Mai multor copii din România li s-a făcut rău după vaccinare. Medicii spun că totul a fost doar o… halucinaţie!

Dar adevărul e că vaccinurile sunt toxice!

ştire de la ProTV ne reaminteşte cât de periculoase sunt vaccinurile pentru sănătate:

„Mai mulţi elevi de clasa a opta, din curtea de Argeş, au ajuns la spital după ce ar fi suferit reacţii adverse de la un vaccin antitetanos, aflat în schema obligatorie, administrat la şcoală. Medicii spun că în mod normal, nu ar fi trebuit să apară ameţeli şi stări de leşin, iar cei de la Direcţia de Sănătate Publică cred că ar fi vorba despre o reacţie emoţională. Însă şi dintr-o comună din Bacău, 18 elevi care au făcut acelaşi vaccin s-au simţit rău.

Părinţii celor 18 copii din Bacău spun că, imediat ce li s-a administrat vaccinul împotriva difteriei şi tetanosului, au acuzat stări de vomă, ameţeli, frisoane şi o amorţeală a braţului în care s-a făcut injecţia. Copiii, elevi în clasa a VIII-a, au fost internaţi de urgenţă în spital. «Sunt manifestări uşoare, locale, de la acest vaccin. Este o reacţie alergică, emoţională», a explicat dr. Adrian Branzaniuc director medical al Spitalul Municipal Oneşti.

Şi totuşi, alţi 8 elevi din curtea de Argeş au ajuns la spital cu aceleaşi simptome. Copiii, în vârstă de 14 ani, au fost şi ei injectaţi cu acelaşi vaccin, de provenienţă franceză. Mai multe ambulanţe i-au dus la spital. «Amorţeală de mână, dureri de cap, frisoane, vomă, de toate» a povestit un părinte.

Medicii spun că, în mod normal, elevilor nu ar fi trebuit să li se facă rău, mai ales că în urmă cu 7 ani au mai primit o doză din acelaşi vaccin. Specialiştii Direcţiei de Sănătate publică susţin că au verificat atât lotul administrat cât şi maniera în care au fost făcute injecţiile. Şi nu au găsit nimic în neregulă. «Nu s-a putut pune în evidenţă niciun semn sau simptom obiectiv la examenul medical. Mai mult, nu s-a semnalat niciun diagnostic. Este o reacţie emoţională exagerată», a spus Adrian Stoica, director executiv al DSP Argeş.

Vaccinul împotriva difteriei şi tetanosului face parte din programul naţional de imunizare. Părinţii ar fi trebuit totuşi să-şi dea acordul scris pentru administrarea injecţiilor – ceea ce, în cazul de la curtea de Argeş şi în cel din Oneşti nu s-a petrecut. Din acest motiv, asistentele care au făcut vaccinurile vor fi anchetate.”

Sunt uluitoare nu atât reacţiile toxice produse de acest vaccin, cât reacţiile autorităţilor. Întâi ele spun că „vina” e a copiilor care ar fi avut o reacţie emoţională exagerată! E total absurd să vorbeşti de isterie emoţională de masă! Frica putea să apară la 1-2 copii, nu la toţi! Aşa-zişii specialişti de la DSP (Direcţia de Sănătate Publică) care vin cu asemenea explicaţii ar trebui să-şi dea demisia imediat, când fac asemenea afirmaţii năucitoare! Ce fel de doctor poate să fie acela care spune că toţi cei 18 copii au avut reacţii exagerate!? Atunci când vomiţi, când îţi amorţeşte mâna, când ai frisoane, nu e nicio halucinaţie, ci totul chiar se petrece!

În al doilea rând, penibil e şi faptul că se încearcă a se da vina pe asistente! Atunci când o injecţie sau un vaccin are efecte adverse, asistenta e de vină că nu a ştiut să-l facă! Niciodată nu e de vină vaccinul!
 
Într-un articol publicat în anul 2011, Conspiraţia vaccinurilor: un expert în domeniu ne avertizează cât de periculoase sunt vaccinurile, prezentam afirmațiile unui cercetător care a lucrat în domeniu, care arăta cât de periculoase sunt vaccinurile:

„Declinul bolilor se datorează de fapt îmbunătăţirii condiţiilor de trai: […] apa mai curată, sisteme moderne de canalizare, hrana mai bună, reducerea sărăciei etc. nu vaccinurilor. Germenii sunt într-adevăr peste tot, însă dacă suntem sănătoşi nu contactăm bolile atât de uşor.”

„Din punctul meu de vedere toate vaccinurile sunt periculoase. […] În primul rând, acestea obligă sistemul imunitar la un proces ce pare să-l compromită.”

„Dacă un vaccin suprimă simptomele vizibile ale unei boli cum ar fi rujeola, toată lumea consideră că vaccinul este un real succes. Însă ceea ce nu se vede este faptul că vaccinul poate afecta sistemul imunitar. Şi dacă vaccinul respectiv mai provoacă şi alte boli – de exemplu meningită – acest fapt este ascuns, căci nimeni nu crede că un vaccin poate face acest lucru. Legătura dintre vaccin şi boală este trecută cu vederea.”

„Toate informaţiile oferite au fost aranjate pentru a convinge oamenii de siguranţa şi eficienţa de netăgăduit a vaccinurilor.
Majoritatea oamenilor nu cunosc faptul că la fabricarea vaccinurilor poliomielitice, a vaccinurilor anti-rubeola, oreion, adenovirus şi a celor împotriva hepatitei A s-au folosit ţesuturi de fetus avortat. Publicul trăieşte cu impresia că aceste laboratoare sunt cele mai curate locuri din lume, când de fapt nu e deloc aşa. Există mereu câte un caz de contaminare. Vaccinurile sunt în permanenţă expuse contaminării, în vaccinuri ajung tot felul de reziduuri.”

„În vaccinul pentru pojar, Rimavex, am găsit diferite virusuri specifice găinilor. În vaccinul pentru poliomielită am găsit achantamoeba, sau aşa numita amoeba «mâncătoare de creier» şi citomegalovirusul simian. În vaccinul anti-rotavirus am găsit virusul simian. În vaccinul MMR am descoperit diferiţi viruşi producători de cancer. În vaccinul pentru antrax am găsit diferite micro-organisme. În mai multe vaccinuri am descoperit inhibitori enzimatici deosebit de periculoşi. În vaccinul pentru rubeolă am găsit viruşi specifici câinilor, raţelor şi iepurilor. În vaccinul antigripal am găsit virusul leucozei aviare, iar în vaccinul MMR – pestivirus.”

Într-un alt articol, Datele istorice ne arată că vaccinurile sunt făcute degeaba! Declinul bolilor infecţioase din ultimul secol se datorează creşterii nivelului de trăi şi nu vaccinurilor… , am arătat clar că majoritatea vaccinurilor sunt inutile:

„În Germania, deşi începând cu 1940 s-a realizat o campanie în masă de vaccinare împotriva difteriei, până în 1945 s-au semnalat peste 250.000 de cazuri de îmbolnăviri cu difterie.”

„În 1967, Ghana a fost declarată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii drept ţară «liberă de pojar», ca urmare a vaccinărilor masive întreprinse. Şi totuşi, în 1972, Ghana a experimentat o revenire masivă a pojarului, cu cea mai ridicată rată de mortalitate.”

„În Marea Britanie, între 1970 şi 1990 s-au înregistrat peste 200.000 de cazuri de tuse convulsivă la copiii vaccinaţi împotriva acestei boli.”

„În anii ’70, în India a fost încercat un vaccin împotriva tuberculozei. Rezultatul? Mai multe cazuri au fost semnalate în rândul persoanelor vaccinate decât dintre cele nevaccinate.”

„În 1979, Suedia a abandonat vaccinul împotriva tusei convulsive ca urmare a ineficienţei sale. Din cele 5.140 de cazuri de tuse convulsivă înregistrate în 1978, 84% dintre pacienţi erau deja vaccinaţi de trei ori!”

Aşadar, atenţie când mai acceptaţi să faceţi aceste vaccinuri!

Sursa: almeea.ro


Citiţi şi:

Piers Morgan își injectează în direct un vaccin de la Dr. Oz şi apoi se îmbolnăveşte!

Efectele dezastruoase ale vaccinării asupra creierului uman

Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră

 

yogaesoteric
12 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More