Mafia farmaceutică vicleană și încăpățânată instaurează cu insolență dictatura vaccinurilor


Aflați aspecte șocante despre milioanele de victime ale vaccinării


Interzis la şcoală şi grădiniţă pentu copiii nevaccinaţi. Asta prevede un proiect de lege al Ministerului Sănătăţii care spune că nouă tipuri de vaccin ar trebui să devină obligatorii. Este vorba despre cele din schema naţională actuală, administrate împotriva unor boli care pot duce la complicaţii grave sau chiar la deces. Legea ar veni şi cu pedepse aspre pentru părinţii care refuză imunizarea copiilor.

Proiectul de lege prevede obligativitatea a nouă vaccinuri: cel pentru hepatita B, BCG – cel care previne complicaţiile date de tuberculoză, tifterie, tetanos, tuse convulsivă, poliomielită şi ROR – cel împotriva rubeolei, oreionului şi a rujeolei.

În cazul în care părinţii vor refuza vaccinarea, vor avea probleme la înscrierea la şcoală. Dacă nu îşi vor exprima în scris refuzul, copilul va fi vaccinat fără ca părintele să fie anunţat anterior, verbal sau în scris. În momentul în care se va prezenta la şcoală sau la grădiniţă, părintele trebuie să aibă cu el o fişă de vaccinare care este disponibilă încă de anul acesta. Şcoala poate accepta un copil nevaccinat cu o condiţie: să recupereze toate vaccinările în decurs de un an de la înscriere. Dacă acest lucru nu se va petrece, şcoala are dreptul să exmatriculeze copilul.

Unităţile şcolare vor fi amendate dacă vor accepta înscrierea copiilor fără fişe de vaccinare sau care nu au toate vaccinurile făcute. Amenzile sunt între 5.000 şi 10.000 de lei. Dacă şcoala decide să păstreze copiii care nu au recuperat vaccinările în primul an de la înscriere, amenzile sunt de 2.500 de lei pentru fiecare caz.

Deşi părinţii nu vor avea de plătit amenzi în momentul în care refuză vaccinarea, există sancţiuni mult mai dure. Părinţii care nu îşi vaccinează copiii până la trei ani vor face consiliere psihologică. Dacă şi după consiliere refuză vaccinarea, ei ar putea fi acuzaţi de rele tratamente aplicate minorului. Mai departe, pe firul legii, pentru rele tratamente aplicate minorului se poate aplica o pedeapsă cuprinsă între trei şi şapte ani de închisoare. În instanţă se poate merge până la decăderea din drepturile părinteşti.

Direcţiile de sănătate publică şi medicii de familie vor fi şi ei sancţionaţi dacă nu vor monitoriza şi nu vor raporta aceste situaţii. Odată cu această lege, Ministerul Sănătăţii îşi asumă responsabilitatea să asigure stocurile de vaccinuri necesare atât în timpul epidemiilor, cât şi în decursul unui an întreg.

Au gândit foarte diabolic această lege, încât părinții să se aleagă cu copiii vaccinați, căci dacă refuză și intră la închisoare, sistemul le va lua copiii și tot îi vor vaccina, așa că tind să aleagă varianta cu copiii vaccinați, dar lângă ei decât cea departe de ei, în închisoare. Asta dacă nu facem scut împotriva dictaturii ce va depăși orice regim de până acum.

Doctorul Mircea Pușcașu a postat pe pagina sa de facebook următorul comentariu: „Conform proiectului de lege: Vaccinurile NU sunt obligatorii pentru copii sau pentru părinţi. Obligatorii sub ameninţarea amenzilor grase sunt presiunile ce trebuie să le aplice instituţiile medicale şi cele şcolare asupra părinţilor. Existau şi până acum amenzi, acum s-au mărit de 3 ori, chiar de 5 ori. Miza a crescut pentru aceste instituţii, dar în mod artificial, fără acoperire. E un veritabil bluff. Pentru noi miza a rămas aceeaşi, sănătatea copiilor noştri. Dacă rata vaccinării va creşte va fi datorită fricilor, laşităţilor şi ignoranţei noastre. Păcatele celor mari, însă, le vor plăti cei mici cu autism, diabet autoimun, cancere juvenile etc. Dar vai de cei prin care vine sminteala!ˮ

Dacă mai aveți dubii aspura nocivității vaccinurilor, vă invităm să vizionați două documentare revelatoare.

Noi nu vaccinăm. Mitul și realitatea campaniilor de vaccinare

 

Liniște, se vaccinează

 

 

Citiţi şi:

Vaccinurile, mercurul şi banii murdari – un mesaj de la Robert F. Kennedy jr.

Dezvăluiri șocante despre industria farmaceutică: în realitate, nu se știe cu certitudine dacă și cum funcționează un vaccin!

 

yogaesoteric
21 decembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More