Cel mai mincinos şi parşiv guvern din istoria României

Când mă gândesc la Cîţu, la deficitul bugetar de peste zece la sută, şurubărit în calitate de mecanic al finanţelor în 2020, la imaginea lui gonflată de presă, în spatele căreia se află conduita infracţional-bancară, împrumuturile uriaşe şi procesul pe care Ministerul Finanţelor (condus nu demult de acesta) îl are cu tatăl său, mă apucă furia.

Miza sunt cei 11,6 hectare de pădure în Voineasa, lângă pârtia de ski, în valoare de 12 milioane de euro, retrocedaţi părinţilor lui Cîţu. În acest scop, ajutat de Ludovic Orban, Cîțu a desfiinţat Direcţia din Ministerul Finanţelor, chiar prin hotărâre de guvern, pentru că-i dădea bătăi de cap tatălui său. Şi n-a dat nicio explicaţie! N-a fost tras la răspundere!

Nu există nicio direcţie discernabilă în programul de guvernare PNL. USR-ul e, oricum, varză alterată, marca Soroş. După ce în 2020, Guvernul Orban a bătut recordul la îndatorarea României, Guvernul Cîţu a început anul cu împrumuturi de miliarde lei, la dobânzi de 15 ori mai mari decât alte state UE. Partidul lui Iohannis a împrumutat ţara pentru 100 de ani!

PNL-ul Brătienilor, confiscat de urmaşii lui Băsescu, iar acum, de către K.W.I., n-are niciun program de guvernare! Are un baron local la Sibiu, care nu poate fi numit om de stat, ci excursionist pe banii statului, cu rucsacul plin de minciuni electorale şi un paroxism al sărăcirii populaţiei, al jafului naţional, discordiei, corupţiei şi criminalităţii economice. Un paroxism al lipsirii de linişte socială, de bunăstare şi pace internă.

Cum să nu te înfurii pe acest partid de sub aripa lui Iohannis, ca pe un criminal în serie care a ucis speranţa de mai bine a României, siguranţa şi independenţa, partid care a creat o prăpastie între România reală şi România politică?! Nu-i uşor să trăieşti într-o astfel de societate lichidă (lichefierea valorilor este programată) – un neotribalism, în care şi istoria şi-a pierdut cursul firesc şi cel didactic, asaltată de emergenţa corupţiei şi conflictelor de toate tipurile.

Corupţii sunt plantaţi în mod special la putere, ca mai apoi să devină uneltele lor şantajabile în alchimia corupţiei. Să ne amintim că Trump a punctat în repetate rânduri că Biden este un politician corupt, îmbogăţit de pe urma funcţiei. Hard drive-ul cu toată corespondenţa dintre Hunter Biden, fiul său, şi personaje cheie din China, Ucraina, Rusia, România, ţări din care au luat şpăgi uriaşe, a fost făcut public şi dovedeşte corupţia şi hoţia familiei Biden, acest cimpanzeu care nu are nici sănătatea şi nici facultăţile mintale acasă ca să conducă o Americă…

În spatele CIA, se pare că cel care conduce de fapt şi de drept SUA, ar fi nimeni altul decât fostul preşedinte Obama. Împreună menajează, din motivele lor, corupţii, cum la noi a fost cârdăşia SRI-DNA, în vremea lui Kovesi, din care au rezultat morţi suspecte, zeci de victime nevinovate, jonglerii criminale, finalizate cu promovarea şi protejarea lui Kovesi, care a arestat pe cine a dorit, pe cine i s-a pus în cale, în deja cunoscuta tradiţie a Tătucului Stalin, a lui Beria şi a Anei Pauker!

Şi la noi în ţară personaje corupte folositoare SRI, propulsate în funcţii cheie ale statului, sunt acoperite şi de presa stimulată cu bani de guvernul lui Iohannis. Ironie amară, dar marile companii producătoare de vaccinuri ar avea un profit imens dacă ar produce vaccinuri împotriva trădătorilor, corupţiei şi prostiei.

Unde este în tot acest timp opoziţia? Nae Caţavencu ne dă răspunsul potrivit: „Este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire!”. Ciolacu, „opozantul”, ar fi fost cazul să dea de pământ cu liberalii şi useriştii tăietori de lemne! Ar fi fost necesar să lupte, la fel cum anticorpii apar şi luptă ca răspuns al organismului la boli.

Omizile acestea pe crengile actualului guvern al lui Iohannis – cel mai mincinos guvern din istoria României –, apologeţi ai austerităţii, ai groazei, şi dinastiile lor, membri ai unei secte indestructibile, au dat startul huzurului propriu pe banii poporului, ce a fost forţat să strângă tot mai mult cureaua.

De ce nu are Cîţu bani de pensii şi salarii? Păi, Cîţu şi Orban au făcut împreună, în 2020, împrumuturi la foc automat şi au plătit în avans americanilor echipament şi avioane de luptă la mâna a treia – degerate, care nu se pot ridica de la sol pe vreme friguroasă; au alocat peste 100 de milioane de euro pentru realizarea infrastructurii necesare unui proiect militar NATO la Sibiu (oare de ce taman la Sibiu? Să-l apere pe K.W.I.?), aprobat pe tăcute, pe 16 aprilie anul trecut, într-o şedinţă CSAT, în timp ce românii era închişi în case de starea de urgenţă, iar alţii plecau la cules sparanghel nemţesc, „noaptea, ca hoții”.

Vorbim despre înarmarea României pe vreme de pace, fără acordul poporului, prin crearea Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est (M.N.C.-S.E.), o structură de maxim interes pentru NATO, care are scopuri secrete majore, pe lângă care avansează texte pentru creduli, cum ar fi: „coordonarea forţelor din cadrul prezenţei aliate din regiune, monitorizarea evoluţiilor din mediul de securitate, o mai bună integrare operaţională a forţelor aliate şi a forţelor unor parteneri strategici, la criză şi conflict”.

Într-o altă ordine de idei, în decembrie 2019, guvernul Orban a achitat 912,5 milioane lei către „Romatsa”, regia care dirijează traficul aerian din România, fraţilor Ioan şi Viorel Micula – prin suplimentarea bugetului Ministerului de Finanţe din Fondul de rezervă bugetară.

Pe un alt palier de prietenie iohannist-austriacă, în februarie 2020, Guvernul Orban a emis Ordonanţa de Urgenţă care a fraudat bugetul de stat cu 320 de milioane de euro, băncile austriece BCR şi Raiffeisen Bank fiind, astfel, scutite de returnarea către stat a sumelor fraudate în mod real, deşi o hotărâre definitivă a Înaltei Curţi prevedea acest fapt.

La finalul lui septembrie 2020, datoria publică a României ajunsese la 451 de miliarde de lei, adică 42,9% din PIB. În decembrie 2019 datoria publică a fost de 373,6 miliarde de lei, adică 35,3% din PIB. Ministerul Finanţelor a mai împrumutat în data de 9 ianuarie, de pe piaţa externă 2,5 miliarde de euro, adică 1,5 miliarde de euro pe 20 de ani şi 1 miliard de euro pe 9 ani. Numai aceşti vânzători de neam ştiu văile pe care s-au dus aceste împrumuturi!

Să încadrăm în ecuaţie şi pe noul Ministru al Sănătăţii şi falsul său tratat de vânare a conjuncturilor. Se ştie că şi el şi alţi factori de răspundere din domeniu beneficiază de profitul mascaradei cu imunizarea! Sugerez factorilor de putere să-şi vaccineze cu adevărat părinţii, bunicii şi proprii copii, nu de alta, dar este vorba de puterea exemplului.

Noi ne-am cam săturat de seringile cu sau fără serul real de pe toate ecranele tv, de propaganda abuziv-ilegală pentru vaccinuri şi medicamente. Arafat ar fi cazul să manifeste mai multă grijă faţă de clasa politică iohannistă, să-i vaccineze la timp, pentru că, nu-i aşa?, mai au mult de minţit, de manipulat, au multe de făcut în teritoriu, în frig şi în condiţii vitrege, în foame şi cu salarii minime pe economie!

Persoanele vârstnice vor manifesta solidaritate faţă de politicieni, donându-şi doza de vaccin celor ce se rotesc de o interminabilă tranziţie în cele două-trei Palate. Ştiu şi ei, mai bine decât mulţimea, că orice pandemie este programată printr-un protocol secret, cu dată fixă, număr de victime şi doze de vaccin obligatoriu de achiziţionat pentru fiecare stat.

Companiile farmaceutice se gândesc tot timpul cu dragoste la oamenii planetei, drept pentru care primim în dar (plătit, nu gratuit) aceste virusuri şi vaccinuri, soldate cu Popamin, Gropamin şi Amin-Amin, care săvârşesc minuni în visteriile lor.

La loc comanda, dragii mei! Amintiţi-vă de Cercelul străin care a infectat urechea sănătăţii româneşti cu gripa porcină! Toate decesele naturale din spitale în acea perioadă erau fals puse pe seama gripei porcine, pentru a întreţine efectul de panică în rândul populaţiei, care dădea fuga la porţia injectabilă de mercur.

Din psihoza cu „porcina” şi „aviara” s-a căpătuit rapid. Am văzut cu toţii cum prin sate umblau „extratereştrii” în combinezoane şi glugi albe, cu măşti pe faţă şi le săltau bieţilor români orătăniile din ogradă, ca să le gazeze în tomberoane. Aşa a ridicat Guvernul Boc cel mic de atunci piaţa de carne de pasăre, îmbuibată de antibiotice şi hormoni, a comersanţilor din afară.

Vaccinarea este parte a unei politicii globale, ca neţărmurită grijă faţă de creşterea numărului de locuitori ai planetei. De aici, implementarea noilor „tehnici superioare”: vaccinarea contra pandemiei, „imunizarea” fetiţelor şi băieţeilor cu vârste între nouă și zece ani, cică împotriva cancerului, ca nouă directivă propusă în UE de Ursula, apoi, distrugerea sistemelor de sănătate, fluorurarea apei, toxifierea hranei cu diferite e-uri, proceduri experimentale, la care România aderă cu uşurinţă, graţie celor cărora le-am încredinţat ţara pe mână. (Amintiți-vă de semnătura lui Cioloș pe criminalul „Codex alimentarius” al OMS.)

În actuala criză pandemică deliberată, scopul vaccinării este unul singur. Nefiind ceva natural, incompatibil umanului, serul vârât cu de-a sila, dar pe bani grei, aduce în timp, pe lângă alte reacţii devastatoare, boli autoimune, paralizie, infertilitate, moarte.

Autor: Maria Diana Popescu, ART EMIS ACADEMY

Citiți și:
Guvernul nu vă vrea binele. Cele 40 de miliarde de euro pentru firme, sub forma unui împrumut, sunt încă o capcană…
Anti-‘corupțea’ președintelui: Procurorul și polițistul care l-au protejat în dosarul caselor furate prin falsuri în acte, răsplătiți de Iohannis

yogaesoteric
14 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More