«Marea de copaci» – locul considerat de japonezi ca fiind perfect pentru a părăsi această lume

De ce se consideră că există manifestări paranormale aici
 

Numit „locul perfect pentru a trece la neființă”, pădurea Aokigahara din Japonia este, din păcate, al doilea loc din lume în care oamenii își pierd viața, involuntar sau voit, primul loc fiind Podul Golden Gate.

În pădurea Aokigahara, începând din anii 1950, peste 500 de oameni de afaceri japonezi sătui de atâtea probleme, muncă, stres s-au aventurat în această mare de copaci pentru a nu mai ieși niciodată…

Un grup de cercetători spanioli fascinați de misterul zonei cred că sinuciderile comise acolo au încărcat energetic în mod nefast copacii lui Aokigahara, generând activitate paranormală și împiedicându-i pe mulți care intră în pădure să scape din adâncurile sale.

Datorită imensității pădurii și a faimei care o înconjoară, este foarte puțin probabil ca vizitatorii disperați să întâlnească pe cineva în interiorul așa-numitei „Mări de copaci”, astfel încât poliția a instalat semne de avertizare în toată pădurea „Viața ta este un dar prețios dat de Dumnezeu și părinții tăi” sau „Sunați la poliție înainte de a vă decide să intrați mai adânc în pădure. Locul este unul periculos!”.

„Am văzut o mulțime de cadavre descompuse sau care au fost pângărite de animale sălbatice… Nu este nimic frumos să mori acolo”, a declarat un ofițer de poliție locală citat de AtlasObscura.com.

În fiecare an, zeci de cadavre sunt găsite de voluntarii care curăță pădurea, dar mulți oameni sunt încă dați dispăruți în zonă. Autoritățile japoneze au întrerupt publicarea numărului exact de cazuri de suicid, pentru a evita ca locul să devină și mai popular.

Locuitorii din zona mărginașă pădurii spun că pot observa cu ușurință cele două tipuri de vizitatori care ajung aici: trecătorii interesați de priveliștile pitorești ale Muntelui Fuji și acele suflete care nu intenționează să se mai întoarcă.

Locul a atras și mai mult atenția asupra sa, după ce în 2015 a apărut și un film câștigător al unui premiu Palme d’Or, a cărui acțiune principală se desfășoară tocmai în această „Mare de Copaci”.


Citiți și:

Din tainele arborilor multiseculari

«Gurile de Rai» ce sunt înzestrate cu puteri magice! Cele mai cunoscute puncte energetice din România care sunt benefice

Precedent grav: Olanda deja propune sinucidere asistată pentru cei care consideră că «și-au trăit viaţa»
 

yogaesoteric
2 iulie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More