Maddie, în vârstă de 12 ani, s-a oferit voluntar pentru studiul clinic al vaccinului Pfizer… Acum, vătămările ei devastatoare sunt cenzurate și ignorate de FDA…

Când Stephanie și Patrick de Garay și-au înscris copiii, pe Maddie, în vârstă de 12 ani, și pe cei doi frați ai ei, în studiul clinic covid-19 al Pfizer, au crezut că fac ceea ce este bine.

Această decizie a generat însă un coșmar. Maddie, un copil care înainte era sănătos, energic și plin de viață, în 24 de ore de la a doua doză a început să aibă dureri paralizante, care îi provocau țipete și care au dus-o la urgențe, unde a descris că se simțea ca și cum cineva „îi smulgea inima prin gât”.

În următoarele câteva luni, coșmarul a continuat.

Doamna de Garay a înregistrat fiecare detaliu al vătămării lui Maddie și l-a raportat investigatorului principal al studiului Pfizer de la Spitalul de Copii din Cincinnati, unde avea loc studiul clinic al vaccinului și unde Maddie a fost tratată și internată.

La început au încercat să o trateze pe Maddie ca pe un „pacient cu probleme psihice”, spunându-i familiei că este vorba de o problemă psihologică și că Maddie își imagina. Apoi au susținut că nu avea legătură cu vaccinul (copia înregistrării cu spitalul de mai jos), iar când acest argument a eșuat, Pfizer a catalogat acest eveniment advers traumatic ca fiind „durere abdominală funcțională” atunci când a raportat la FDA.

Doamna de Garay a raportat cele petrecute la CDC și FDA prin VAERS în iunie 2021, dar nimeni din aceste agenții nu a căutat informații suplimentare sau nu a urmărit cazul familiei de Garay. Doamna de Garay l-a contactat, de asemenea, pe dr. Nath, un șef al Institutului Național de Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale din cadrul NIH, care a răspuns declarând că „îmi pare rău să aud de boala fiicei dvs.” și că „deseori am auzit de o mulțime de cazuri de complicații neurologice din cauza vaccinului și vom fi bucuroși să le comunicăm experiența noastră”. Din păcate, în afară de un apel aranjat de neurologul lui Maddie, nu a existat nicio urmare sau răspuns din partea NIH sau a oricărei alte agenții federale de sănătate. Chiar și după ce doamna de Garay a făcut un anunț de presă pe 28 iunie 2021 cu senatorul Ron Johnson, nici Pfizer, nici vreo agenție de sănătate nu a contactat-o în vreun fel pentru a aborda vătămarea lui Maddie sau pentru a obține informații suplimentare.

Această poveste este extrem de tulburătoare. Studiul clinic efectuat de Pfizer pentru copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani a inclus doar 1.131 de copii care au fost vaccinați și cel puțin unul dintre acești copii a suferit o vătămare devastatoare, care i-a schimbat viața și care, în ciuda dovezilor incontestabile și a strigătelor victimei și ale părinților ei, nu a fost recunoscută în mod corespunzător de Pfizer sau de FDA. Lăsând la o parte faptul că un singur prejudiciu grav într-un studiu de mică amploare ar fi imperios necesar să tragă un semnal de alarmă, e firesc să ne întrebăm: ce alte evenimente adverse grave au fost ascunse și ignorate de autoritățile de reglementare?

Pentru un virus care rareori dăunează copiilor, necesitatea de a certifica siguranța vaccinului covid-19 este foarte importantă. Un studiu cu doar 1.131 de copii este insuficient de relevant. Acesta nu va reține decât cele mai frecvente evenimente adverse. Dacă ceea ce a suferit Maddie se va petrece la 1/1.000 de copii, asta ar însemna că 75.000 de copii din SUA vor suferi această vătămare gravă. Dacă se petrece la 1/10.000 de copii, înseamnă că 7.500 de copii vor suferi de această vătămare gravă. S-ar putea ca leacul să fie mai rău decât boala. Dar aceasta se va ști doar dacă va exista un studiu clinic pe copii care să fie relevant (a.k.a., dimensionat).

Oamenii de știință internaționali au declarat că: „studiile cu o putere inadecvată ar fi necesar să fie considerate ele însele o încălcare a standardelor etice”.

Fără un studiu clinic de dimensiuni suficiente, care să analizeze toate evenimentele adverse potențiale, cum ar fi cel experimentat de Maddie, pe o durată suficientă, acest rezultat potențial catastrofal nu va fi identificat înainte de autorizare sau licențiere.

Și, după cum au spus dr. Woodcock și dr. Marks:
deoarece copiii mici sunt încă în creștere și în dezvoltare, este esențial să se efectueze studii clinice complete și solide de dimensiuni adecvate pentru a evalua siguranța și răspunsul imunitar la un vaccin covid-19 la această populație. Copiii nu sunt adulți de talie mică – iar aspectele care pot fi abordate în cadrul testelor de vaccinare pediatrică pot include întrebarea dacă este nevoie de doze diferite sau de formulări de concentrație diferite ale vaccinurilor deja utilizate pentru adulți”.

Familia de Garay este cu adevărat curajoasă să își spună povestea și face acest demers în speranța de a împiedica alți copii să fie vătămați, așa cum a fost Maddie. Compania Siri & Glimstad a trimis o scrisoare către FDA cu privire la Maddie, a cărei copie este mai jos. De asemenea, familia de Garay a făcut publică comunicarea sa cu NIH și conversațiile înregistrate cu investigatorul principal al studiului – link-urile către ambele sunt mai jos.

Va cere FDA ca Pfizer să efectueze un studiu cu o mărime adecvată? Puțin probabil. Dacă ar face aceasta, conducerea sa, în special dr. Janet Woodcock și dr. Marks, și-ar pricinui singuri probleme. Această situație reflectă pericolul de a plasa siguranța în mâinile oficialilor guvernamentali care au promovat un produs, deoarece pentru a admite o problemă de siguranță este nevoie ca aceștia să își taie singuri craca de sub picioare.

Adevărata lecție nu este că societățile farmaceutice sau FDA ar fi necesar să acționeze mai bine sau să facă o treabă mai bună. Pur și simplu nu va fi întotdeauna așa. Adevărata lecție este că drepturile civile și personale nu ar fi cazul să depindă niciodată de o procedură medicală. Niciodată. Păstrarea dreptului de a alege dacă să primești sau nu un produs medical, fără nicio constrângere guvernamentală, este ultima și suprema garanție. Înlăturarea acestui drept duce la un autoritarism periculos, deoarece, așa cum FDA nu va recunoaște vătămarea gravă a lui Maddie după ce a promovat acest vaccin, politicienii care impun vaccinul nu vor dori să recunoască mai târziu o greșeală prin revocarea mandatului.

Scrisoare către autoritățile federale de sănătate cu privire la Maddie

Schimbul de e-mail al lui Stephanie de Garay cu NIH

Convorbirea telefonică a lui Patrick și Stephanie de Garay cu investigatorul principal al studiului Pfizer din 17 mai 2021

Citiți și:
O boală rară a sângelui, descoperită la persoane vaccinate împotriva covid-19, cauza decesului unui medic din Florida
Tragedie la Bacău: Un licean a făcut infarct după rapelul cu vaccinul Pfizer. Un student din Cluj a decedat tot după Pfizer. Cine răspunde?

 

yogaesoteric
25 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More