Marea Britanie: Tinerele generații sunt actualmente distruse de educația bizară, progresistă

Bărbații se simt din ce în ce mai puțin bărbați, în timp ce femeile se simt din ce în ce mai puțin femei


Tinerii britanici au fost chemați să-și dea o notă între 0 și 6 pe scara masculinității și a feminității lor, 0 însemnând că au o percepție „complet masculină” despre ei înșiși, iar 6 însemnând că au o percepție „complet feminină” despre ei înșiși.

Rezultatele studiului întreprins de YouGov, o societate internațională de studii de piață prin intermediul internetului, sunt figurate în graficul de mai jos:

 

 

Între 18 și 24 de ani, doar 2% dintre tineri se simt „complet masculini” și doar 14% dintre tinere se simt „complet feminine”. Alterarea percepției tinerilor în ceea ce privește masculinitatea și feminitatea lor se datorează intensei educații progresiste ce a avut loc în ultimii 25 de ani, aceasta chiar agresivă în ultimii 15 ani.
Prin comparație, la persoanele cu vârste de peste 65 de ani percepția masculinității și a feminității lor nu este alterată. Așa cum se observă din acest grafic, percepția acută a masculinității și feminității scade dramatic pe măsură ce ajungem la generațiile tinere.

 
 
 
Scopul acestei alterări și alienări induse tinerelor generații în ceea ce privește percepția propriei lor masculinități și feminități este unul singur : distrugerea familiei tradiționale și încurajarea și răspândirea conviețuirilor sociale „alternative”.
 
 


 

Dispariția familiei tradiționale, familii care au copii naturali, va duce în timp și la dispariția statelor naționale.

Situația este similară în tot restul Uniunii Europene, precum și în Statele Unite.


Citiți și:

Organizația Mondială a Sănătății promovează cu insolență în rândul copiilor masturbarea, avortul, contracepția și homosexualitateaBătălia pentru «desegregarea» toaletelor, sau cum a ajuns îndoctrinarea ideologică să «facă» agenda publică în SUAScopurile ONU pentru omenire vizează copiii ca «agenţi ai schimbării»

 

yogaesoteric
4 iulie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More