Lordul „Vaccinurilor” și „Ideologia teroristă a sănătății”

Nu sunt practicant, în sensul obișnuit al cuvântului, al unei religii sau al unui curent ezoteric. Pe de altă parte, am citit foarte mult, am studiat, am reflectat, curios despre orice, deschis față de tot. Nu exclud nimic, merg peste tot, mai ales dacă o autoritate îmi spune, fără alt argument decât „autoritatea” sa, să nu merg acolo.

Dr. Pascal Sacré

Datorită acestei calități (considerată de unii un pericol), continui să învăț, neobosit.

Ca medic „ortodox” dintr-o universitate belgiană și cu un curriculum clasic am urmat mult timp drumul marcat, am mers în direcția corectă și am traversat, aproape întotdeauna, când semaforul este verde.

Curiozitatea, o însușire insațiabilă în mine, m-a condus pe drumurile laterale, unde te întâlnești cu lumea, calci pe sol, dezgropi comori calificate de cei care marchează șoselele și trecerile de pietoni, surse corupte (expresie modernă: „știri false”), profesori care nu sunt demni de încredere.

Nu sunt un maestru și nici Alexander De Croo de la Young Global Leader 2015, nici Edouard Philippe sau președintele Macron.

Verificați singuri, toți șefii sau șefii adjuncți ai guvernelor care au aplicat foaia de parcurs în 2020, planul stabilit de cartelul adevăraților oameni influenți, au fost Tinerii Lideri Globali ai „Cultului Great Reset World Economic Forum”.

Nu, nu sunt un lider influent, nu mai mult sau mai puțin decât Bill Gates sau Tedros Adhanom Ghebreyesus (șeful Organizației Mondiale a Sănătății) care, totuși, fără a fi vindecători sau medici, târăsc lumea în ideologia teroristă a sănătății.

Pe de altă parte, da, sunt medic de acum 25 de ani, anestezist de acum 17 ani (cineva care adoarme oamenii și îi trezește, îi adoarme pentru a evita suferința și îi trezește pentru a le reda autonomia).

Cu curiozitatea, cunoașterea și deschiderea mea către tot ceea ce poate ajuta omenirea, fără tabuuri sau cenzuri, spun întregii omeniri să oprească această cursă spre moarte.

Coborâți din trenul acesta nebun!

Știu, este înfricoșător, poate să doară și, în același timp, atâta timp cât simți durerea, ești viu.
Recuperează-ți autonomia fizică și intelectuală și protejează-ți copiii.

Acești tineri lideri globali care au devenit „lideri” nu vor să vă facă niciun bine.

Sub acoperirea acestor injecții letale (imediat sau de la distanță prin sterilizare), au introdus atât de mulți cai troieni ai morții în trupul tău, în gândirea ta și în sufletul tău, astfel încât te fac să crezi că vor să te salveze.

Dacă ar fi vrut să te salveze, ți-ar fi spus cu mult timp în urmă să te miști mai mult, să mănânci mai bine (dar nu produsele așa-zis dietetice care te otrăvesc la fel de mult ca produsele „grele”), să vă gestionați stresul zilnic, să vă îngrijiți microbiomul, să luați suplimente alimentare, unele dintre ele pe tot parcursul anului într-o țară precum Belgia (vitamina D).

Aceasta este posibil, din păcate, datorită complicității anumitor persoane care conduc instituțiile care ar fi necesar să ne protejeze și principalele mass-media care ar fi necesar să ne informeze.

După cum spune profesorul Nagarra procurorului Henry Volney (Yves Montand) în filmul lui Henri Verneuil, I Comme Icare:

Un tiran are nevoie, mai presus de toate, de un stat tiran, așa că va folosi un milion de mici tirani funcționari publici, fiecare dintre ei având o sarcină banală de îndeplinit, și fiecare va îndeplini această sarcină în mod competent și fără remușcări, și nimeni nu își va da seama că este a milionimea legătură în actul final.

Unii vor aresta victimele, deci au comis doar simple arestări, alții vor duce aceste victime în lagăre. Ei își vor fi făcut treaba doar ca mecanici de locomotive și directorul închisorii care deschide porțile își va fi îndeplinit doar datoria de director al închisorii. Desigur, șefii îi folosesc pe cei mai cruzi indivizi în violența finală, dar la fiecare verigă din lanț, ascultarea a devenit comodă” ‒ Henri Verneuil, I comme Icare, 1979.

Vă amintește de ceva acest citat?

Încurarea denunțului, violența asupra cetățenilor fără apărare trivializați, cetățeni excluși din spitale pentru singura „infracțiune” de a nu fi „încă” injectați cu un produs experimental, acel vânzător dintr-un magazin de electrocasnice care vă ordonă să vă puneți corect masca, conform normei, proprietarul barului care a devenit atât polițist, cât și medic, deoarece acum este necesar să-i arăți starea ta de sănătate.

Unde crezi că duce asta?

Spunând adevărul acum, care este considerat șocant de aceleași persoane care îți spun că totul este în regulă, este singura posibilitate de a nu trece pragul dincolo de care se va pierde orice speranță de a evita repetarea istoriei.

În cele din urmă cine este Pfizer pentru a fi atât de „puternic”?

În ciuda numărului total de decese cauzate de vaccinare, inclusiv această cifră oficială de 15.937 decese din Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinului din Statele Unite (VAERS) – perioada 14 decembrie 2020 și 24 septembrie 2021 –, Pfizer continuă să rămână în cursă cu cazierul judiciar și „vaccinul” său ucigaș.

„Otrava vaccinului” impusă la nivelul întregii planete este produsă de o companie farmaceutică care a fost acuzată de Departamentul de Justiție al SUA (2009) de „marketing fraudulos”.

Cine este Pfizer? Cine este Big Pharma?

În spatele acestor companii sunt persoane, nume, funcționari autorizați.

De acum înainte, să menționăm aceste nume care servesc Sistemului, numit Sauron în Stăpânul Inelelor.

Am putea numi Sistemul actual Lordul „vaccinurilor”, cu Sauron în frunte, Balrogs în slujba lui, servitori zeloși, „idioți” utili (cf. I pentru Icarus), trădători (Saruman), persoane care privesc și alții care așteaptă.

Nu râdeți. Analogia este realistă. Cuvintele sunt importante! Ele activează, fără să știe, concepte adânc înrădăcinate în subconștientul personal și colectiv: arhetipurile dragi lui Carl Jung.

În ciuda dovezilor din ce în ce mai solide și mărturiilor din ce în ce mai convingătoare, „vaccinurile”, inclusiv cele de dinainte de covid, nu sunt binefăcătorii umanității, dar este nevoie de timp pentru a extrage un arhetip de pe piedestalul său aurit.

Astăzi, conceptul de „vaccin” folosit drept cal troian permite unei firme cu antecedente penale (Pfizer), lovită cu cea mai mare amendă federală din istoria Statelor Unite, asociată cu BioNTech, și alte firme, la fel cu o proastă reputație, să târască o parte din umanitate către o dispariție care nu va datora nimic întâmplării, cu complicitatea escrocilor cu dinți albi, îmbrăcați în costume de designer.

Unii merg fericiți, cântând, urmând Flautistul.

Alții merg pentru că se simt vinovați că sunt în viață: formatorii de opinie criminali au reușit să-i facă să creadă că ei sunt cei responsabili de schimbările climatice, de rasismul împotriva persoanelor de culoare (albul este o culoare), de terorism, inegalități, crize și, astăzi, pandemie.

Da, pentru „sistemul Sauron”, nu ne vom spăla niciodată suficient pe mâini, nu ne vom pune niciodată masca suficient de bine și nu vom accepta niciodată suficient din produsele lor (fals numite vaccinuri) în trupul nostru învinețit.

Unii, cei mai răi, merg acolo cu bună știință, fie pentru a apuca vreun avantaj, fie pentru a străluci ca o lumină a infernului.

Fii atent la cuvinte. Nu folosi cuvintele Dușmanului.

Interzice cuvântul care începe cu v și se termină cu n! Și cuvinte precum „obligatoriu”, „izolare”, „mască”, „spălarea mâinilor”, „distanțare socială”… cuvintele lor, expresiile lor folosite intenționat pentru a-și înfășura otrăvurile într-un concept arhetipal puternic și chipurile salvator (perceput ca atare de către majoritatea umanității), pentru a le face mai bine acceptate de o populație din ce în ce mai „hipnotizată” prin frică, repetare, confuzie și ruperea tiparelor (instrumente folosite pentru a pune o persoană în hipnoză fără să știe, o stare de conștiință caracterizată prin hipersugestibilitate, o sensibilitate exagerată ce poate fi influențată).

Folosiți cuvintele reale pentru ceea ce sunt cu adevărat aceste aspecte:

  • V…n = injecție transgenică
  • Mască = barieră respiratorie
  • Spălarea mâinilor = tulburare compulsivă legată de igienă
  • Distanțarea socială = izolarea socială

Acestea sunt propuneri.

Cel mai important aspect este să fi înțeles de ce aceste considerații semantice sunt cruciale în lupta noastră împotriva ideologiei transgenice actuale. Mă adresez în mod special tuturor celor care au înțeles, care au deschis azi ochii la toate acestea.

În acest pasaj deosebit de întunecat al primei părți a Stăpânului inelelor („Frăția inelului”), în Moria, pivnițele din Khazad-dûm, spectatorul-cititor vede două focuri care se confruntă.

Gandalf împotriva lui Balrog. Anor [Soarele] împotriva lui Udûn [Infernul]. Flacăra poate servi Binelui, poate servi răului. Flacăra vă poate încălzi, la fel cum vă poate arde.

Ce mesaj fabulos de speranță pentru toată planeta încă liberă și vie.

Udûn nu va trece, datorită fiecăruia dintre voi, flăcări mici și mari ale lui Anor.

Dr. Pascal Sacré
Citiți și:
Medicina a fost transformată într-o clinică Mengele, de tip nazist; bioetica, malpraxisul și drepturile omului au fost anulate
Cel mai mincinos şi parşiv guvern din istoria României

 

yogaesoteric
15 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More