Marea Britanie: O învățătoare creștină a fost concediată fiindcă a refuzat să numească un elev transsexual cu pronumele său masculin

O învățătoare din Marea Britanie a fost concediată deoarece a refuzat să numească un elev transsexual, în vârstă de opt ani, cu prenumele său masculin. Aceasta a promis că va continua să lupte împotriva „nedreptății” din sălile de clasă, potrivit dailymail.

Cadrului didactic i s-a refuzat permisiunea de a cere o revizuire judiciară în legătură cu problemele de protecție de la fosta ei școală.

Cu toate acestea, învățătoarea creștină s-a angajat să continue să sensibilizeze opinia publică cu privire la „pericolul” pe care îl reprezintă „politicile dăunătoare de afirmare a transsexualității”, care, spune ea, îi pune pe copii „într-un pericol grav”.

După ce i-a fost respinsă cererea pentru revizuire de un judecător de la Înalta Curte, Hannah a declarat:

Nedreptatea nu a fost făcută împotriva mea, ci împotriva tuturor copiilor din școlile noastre. Cum altfel aș putea să atrag atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă politicile de afirmare a transsexualității în școlile noastre, care fac atâta rău? Profesorii sunt descurajați să pună sub semnul întrebării politicile de afirmare a transsexualității, în timp ce dovezile arată că rezultatul real al acestei abordări este de a pune bunăstarea copiilor în mare pericol. Este necesar să se facă mai mult pentru a proteja copiii vulnerabili din întreaga țară de daunele psihice, emoționale și fizice ireversibile pe termen lung care le sunt cauzate de această ideologie periculoasă.

Citiți și:
Despărţirea dreptului de morală: Cazul revoltător al homosexualităţii
Transgenderismul: Percepția și realitatea sunt două aspecte diferite

 

yogaesoteric
15 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More