Martin Armstrong: „Nu ne întoarcem la normalitate. Sistemul se prăbușește din interior și, practic, este exact ca la căderea Romei”

Legendarul analist al ciclului financiar și geopolitic, Martin Armstrong, crede că așa-numitul plan al Noii Ordini Mondiale „Marea Resetare” pentru omenire are nevoie de război pentru a putea funcționa.

Martin Armstrong

Armstrong explică: „Ceea ce urmăresc ei să facă este să împungă ursul în mod deliberat. Ei măresc presiunea asupra a aproape tot ce se află sub soare. Occidentul are nevoie de al Treilea Război Mondial. Pur și simplu au nevoie de el.

Adevărata problemă aici este că în Europa au trecut la rate negative ale dobânzii în 2014. Nu au reușit să stimuleze economia, iar economia Keynesiană a eșuat complet. Aș spune că aceasta este o proastă gestionare a guvernului la scară globală. Problema este că băncile centrale nu au niciun control asupra economiei.

În plus, acest tip de inflație este substanțial diferit de un boom speculativ. Această inflație se bazează pe penurie. Acești imbecili care se ocupă cu covid, cu restricții, au ajuns să distrugă lanțurile de aprovizionare. Tot ce găsesc acolo, cumpără chiar și în plus pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai fie. Deci, toată lumea își mărește rezervele.

Deci, ceea ce se petrece în Europa, cu ratele negative ale dobânzilor, a dus la distrugerea tuturor fondurilor de pensii. Ei au nevoie de 8% pentru a ajunge la echilibru, nu de rate negative. Nu există niciun fond de pensii în Europa care să fie solvabil în acest stadiu al jocului.

Guvernul european se prăbușește. Dacă vor ajunge să intre în incapacitate de plată, milioane de oameni vor fi acolo jos cu furci și vor lua cu asalt parlamentul. Deci, pentru a evita aceasta, au nevoie de război.

Administrația Biden a distrus în mod deliberat economia mondială.”

Dacă va fi război în Europa, „dolarul american se va întări inițial și nu va slăbi”, potrivit lui Armstrong.

Armstrong mai spune: „Totul este deliberat. Nu există o revenire la normal aici. Din păcate, spre asta ne îndreptăm”.

Armstrong susține că UE și NATO fac presiuni pentru ca războiul în Europa să izbucnească.

Armstrong vorbește în detaliu și despre următoarele subiecte: moneda digitală și de ce Statul Profund face presiuni atât de mari în favoarea ei; aurul, argintul, alimentele și aproape orice, se scumpesc foarte mult din cauza penuriei.

Armstrong le recomandă oamenilor „să facă provizii de mâncare pentru doi ani”. Armstrong are și alte sfaturi legat de necesitatea ca omul de rând să își facă provizii.

Armstrong mai spune că președintele Trump este singurul președinte pe care l-a cunoscut căruia i-a păsat de soldații americani care mor în luptă. Acesta este motivul pentru care Trump a vrut să aducă trupele acasă, iar belicoșii Deep State l-au urât pentru asta.

Armstrong oferă, de asemenea, predicțiile sale cu privire la cine va câștiga alegerile de la mijlocul mandatului din noiembrie anul viitor. Va conta ce partid va ieși învingător?

În încheiere, Armstrong spune: „Nu ne întoarcem la normalitate. Sistemul se prăbușește din interior și, practic, este exact ca la căderea Romei.”

Citiți și:
Bancherii s-au întâlnit în secret la Londra pentru a plănui să «elimine cash-ul»!
NATO intenționa să declanșeze al treilea război mondial – fost prim-ministru ucrainean
Sfinţii despre viitorul război mondial: cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere

 

yogaesoteric
28 iunie 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More