Sousse – Tunisia: Elevi spitalizați tocmai din cauza unui vaccin

 

Mai mulți părinți au contactat postul de radio Jawhara FM în ziua de marți, 29 martie 2016, susținând cu informații certe că 11 elevi ai unei școli primare din Cité Erriadh au fost duși de urgență la spitalul Farhat Hached din Sousse, Tunisia, după administrarea unui vaccin.

Contactată de Jawhara FM, dr. Samia Tilouche, medicul responsabil din spitalul menționat, a asigurat că starea de sănătate a elevilor în cauză nu este alarmantă și că totul este sub control, adăugând că numai două cazuri au fost menținute sub supraveghere medicală.

Potrivit sursei citate, șapte copii au fost internați la departamentul de urgență al secției de pediatrie, în timp ce alți doi au fost internați la departamentul de urgență pentru adulți din același spital.

Cu toate că dr. Tilouche a insistat asupra faptului că starea sănătății copiilor nu e gravă, tatăl lui Imed Ghannem (unul dintre copiii spitalizați) a susținut că cei 11 copii (și nu 9, cât menționase dr. Tilouche) sunt într-o stare critică și nu li s-a permis să părăsească spitalul, informații ce contrazic spusele oficialului medical.


Citiţi şi:

Mai multor copii din România li s-a făcut rău după vaccinare. Medicii spun că totul a fost doar o… halucinaţie!

După vaccinarea împotriva hepatitei B, cazurile de scleroză multiplă au crescut totuși cu 65% în Franța

Fetiţă de doi ani, găsită moartă la două zile după vaccinare!

 

yogaesoteric
4 iulie 2016

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More