Lovitura de stat din SUA – Cel puțin 11.000 de rapoarte de fraudă electorală, în investigație

 

Există deja 11.000 de rapoarte de fraudă electorală care este necesar să fie investigate și chiar duse în instanță.

„Investigatorii“ din mass-media și din rețelele sociale continuă să susțină că nu există NICIO dovadă de fraudă electorală. Dar dezvăluirile făcute recent de președinta RNC, Ronna McDaniel, și de purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, sunt ȘOCANTE, concluzionează un articol Liberty Counsel.

11.000 de rapoarte de incidente de fraudă electorală verificate, credibile, revizuite de avocați

De curând, McDaniel a anunțat că RNC (Comitetul Național Republican) a obținut 11.000 de rapoarte privind incidentele de fraudă. Dintre aceste rapoarte, mai mult de 500 de persoane au semnat declarații sub jurământ care atestează frauda.

Cunoscând prevederile legii cu privire la mărturia mincinoasă, aceste persoane au declarat sub jurământ veridicitatea fraudei electorale la care au fost martori sau pe care au experimentat-o ei însuși. Personalul Liberty Counsel și mulți alții lucrează 24 de ore din 24 pentru a continua colectarea unor astfel de declarații.

Liberty Counsel este implicat în proces, împreună cu multe alte organizații pro-America. Pornind de la experiența în procesul alegerilor din 2000, non-stop timp de cinci săptămâni (și câștigând), personalul Liberty Counsel se ocupă acum de investigații și cercetări, fiind prezenți la desfășurarea evenimentelor.

În statele cu probleme vor avea loc recalculări, audituri, litigii și o parte dintre aceste cazuri vor ajunge la Curtea Supremă. Singurul caz aflat deja pe rol la Înalta Curte ar putea modifica rezultatul în privința Pennsylvaniei și, astfel, întregul rezultat al alegerilor.

Personalul Liberty Counsel lucrează ore suplimentare pentru a se asigura că în SUA au avut loc alegeri libere, corecte și transparente și, în același timp, continuă să apere pastorii, bisericile și enoriașii ale căror drepturi oferite de Primul Amendament au fost călcate în picioare de guvernatori și de alți oficiali scăpați de sub control. Aceste cazuri sunt în curs de desfășurare, unul dintre ele ajungând la Curtea Supremă.

Acestea sunt cele mai importante alegeri din viața noastră. Este necesar să ne asigurăm că sunt alegeri legitime.”

Împotriva tuturor evidențelor, presa neomarxistă din SUA, dar și cea din România, pretinde că nu există dovezi de fraudă, că toate acestea nu sunt nimic altceva decât o acțiune politicianistă a lui Trump care nu acceptă înfrângerea.


Citiţi şi:

Echipa lui Trump anunță că acesta are deschisă calea spre victorie. Cele 9 puncte-cheie cu dovezi ce pot răsturna rezultatele trâmbițate de media

Coup d’État, made in USA

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More