Masoni infiltrați în Parlamentul Britanic au fost deconspirați de jurnaliștii de la Guardian

 

Două loji masonice, create special pentru membri ai Parlamentului Britanic și jurnaliști politici, își mențin activitatea secretă la Palatul Westminster, reședința camerelor parlamentare, potrivit unei anchete realizate de Guardian. O a treia lojă continuă să opereze în Londra, iar membri acesteia sunt tot jurnaliști.

Ancheta jurnaliștilor de la Guardian. a scos la iveală faptul că New Welcome Lodge, creată pentru parlamentari, consilieri și personal al Westminster și Gallery Lodge, care recrutează jurnaliști politici, apar în documentele masoneriei, confirmând că aceste două loji își continuă activitatea și astăzi.

Alfred Robbins Lodge, o a treia lojă, unde se reunesc tot jurnaliști, este și ea activă în Londra. Identitățile membrilor sunt necunoscute celor care nu aparțin lumii masoneriei, iar membrii sunt atât de discreți încât puțini jurnaliști par a fi conștienți de existența Gallery Lodge, potrivit sursei citate.

Loja parlamentară tinde să țină departe loja rezervată jurnaliștilor, chiar dacă fac parte din aceeași lume discretă, din frica de compromitere a intimității, conform unui membru al New Welcome care a vorbit cu Guardian.

Detaliile ieșite la iveală vin la puțin timp după ce Federația Polițiștilor a acuzat masoneria că blochează reformele din această instituție vitală statului, încetinind foarte mult progresul femeilor din comunitățile etnice minoritare.

Criticile au fost negate vehement de Marea Lojă Unită a Angliei (UGLE), care afirmă că egalitatea membrilor este un principiu fundamental al masoneriei și că membrii își păstrează secretă apartenența la această societate discretă din cauza fricilor de discriminare.


Citiți și:

Ce dovezi mai vreţi pentru implicarea masoneriei în distrugerea României după 1989?

CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (I)

Cum l-a ajutat apartenența la francmasonerie pe senatorul Verestoy Atilla să ajungă unul dintre cei mai bogați politicieni
 

yogaesoteric
10 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More