Noua perlă marca CNN: Animalele de companie joacă un rol semnificativ în criza climatică și ar fi necesar să fie hrănite cu mâncare pe bază de insecte

Postul de știri liberal i-a îndemnat pe proprietarii americani de câini să ia în considerare înlocuirea crochetelor pe bază de pui, curcan sau vită ale câinilor lor cu „noi dezvoltări alimentare”, cum ar fi „carne crescută în laborator” sau „hrană pentru animale de companie pe bază de insecte”.

Americanii ar fi indicat să ia în considerare achiziționarea de animale de companie de rase mai mici și hrănirea acestora cu o dietă „pe bază de insecte” pentru a contribui la reducerea presupusei influențe a acestora asupra climei, potrivit unui articol al CNN.

Recomandarea vine în contextul în care activiștii au intensificat apelurile pentru normalizarea insectelor și a cărnii sintetice nu doar în alimentația animalelor de companie, ci și în cea a oamenilor.

Prietenii noștri cu patru picioare nu conduc SUV-uri care consumă multă benzină și nici nu folosesc aparate care sug energie, dar asta nu înseamnă că nu au un impact asupra climei”, a sugerat CNN într-un articol intitulat „Animalele noastre de companie fac parte din problema climei”.

Deși li s-a spus să nu „intre în panică” și că „a vă lua adio de la cei mai buni prieteni nu este soluția”, cititorii au fost sfătuiți să ia în considerare cumpărarea de animale de companie din „rase sau specii mai mici”, „dacă doriți să vă reduceți la minimum impactul asupra planetei”, deoarece „amprenta de carbon a unui Chihuahua va fi mult mai mică decât a unui Saint Bernard.

Alimentele pentru animale de companie pe bază de insecte pot fi complete din punct de vedere nutrițional și încep să apară pe piața din întreaga lume”, nea liniștit Angela Frimberger, medic veterinar la Vets for Climate Action.

Deși aceste idei ale CNN au primit numeroase critici, recomandările inedite ale site-ului de știri pentru hrana animalelor de companie subliniază eforturile susținute de a normaliza consumul de greieri și de „carne crescută în laborator” nu doar pentru câini și pisici, ci și pentru noi, oamenii.

Citiți și:
Nu vă plac gândacii? O companie israeliană lansează „carnea” tipărită 3D ca „hrană a viitorului”
I-au obligat să mănânce insecte la școală! Îndoctrinarea celor mici în „Marea resetare alimentară”

 

yogaesoteric
15 februarie 2023

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More