Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)

 

Masacrul din Las Vegas a însemnat două aspecte: sacrificiu uman şi operaţiune de tip steag fals.

Operaţiunea de tip steag fals

Elitele recurg la operaţiuni de tip steag fals pentru a-și atinge diferite scopuri criminale, fie de a declanșa războaie, fie de a convinge oamenii să renunţe de bunăvoie la drepturi legitime pe care le au. Masacrul din Las Vegas face parte din această a doua categorie. Statul poliţienesc în care se va transforma America nu va avea nevoie de cetăţeni înarmaţi și pentru a-i deposeda legal de arme pe toţi, este nevoie de un ,,nebun” sau mai mulţi care să facă ravagii în mulţime cu arma.

Primele semne de întrebare cu privire la versiunea oficială asupra atacului armat au apărut deja la scurt timp după tragicul eveniment.
Eric Paddock, fratele lui Stephen Paddock, omul care a omorât 59 de persoane și a rănit alte 530 în Las Vegas, spune că acesta nu a arătat niciun moment vreun semn că ar fi un ucigaș în masă. Despre arsenalul pe care polițiștii l-au găsit în casa lui Stephen Paddock, fratele acestuia nu cunoștea prea multe. El a declarat că știa de existența unor arme deținute legal, dar niciuna nu era automată și că, în general, fratele său nu era un mare pasionat al armelor de foc.
Aşadar, omul nu era ucigaş, nimeni nu l-ar fi crezut în stare de aşa ceva, nu avea nicio armă automată, dar… în camera sa era prezent un întreg arsenal…

Apoi, ca de obicei, teroristul nu mai rămâne în viaţă. De ce teroriştii sunt omorâţi şi nu capturaţi? Mergând pe modelul ăsta oricine poate fi declarat terorist, i se înscenează ceva, apoi este ucis pentru că, nu-i aşa, morţii nu vorbesc.

Alt semn de întrebare apare cu privire la faptul că pe unele înregistrări video se observă cum se trage în mulţime şi de la un alt etaj decât cel de la care a tras Paddock (etajul 32), ceea ce este în contradicție cu declaraţiile autorităţilor.

Sacrificiul uman

La o examinare atentă a imaginilor, se observă că locul atacului este plin de simboluri oculte. Ceea ce ridică întrebarea dacă nu cumva faptul că au murit oameni acolo a fost ceva planificat, un ritual satanic de sacrificare umană.

În acel loc a fost construit cu ceva timp în urmă un hotel în formă de piramidă. Piramida este un simbol masonic şi al așa-zișilor „iluminați”. De asemenea, în piaţă se află și un obelisc, un alt simbol intens utilizat de masonerie. Două hoteluri sunt iluminate exterior prin nişte linii paralele verticale asemenea codului de bare, reprezentând închisoarea electronică antihristică.

Aceste indicii sugerează că evenimentul a fost orchestrat de elitele satanice care conduc lumea, iar sângele vărsat a ajuns să fie o jertfă adusă diavolului.

Un alt simbol şi indiciu că masacrul din Las Vegas este o operaţiune de tip steag fals, este ceea ce scrie deasupra scenei în faţa căreia s-a adunat mulţimea: ROUTE 91 HARVEST, (cifrele 9 şi 1, cu semnificaţie pentru ocultişti), adică un alt 9/11. Aşadar, luând în considerare evenimentul, motivul şi autorii lui, s-ar putea ca acesta să fie începutul autodistrugerii Americii. Anul trecut s-au împlinit 100 de ani de la Revoluţia Bolşevică și să ne amintim ce spunea Stareţul Ignatie în Profeţii despre America: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”.


Citiți și:

Așa-zisele «atentate teroriste» sunt, de fapt, ritualuri oculte ale grupării satanice a așa-zișilor «Iluminați»

Minciunile năucitoare cu care suntem intoxicați. Operațiuni steag fals, pretext pentru intervenții militare

Operațiunea Gladio și farsa terorismului musulman prin operațiuni sub steag fals

 

yogaesoteric
2 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More