Marea Britanie alunecă într-un stat poliţienesc în care Agenda 21 va fi regula

Motto: „Qui tacet consentire videtur.” (Cine tace este de acord.)

Brian Gerrish şi Jon Shackleton de la UK Column au realizat, în primăvara anului 2016, o emisiune în care avertizează populaţia asupra anumitor pericole în ceea ce priveşte normalitatea societăţii engleze. În continuare redăm aspectele atinse de această emisiune.

„Există o Agendă pentru a produce un colaps al sistemului în Marea Britanie şi pentru a instala un nou sistem de guvernare. Unii spun că Tony Blair este cel care a început aceasta şi că obiectivul lui a fost să introducă un nou sistem de guvernare, prin al treilea sector – sectorul organizaţiilor guvernamentale de caritate, sistem prin care oamenii vor fi numiţi la putere, nu vor mai fi aleşi. Din ce în ce mai mulţi profesionişti spun că ceva sinistru este pe cale să se instaureze în Marea Britanie, şi din ce în ce mai mulţi reporteri care au intervievat militari cu experienţă spun că cei întrebaţi afirmă cu disperare că pur şi simplu nu pot apăra ţara din cauză că alianța guvernamentală a lui David Cameron a distrus modalităţile prin care s-ar fi putut face aceasta. Este foarte neobişnuit ca seniorii militari să se pronunţe deschis despre astfel de aspecte, dar ei de fapt avertizează din nou şi din nou că David Cameron subminează abilitatea naţiunii de a se apăra.
 
Să conectăm aceasta cu faptul că acum există în Marea Britanie ofiţeri de poliţie care sunt pregătiţi să spună, din interior, că este absolut adevărat că ofiţerii de poliţie britanici seniori, atât din poliţia metropolitană cât şi din forţele poliţieneşti din ţară, au distrus în mod deliberat dovezi și au distrus cercetări referitoare la abuzurile asupra copiilor, au ascuns informaţii, toate acestea pentru a proteja un sistem vicios de trafic, exploatare şi abuzare a copiilor. Sistem care, în mod clar, este cunoscut nu doar de cercurile politice britanice ci şi de nivelurile de sus ale ierarhiei britanice.

În faţa acestei informaţii care a devenit din ce în ce mai persistentă în lunile februarie-martie 2016, s-a considerat că este necesară o avertizare a publicului britanic asupra a ceea ce urmează să survină, dacă cetăţenii nu fac ceea ce trebuie.

Să ne întoarcem în 2007, când a avut loc în Plymouth o discuţie cu titlul The Hunt for Red October realizată de Brian Gerrish; care era ideea acestui titlu? Chiar cea din titlu – acesta a fost inspirat de cartea cu acelaşi nume a lui Tom Clancy, în care Red October era un submarin foarte periculos; caracteristica de bază a submarinelor este că nu le vezi – ele există în mare, dar tu nu le poţi vedea. Dacă ştii ce cauţi, poţi vedea bestia din adâncuri. Dar doar dacă ştii.
Ce are aceasta de-a face cu politica britanică? Mulţi oameni au fost avertizaţi de mult timp că ceva foarte urât şi subversiv este «la lucru» în interiorul sistemului politic în Marea Britanie. În prezent această bestie iese la suprafaţă şi îşi arată intenţiile de a distruge în cel mai odios mod ordinea sănătoasă şi comportamentul normal în Marea Britanie.

Cartea lui Cristopher Story The European Union Collective – enemy of its member states, a study of Russian and German strategy to complete Lenin’s World Revolution, care se găseşte şi sub formă de document pdf pe internet, este o profundă analiză, cu multe detalii. Cristopher descrie acţiunea subversivă care se realizează asupra sistemului politic britanic cu scopul de a se instaura un nou sistem politic de tip marxist, fascist, care va fi fericit să fie co-comunitar.
 
Partidele Laburist şi Conservator şi-au schimbat principiile de urmat, trecând de la valorile tradiţionale politice la comunitarianism, care este de fapt un sistem dictatorial cu anumite elemente de marxism, unele de fascism şi altele corporatiste. În carte este un tabel foarte important care descrie ce paşi trebuie făcuţi pentru a se atinge acest scop.

În primul rând – demoralizarea poporului, demoralizarea britanicilor ca naţiune, apoi destabilizarea naţiunii şi, în cele din urmă, distrugerea ei. Domeniile cheie în care se poate acţiona în sensul celor trei paşi sunt: religie, educaţie, mass-media, cultură, ordine, familie, sănătate, rasă, muncă.

Şi iată cum [se implementează aceasta – n.red.]:
Religiei i s-a dat o tentă comercială şi a fost politizată; astfel, din punct de vedere religios, britanicii au devenit niște ciudaţi.
Educaţia a încurajat permisivitatea şi relativitatea.
Mass-media monopolizează gândurile oamenilor, îi manipulează sau îi discreditează.
Cultura a fost invadată de staruri din domeniul muzicii uşoare (ex: Lady Gaga), a fotbalului, a divertismentului comercial etc.

Ceea ce aceştia [politicienii – n.red.] obţin este o populaţie ignorantă, obedientă, dependentă, care va avea dorinţe morbide, în lipsa moralităţii sănătoase care să o susţină.

Legislaţia va deveni amorală: drepturi în schimbul obligaţiilor.
Şi aceasta se răsfrânge şi asupra forţelor politice – prim-miniştrii nu vor putea decide pentru ţară fără acordul UE. [Între timp, Marea Britanie a părăsit UE, în urma referendumului din 23 iunie – n.red.]
Când se ajunge la populaţie – i se iau pământurile de sub propriile picioare prin curţi de justiţie corupte.

Şi acesta a fost gândit să fie un program care în cele din urmă să crească destabilizarea ţării.
Prima parte a programului durează de circa 25-30 de ani, iar acum se intră în faza de destabilizare.
Și ce se poate observa în mod direct? Probleme în economie, probleme la nivel politic, probleme în societate.
Ceea ce va conduce la criză va fi violenţa de pe străzi.
Şi dacă vă gândiţi bine, nu este nicio problemă pentru că se va termina cu o aşa-zisă normalizare. «Normalizare» în cadrul regimului marxist înseamnă să nu ai nicio părere, iar dacă nu eşti de acord cu statul mergi la spitalul de psihiatrie sau la gulag, aceasta este reglementarea. (…)
 
Liderul unei comunități islamice, dr. Naseem, compară situaţia politică din Marea Britanie cu cea din Germania nazistă.
Multe articole de presă s-au grăbit să-l discrediteze pe acesta după ce a fost invitat în 2007 la Birmingham să ţină un discurs. El a avertizat foarte clar, în discursul său ţinut cu nouă ani în urmă, că ceva foarte întunecat şi diabolic începuse să se infiltreze în structura politică şi democratică [a statului – n.red.]. Şi a fost suficient de curajos să apară în faţa audienţei din Plymouth pentru a avertiza în repetate rânduri că Marea Britanie se îndreaptă spre un stat poliţienesc vicios, în care poliţia în anumite circumstanţe putea fi comparată cu naziştii germani. Poliţia a intrat în casele oamenilor în diverse moduri; spre exemplu pentru a lua copii prin intermediul serviciilor sociale sau pentru confiscarea proprietăţii. Aceasta este realitatea prezentului, iar dr. Naseem ne-a avertizat despre ea. Presa şi mass-media britanică s-au întors împotriva lui şi l-au acuzat de tot felul de lucruri, l-au ridiculizat, au râs de el, dar ceea ce a spus acel om atunci, experimentează astăzi englezii.

UK Column a transmis mărturiile unor femei care au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra existenţei unor cercuri de pedofilie. Ce a făcut statul britanic cu ele? Le-a internat forţat în unităţi psihiatrice şi le-a dat medicaţie, pentru că au încercat să se ridice în apărarea copiilor.

Dacă nu este crezută avertizarea dr. Naseem, poate este crezută declaraţia lui Harry Beckhough, care nu mai este în planul fizic. Într-una din cărţile sale, Al patrulea Reich, Harry avertizează asupra creării unei noi dictaturi în Europa, ce va absorbi Marea Britanie în ea.

Dacă privim lucrurile asupra cărora ne avertizează toţi aceştia, observăm că ei ne atrag atenţia asupra unui atac în vederea demoralizării naţiunii, a distrugerii familiei, pentru că dacă slăbeşti sau distrugi familia este mai uşor să manipulezi indivizii.

De ani de zile se urmărește subminarea tineretului, pentru a nu se dezvolta în adulţi cu concepţii morale curate, robuste. Se promovează promiscuitatea sexuală şi se urmăreşte sexualizarea copiilor în şcoli. Zi de zi.

Se distruge educaţia adecvată şi aspiraţia pentru învăţare, astfel că elevii părăsesc şcolile, chiar dacă învăţătura le-ar aduce o viaţă mai bună.
Se subminează poliţia, este remodelată în forţă agresivă, paramilitară.
Se subminează şi se distrug forţele armate.
Se distruge sistemul naţional de sănătate.
Se urmăreşte colapsarea economiei, colapsarea şi subminarea guvernării legii şi a instituţiilor naţionale.
Se doreşte divizarea poporului în comunităţi şi antagonizarea, învrăjbirea acestora.
Se va crea violenţă pe străzi – care va da oportunitatea perfectă pentru introducerea de legi totalitare, pentru limitarea libertăţilor.

Cauza pentru care aducem acest rezumat în faţa oamenilor este aceea că mulţi profesionişti spun că agenda presupune crearea de violenţă pe străzi, prin divizarea oamenilor, utilizând subiectul abuzării copiilor. Aria ţintă va fi constituită de relaţiile dintre comunitatea largă a creştinilor din Marea Britanie şi comunităţile de musulmani şi de chinezi. Există ofiţeri de poliţie la pensie care avertizează asupra acestui lucru, există ofiţeri militari la pensie care avertizează asupra aceluiaşi lucru – o agendă stabilită care presupune învrăjbirea oamenilor pe subiectul abuzului faţă de copii.

A fost o persoană care a mers de 80 de ori să raporteze poliţiei din Thames Valley abuzuri faţă de copii. Poliţia nu a dat curs niciuneia dintre sesizări. Dar mass-media a mers imediat la comunitatea de musulmani să întrebe ce părere are despre abuzurile asupra copiilor, iar aceştia au spus că mai bine să întrebe comunitatea creştină. Aceasta arată crearea de ostilitate între comunităţi.

The Guardian a anunţat la un moment dat că «guvernul preia curtea (de justiţie) din Rotherham după un raport de exploatare de copii»; nimeni nu a fost condamnat, nimeni nu a fost adus în faţa justiţiei pentru acest abuz.

Mass-media principală, începând cu BBC, a fost fericită să anunţe că un raport confidenţial din 2010 arăta că mii de copii au fost exploataţi sexual în South Yorkshire de către reţele de bărbaţi asiatici. Dar ceea ce nu vedem este o investigare reală a acestor cazuri.

The Telegraph anunţa de asemenea că 1.400 de copii au fost abuzaţi sexual de reţele asiatice în timp ce autorităţile închid ochii. Acestea acuză reţelele asiatice dar nu se fac progrese în nicio investigaţie şi nu se spune nimic de abuzurile asupra copiilor realizate de albi, care ar atinge anumite cercuri politice.

Crown Prosecution Service dă numele asiaticilor care au fost condamnaţi pentru abuz asupra copiilor. Țintele statului în ceea ce priveşte abuzurile de copii sunt deci evidente: asiatici, musulmani, islamici. Ceea ce nu se spune este că de fapt abuzatorii sunt bărbaţi, că 50% dintre copiii abuzaţi sunt de sex feminin şi că există cercuri de abuzatori conduse de oameni albi (creştini) destul de puternici [influenţi, din punct de vedere politic – n.red.].
David Cameron spune, referitor la investigarea abuzurilor de copii din Oxford, că este necesar ca mai multe eforturi să fie făcute.

Există rapoarte din partea unor profesionişti care au fost dispuşi să le pună la dispoziţia UK Column. Ei cred că există o «agendă» pentru a crea violenţă pe străzi şi spun că această agendă este centrată pe Rotherham, iar «agenda» se va baza pe acuzaţii de abuz asupra copiilor ce vor plana asupra comunităţii asiatice, în timp ce comunitatea albă va fi trecută cu vederea din acest punct de vedere de către mass-media principală.

Dacă vrem să schimbăm sistemul politic într-unul normal, oamenii trebuie să fie paşnici, oamenii trebuie să rămână uniți şi nu trebuie permisă subminarea relaţiilor dintre comunităţi.

Adevărata agendă politică în această ţară este trădarea – aşa cum se spune în citatul «Când armata va ajunge la doar 50.000 de oameni, mirosul trădării va fi de-a dreptul ofensiv». Armata britanică a fost dată francezilor, studenţii britanici au fost trădaţi prin sclavie pentru datorii (datorii făcute pentru a-şi plăti educația), banii publici sunt folosiţi pentru a plăti mafia bancară – acestea sunt aspecte ale trădării.

În 2008, un articol al UK Column spunea că Marea Britanie urma să fie abolită, se avertiza asupra trădării, afirmându-se că momentul în care se va aboli orice formă de democraţie din ţară va fi când Parlamentul va fi închis pentru a se realiza lucrări de recondiţionare.

UK Column mai relevă faptul că ziarul Daily Mail considera mai importanţi sacii de plastic decât 3.000 de demonstranţi din faţa Parlamentului care scandau faptul că ţara se îndrepta spre un sistem dictatorial, aspect care a fost complet trecut sub tăcere de unul dintre ziarele britanice principale.”


Citiţi şi:

Marea Britanie: Tinerele generații sunt actualmente distruse de educația bizară, progresistă

Londra a transformat Marea Britanie într-un «stat mafiot civilizat»

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More