Mercur retrograd

Destinul unei persoane cu Mercur retrograd este o lecţie nerezolvată în domeniul relaţiilor cu ceilalţi. Individul are tendinţa de a reacţiona faţă de ceilalţi ca şi cum aceştia ar reprezenta persoane din trecutul său. Are dificultăţi în a-şi focaliza conştiinţa în „aici şi acum”. De obicei, aceasta se manifestă prin dificultăţi în relaţia cu familia, cu rudele, în general. Dar problema relaţiilor merge dincolo de modul în care persoana comunică cu ceilalţi, fiind vorba de dificultăţi în a stabili relaţii de tip cauză-efect sau în a observa cele mai simple legături dintre lucruri, împrejurări şi oameni.

Individul trebuie să înveţe să-şi focalizeze atenţia asupra prezentului. Odată ce va putea să facă aceasta, va fi capabil să-şi stabilească un punct de referinţă în „aici şi acum” prin care toate descoperirile pe care le face să fie exprimate în exterior.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More