Mărturia sinceră și cutremurătoare a fiicei unui cuplu de lesbiene: «Am avut o copilărie nefericită…»

„Homosexualilor nu ar trebui să li se permită să aibă copii…”

O tânără care a fost crescută de un cuplu de lesbiene a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre modul de viață în care a crescut.

În urma acestei experiențe, fata crede că homosexualilor nu ar trebui să li se permită să aibă copii dacă nu pot asigura prezența ambilor părinți în viața copiilor, conform Daily Mail.

„Nimeni nu vrea să audă despre ceea ce se petrece de cealaltă parte a «curcubeului»” (n.r. curcubeul reprezintă comunitatea LGBT), a declarat Millie Fontana, o australiancă în vârstă de 24 de ani care a fost concepută prin fertilizare în vitro. Millie a fost adusă pe lume de una dintre mamele ei lesbiene, iar tatăl a fost un donator de spermă pe care Millie l-a cunoscut abia la vârsta de 11 ani.

Millie a povestit într-un interviu acordat ABC că toată copilăria a fost nefericită din cauza lipsei tatălui. Fata se simțea incompletă, deoarece nu știa care îi sunt originile.

Tânăra este convinsă de faptul că mariajele între persoanele de același sex sunt în detrimentul copiilor și crede că „Homosexualilor nu ar trebui să li se permită să aibă copii dacă nu pot asigura prezența ambilor părinți în viața copiilor”, a mai declarat Millie.

Tinerei i-a fost foarte greu toată viața să se regăsească, să își stabilească identitatea și a fost mereu fascinată de familiile heterosexuale, în care copiii au și mamă și tată.

Citiți și:
Aberaţii: Părinţii gay sunt OK
O lesbiană a născut un metis…

yogaesoteric
16 octombrie 2017 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More