se ridică încet, dar sigur, pe ruinele triste ale creștinismului britanic, spune analistul italian Giulio Meotti pentru Gatestone Institute. Meotti citează o informație publicată de Wall Street Journal, conform căreia 500 de biserici de toate confesiunile din Londra au fost transformate în case private.

Situația este cam așa:
The Hyatt United Church a fost cumpărată de comunitatea egipteană, pentru a o transforma în moschee. Biserica Sfântul Petru a devenit și ea moscheea Madina, iar moscheea Brick Lane a fost ridicată pe locul unei foste biserici metodiste. Și nu doar lăcașe creștine au devenit, peste noapte, moschei, ci și oamenii au ales să se convertească. Conform unor statistici recente, numărul celor care au ales să se convertească la Islam s-a dublat. De multe ori, cei care fac asta aleg islamul radical, așa cum s-a petrecut în cazul lui Khalid Masood, atacatorul de la Westminster.

Daily Mail a publicat imagini care spun totul: în poză apar o moschee și biserici, unele lângă altele. Dacă în Biserica San Giorgio, care, în mod normal ar putea să adăpostească 1.230 de credincioși, doar 12 oameni au venit la slujbă, iar la Biserica Sfânta Maria nu s-au adunat mai mult de 20 de persoane, moscheea din apropiere este arhiplină. Așa că musulmanii care nu mai încap își fac rugăciunea de vineri în stradă.


Citiţi şi:

Islamizarea Europei în cifre

Video stupefiant: unul dintre teroriștii de la Londra se plimba acum doi ani cu steagul ISIS pe stradă. A făcut și declarații pentru un post tv

Germania, un pas mai aproape de statul islamic: nemţii devin minoritate în Frankfurt
 

yogaesoteric
10 ianuarie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More