Mărturii halucinante din interiorul ANTIFA!

 

În multe locuri, se pare că violența este planificată, organizată și condusă de grupuri extremiste de stânga anarhistă – grupuri care folosesc tactici asemănătoare cu ANTIFA.

Grupul ANTIFA şi-a revendicat de mult timp rolul de lider al mișcărilor violente din toată America și din lume.

„Nu ezită nici să bruscheze poliția, nici să incite diferite tipuri de violență. În cadrul cursurilor și în cadrul întâlnirilor noastre, înainte de a face orice fel de demonstrație, sau Black Bloc, vorbim despre arme, ce luăm la noi și ce ar mai fi nevoie să avem”, a spus un jurnalist sub acoperire infiltrat în mişcare.

Președintele Donald Trump a declarat că Statele Unite vor desemna ANTIFA ca organizație teroristă.
Consilierul de securitate națională, Robert O’Brien, a reiterat comentariile lui Trump, spunând că violența este condusă de ANTIFA.

Procurorul general William Barr a anunțat într-o declarație de presă că va pune în aplicare acțiunile împotriva grupului, spunând că „elementele radicale violente deturnează protestele legitime pentru a-și urmări propria lor agendă separată, violentă și extremistă”.

Iată ce spune Nicholas Cifuni, membru și mentor al Rose City ANTIFA: „Încercați acţiuni… cum ar fi să scoateți ochii oamenilor, e nevoie de o presiune foarte mică pentru a răni ochii cuiva. Luați în considerare că trebuie să vă distrugeți dușmanul. Nu să îi dai un croșeu de dreapta, sau să îi învinețești ochiul drept. Nu este box, nu este Kickbox, trebuie să îți dărâmi dușmanul!”

Jurnalistul infiltrat în interiorul ANTIFA se arată cu adevărat impresionat de logistica și finanțarea de care dispune gruparea:

„Nu e doar o organizație, e ca o companie, sunt foarte mulți bani și mijloace de care dispun! Există, într-adevăr, o conexiune europeană privind sursa finanțării.”
„George Soros este finanțatorul ANTIFA”, mai spune jurnalistul în cauză.

Citiţi şi:

De la George Floyd la George Soros, o făcătură marca «Deep State»

Congresmanul Robert Aderholt despre influența ONGurilor din rețeaua Soros în România

 

yogaesoteric
15 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More