Manipulări şi speculaţii într-un articol scris la comandă, pe baza unor aşa-zise «investigaţii» făcute de un jurnalist lamentabil, agent SRI


Ca urmare a postării pe site-ul ziaristii.com, în data de 14 iulie 2020, a articolului cu titlul „Raul Coltor, cel care l-a amenințat cu moartea pe Arafat, e conectat la propaganda rusă și are legături cu conspiraționiștii care au înscenat scandalul de la Kaufland”, Școala de yoga ezoterică MISA protestează în mod ferm împotriva manipulării abjecte a mass-media ce a asociat într-un mod nejustificat și tendențios numele asociației noastre cu un nou scandal ce a fost declanșat în contextul actualei „PLANDEMII” de coronavirus.

Declarăm că în realitate Raul Coltor nu a fost niciodată cursant al școlii noastre, speculațiile mincinoase cum că el ar fi un așa-zis „idol” al unor actuali sau foști cursanți sunt doar o murdară manevră mediatică menită să adauge un iz senzaționalist, spre a atrage cititorii naivi și ușor influențabili. Este posibil ca printre cunoscuții lui Raul Coltor să se numere sute de persoane din diferite companii, organizații sau instituții, private sau de stat, totuși, datorită urii furibunde a ziariștilor împotriva cursanților yoga, iată că în mod bizar singura referire ce este făcută în articol este hodoronc tronc cea privitoare la Școala de yoga ezoterică MISA. În plus folosirea sintagmei „adepți MISA” este peiorativă și răutăcioasă, MISA este o școală de yoga care are cursanți, simpatizați și câțiva membri fondatori, și nu „adepți”.

În mod bizar, calitatea (uneori doar presupusă) de cursant MISA este mai mereu scoasă în evidență de mass-media (ce este actualmente aservită sectei satanice a așa-zișilor ILLUMINATI ce o manipulează din umbră cumpărându-i pe ascuns cu mulți bani pe ziariștii corupți) doar în contextul unor scandaluri inventate, nu și atunci când, spre exemplu, persoane care practică yoga la MISA obțin premii prestigioase la saloane internaționale de inventică. Școala de yoga ezoterică MISA nu este și nu va fi niciodată răspunzătoare de ce anume fac în nume personal actualii sau foștii cursanți, după cum nicio altă companie sau instituție nu este responsabilă dacă, spre exemplu, vreun angajat al acesteia își bate mama, ori este implicat în vreun scandal sau într-un accident auto sau în orice eveniment dramatic care ajunge apoi subiect de știri. 

Deși se autointitulează pompos „platforma jurnalismului liber”, în acest context menționat de noi site-ul dvs. nu se dovedește câtuși de puțin a fi o platformă a jurnalismului corect, onest și atent documentat. De altfel articolul pe care noi îl considerăm un „GUNOI” nu aduce nicio informație utilă publicului, fluturând în mod aiuritor și insidios doar sintagme de genul „propaganda rusă”, „conspiraționiștii” etc., ridiculizând pe nedrept din oficiu pe oricine are o altă părere decât cea care a fost COMANDATĂ DIN CULISE și care este foarte evidentă din conținutul acestui site. Așa zisa „investigație” (în fond inexistentă) care ar face legătura între Raul Coltor și MISA a apărut într-un articol – pe care îl considerăm jalnic – https://presshub.ro/actorii-scandalului-de-la-kaufland-au-jucat-in-mai-multe-productiiconspirationiste-81788/ semnat de Ramona Roșulescu și Valentin Zaschievici. Amintim cu această ocazie că răutăciosul ziarist de duzină Valentin Zaschievici a scris pe bandă rulantă o mulțime de calomnii despre MISA în perioada 1997 – 2006. De altfel mulți oameni știu deja că el a fost deconspirat încă din 2012 drept agent SRI sub acoperire https://flux24.ro/exclusiv-cutremur-la-varful-sri-documente-explozive-despre-generalul-dinsatul-francez-care-racola-jurnalisti/. Iată că și actualmente SRI îl plătește în continuare pe acest lamentabil jurnalist. Toate acestea arată fără pic de echivoc că sursa dvs. (cea plină de ură împotriva MISA) are interese diferite de cele ale presei oneste, împreună cu o agendă secretă ce este impusă de cei în a căror slujbă se află (SRI). 

În concluzie vă solicităm să eliminați imediat din articolul mai sus menționat, precum și din orice articol viitor orice referire nejustificată, calomnioasă la asociația MISA. În caz contrar, vă informăm că vom apela neîntârziat la mijloacele legale pentru a ne proteja dreptul la imagine. Dacă nu veți răspunde acestei solicitări firești vom publica după trei zile acest DREPT LA REPLICĂ pe site-ul yogaesoteric.net, care are lunar un trafic de peste 300.000 de cititori, și astfel se va ști ce fel de „JURNALISM LIBER” plin de minciuni și dezinformare flagrantă profesați. Riscul de a vă discredita prompt va fi imens.

Biroul de presă MISA
16 iulie 2020

yogaesoteric
19 iulie 2020


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More