Marele pericol în care ne aflăm

Copiii vor aparține statului, nu familiilor ca până acum.”

Această afirmație a fost făcută de un funcționar al statului român la o ședință, respectivul eveniment fiind filmat.

Scelerații din fruntea statului au o plăcere nebună de a pune mâinile lor infecte pe copiii noștri. Nu întâmplător există undeva bine ascuns deocamdată un proiect de lege în care statul solicită să dețină autoritate tutelară integrală asupra copiilor.

Prin această lege, când va deveni operativă, statul, prin instituțiile de forță, va extrage copii din familii sub diverse pretexte.

Părinții nu se pot opune, iar dacă totuși o fac, riscă să fie închiși / internați în centre speciale, așa cum sunt campusurile de tip FEMA.

Așa-zisa educație sexuală, redenumită și puțin modificată la presiunea societății civile, constituie un instrument diabolic, dacă nu chiar criminal. Noua materie introdusă în instituțiile de învățământ are ca scop final trezirea și punerea în funcțiune a hedonismului sexual și atacul direct la inocența copiilor.

Un alt act diabolic implementat și susținut de autorități este mișcarea LGBT, un curent menit să ducă la depravarea societății civile, ținta precisă fiind copiii. De cel puțin 20 de ani, copiii români sunt atacați sistematic de către presă, fundații, ONG-uri și chiar de către autoritățile statului prin diverse forme.

Copiii sunt manipulați prin intermediul presei și al internetului, autoritățile statului nefiind interesate să protejeze această categorie sensibilă a națiunii. Atacurile sunt din toate direcțiile și structurile, atât din interior cât și din exterior.

De 32 de ani dispar copii fără urmă, autoritățile simulează un timp căutarea, apoi clasează dosarele, cazurile rămânând nerezolvate.

Traficul de copii și organe din România către străinătate au devenit subiecte de știri ca într-un serial, cum sunt cele de la ora 5.

Copiii sunt de mult timp o marfă pentru „bolnavii” planetei, folosindu-i în actele lor satanice.

Degradarea educației pare să fie chiar un plan bine pus la punct, astfel că după terminarea studiilor majoritatea tinerilor constată că și-au pierdut timpul, iar de cele mai multe ori ajung „sclavi” în străinătate. Această situație ne arată clar că este necesară și urgentă reformarea sistemului educațional.

Atacurile asupra copiilor reprezintă atacuri grave asupra națiunii, identității și suveranității.

Citiți și:
Titus Corlățean: Nu vreau să ajung să trăiesc ziua în care să se spună că statul este proprietarul copiilor, nu părinții
Fost ofițer CIA, interviu cutremurător despre pedofilie, copii dispăruți și uciși și ‘Deep State’
Progresiștii ar vrea ca statul să-ți confiște copiii, sau chiar să nu-i ai deloc

 

yogaesoteric
22 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More