NATO intenționa să declanșeze al treilea război mondial – fost prim-ministru ucrainean

Fostul prim-ministru ucrainean Mikola Azarov susţine că planul NATO era de a declanșa un al treilea război mondial, în care rolul cheie era destinat Kievului. Operațiunea rusă din Ucraina a salvat mii de vieți, afirmă politicianul.

NATO intenționa să declanșeze un al treilea război mondial, folosind arme nucleare împotriva Rusiei, a declarat un fost prim-ministru ucrainean.

Cum a precizat pe 4 martie, pe Facebook, Mikola Azarov, prim-ministru al țării din 2010 până în 2014, „rolul-cheie [în aceste acţiuni] a fost acordat grupului actual de guvernământ din Ucraina, sub control american și al naționaliștilor”.

Pentru a preveni un al treilea război mondial și un atac asupra Rusiei cu utilizarea armelor nucleare, guvernul rus a luat decizia de a pune ordine în Ucraina”, a spus Azarov, potrivit Sputnik France.

Acesta a adăugat că „din decembrie 2021, Rusia a obţinut date despre planurile NATO de a desfăşura patru brigăzi militare pe teritoriul ucrainean (două pe teren, una pe mare și una aeriană)”.

Mai mult, brigada aeriană are capacitatea de a transporta focoase nucleare. NATO urma să convină cu privire la aceste desfășurări de trupe la reuniunea Consiliului de Securitate al ONU în vara anului 2022. Probabil spre sfârșitul acestui an, ar fi provocat un conflict și ar fi început acțiuni militare la scară largă împotriva Rusiei cu ajutorul armelor nucleare”, a spus Mikola Azarov.

Citiți și:
Planul B al „Marii Resetări” a globaliștilor: Războiul din Ucraina. Analiza unui important analist politic american
Ori război total, ori circ total. În ambele cazuri noi, ca oameni simpli, ieşim prost

 

yogaesoteric
12 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More