Marte retrograd

Individul cu un astfel de aspect în astrogramă a refulat unele dorinţe fizice în trecut. Acum energiile sale care-i permit acţiunea în planul fizic sunt prea interiorizate şi el va avea dificultăţi în a le stăpâni (pot apărea probleme sexuale). Când Marte e retrograd, toate acţiunile individului sunt recreări ale trecutului. El încearcă să găsescă personaje din vieţile sale anterioare. Are tendinţa de a reacţiona exagerat în încercarea lui de a-i pune pe ceilalţi în rolurile pe care le-a stabilit pentru ei. Astfel, el determină o puternică respingere din partea celorlalţi şi se retrage în el nereuşind să-şi trăiască viaţa la momentul prezent. Are tendinţa de a se centra asupra unui moment ce reprezintă o forţă cu care are „de tratat”. Acum el rezonează inconştient cu această forţă – fie că este vorba de furie, răzbunare, ostilitate sau de acţiuni orientate greşit asupra oricărei persoane din prezent. În cel puţin una din vieţile trecute el a trăit decepţii din partea celorlalţi, ceea ce îl determină acum să nu aibă încredere în cei din jur.

Acest gen de nativ trebuie să înveţe să realizeze acţiuni concrete (în plan fizic) care să fie finalizate (duse la bun sfârşit).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More