Maria Zaharova dă în vileag activitatea subversivă a NATO și a Occidentului în Rusia

 

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, vorbește de activitatea subversivă de milioanele dolari injectate de NATO și Occident în activități ilegale pe teritoriul rusesc – fenomen pe care îl cunoaștem din România.

 
Maria Zaharova

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a reacționat la ciudata acțiune de la Tribunalul din Moscova unde s-a judecat cazul Alexei Navalnîi.

Circa 20 de reprezentanți ai ambasadelor țărilor vestice, inclusiv Statele Unite, au participat la acțiune, iar Zaharova le spune direct: „Permiteți-mi să vă reamintesc că, în mod tradițional, diplomații susțin cetățenii țărilor lor în instanțele străine”.

„Chiar dacă occidentalii îl văd pe Navalnîi ca pe unul «de-al lor», el este încă cetățean al Federației Ruse”, spune ambasadoarea, care consideră că acțiunea aceasta „nu mai este doar interferență în afacerile interne ale unui stat suveran” ci și „expune rolul necorespunzător și ilegal al Vestului colectiv în încercările de a izola Rusia”.

Dacă nu, întreabă ironic Zaharova, este oare „o încercare de a pune presiune psihologică asupra judecătorului”?

Ne amintim, desigur, câte acuzații a formulat Occidentul la adresa politicienilor români – și chiar a presei din ţara noastră – cum că ar pune presiuni asupra Justiției!

Zaharova în continuare pune punctul pe „i”: finanțarea de către NATO a unor acțiuni de tip „civic” sau „pentru democrație”, activități online și publicații care să creeze diversiune în Rusia.

„Nu pot exclude adevărata lor preocupare, într-o mare măsură, dincolo de milioanele de dolari injectate de NATO în activități ilegale pe teritoriul rusesc (posibil bani britanici sau americani)”, arată Zaharova, încheind cu o altă remarcă ironică: „Va fi necesar să raporteze în capitalele lor unde au ajuns banii aceia”.

Reamintim că, în România, a fost împiedicată finalizarea unei legi prin care să fie transparentizate fondurile primite de ONG-uri.

De asemenea, este de subliniat, în contextul declarației Mariei Zaharova, că majoritatea aleasă prin vot nu a putut guverna din cauza unor acțiuni destabilizatoare ale unor ONG și a unor site-uri despre care NU se știe cum au fost finanțate – ci doar că au fost susținute public de ambasada SUA și reprezentanții unor state din UE.

Citiţi şi:

Soros vrea să creeze ‘homo sorosovici’. Cum ‘sponsorizează’ Soros și Bill Gates OMS, Consiliul Europei și ONU

Viktor Orban: Există un trend în politica internațională, al cărui scop este distrugerea țărilor și guvernelor naționaliste…

 

yogaesoteric
20 februarie 2021


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More