Marea Britanie: Un raport „urgent” solicită încetarea completă a vaccinării covid. Agenția Medicamentelor deține dovezile că „vaccinurile covid-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om”

Un „raport preliminar urgent întocmit în baza datelor disponibile în Sistemul Yellow Card” de Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd, din Marea Britanie, și depus la Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor Medicale (MHRA), afirmă că „MHRA deține acum dovezi mai mult decât suficiente, prin sistemul Yellow Card, pentru a declara că vaccinurile covid-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om”, informează AmericasFrontlineDoctors.

Similar sistemului american de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS), MHRA descrie scopul sistemului său Yellow Card ca fiind acela de a oferi „un avertisment timpuriu cu privire la faptul că siguranța unui medicament sau a unui dispozitiv medical poate necesita investigații suplimentare”.

Raportul, semnat de dr. Tess Lawrie, director al Evidence-based Medicine Consultancy Ltd și al EbMC Squared CiC, spune: „am făcut căutări în raportările Yellow Card folosind cuvinte cheie specifice patologiei, pentru a organiza datele în funcție de următoarele cinci categorii mari, relevante din punct de vedere clinic:
• Sângerare, coagulare și ischemie
• Reacții adverse legate de sistemul imunitar
• Dureri
• Reacții neurologice
• Reacții care includ pierderea vederii, a auzului, a vorbirii sau a mirosului
• Reacții adverse asupra sarcinii.”

Raportul continuă cu următoarele afirmații: „Suntem conștienți de limitările datelor de farmacovigilență și înțelegem că informațiile privind reacțiile adverse la medicamente raportate nu trebuie interpretate ca însemnând că medicamentul în cauză provoacă în general efectul observat sau că nu este sigur pentru utilizare. Transmitem acest raport preliminar din cauza necesității urgente de a comunica informații care ar fi necesar să ducă la încetarea derulării campaniei de vaccinare până la efectuarea unei investigații complete. Conform studiului recent al lui Seneff și Nigh, printre potențialele patologii acute și pe termen lung se numără:
• Amorsarea patogenă, boala inflamatorie multisistemică și autoimunitatea
• Reacții alergice și anafilaxie
• Îmbunătățirea dependentă de anticorpi
• Activarea infecțiilor virale latente
• Neurodegenerarea și bolile prionice
• Apariția unor noi variante ale SARSCoV2
• Integrarea genei proteinei spike în ADN-ul uman.”

„Este evident acum că aceste produse, în fluxul sanguin, sunt toxice pentru oameni. Este necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până când se va efectua o analiză completă și independentă privind siguranța, pentru a se investiga întreaga amploare a riscurilor, care, conform datelor din Sistemul Yellow Card al Regatului Unit, includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, imunodepresie, autoimunitate și anafilaxie, precum și îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE).”

Raportul concluzionează: „MHRA deține acum dovezi mai mult decât suficiente, prin sistemul Yellow Card, pentru a declara că vaccinurile covid-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om. Ar fi necesar să se pregătească intensificarea eforturilor umanitare pentru a-i ajuta pe cei afectați de vaccinurile covid-19 și pentru a anticipa și ameliora efectele pe termen mediu și lung. Întrucât mecanismul de producere a vătămărilor provocate de vaccinuri pare a fi similar cu cel al covid-19, acest demers presupune colaborarea cu numeroși medici și oameni de știință din toată lumea cu experiență în tratarea cu succes a covid-19.”

„MHRA este necesar să răspundă la cel puțin 3 întrebări urgente:
1. Câte persoane au murit în termen de 28 de zile de la vaccinare?
2. Câte persoane au fost spitalizate în termen de 28 de zile de la vaccinare?
3. Câte persoane au rămas invalide în urma vaccinării?”

Citiţi şi:
De ce este necesar să fie evitat acest vaccin antiCovid. Mesajul lui Robert F. Kennedy Jr.
Mai multe cazuri de miocardită după vaccinul Pfizer în Franța

yogaesoteric
21 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More