Mass-media din România recunoaște în sfârșit existența conspirației planetare a Iluminaților

În ultima perioadă, întâlnirile Grupului Bilderberg nu mai sunt atât de secrete pe cât se dorește ca ele să fie, de către cei care participă la ele. Într-un fel sau altul, „gândacii de bucătărie”, așa cum i-a numit pe protestatari un „bilderberg”, i-au găsit peste tot, acolo unde aceștia și-au desfășurat întâlnirile, expunându-i din ce în ce mai des mass-mediei în ultima perioadă. 
Iată că ceea ce site-ul nostru a prezentat despre acest subiect de ani de zile, recunoaște până la urmă, „cu chiu cu vai” și mass-media din România. Ne întrebăm retoric când va recunoaște oare mass-media din România și faptul că, de fapt, chemtrails-urile sunt în realitate un adevărat GENOCID DEGHIZAT!?

Bilderbergii își caută refugiu în SUA

de Adina Mutăr
 

Membrii grupului ocult Bilderberg caută locuri ferite de ochii presei și ai publicului pentru întrunirile lor și, se pare, au ajuns la concluzia că în SUA sunt mai ușor de „pierdut” în mulțime.
Grupul care trasează la fiecare întrunire sarcini de urmat întru atingerea scopului final, adică un guvern mondial, a căutat întotdeauna să nu apară în lumina reflectoarelor. 
 

Supărați de „expunerea constantă”
 

În ultima vreme, fără voia lor, mass-media a reușit să aibă acces la strategiile ticluite de maeștrii oculți ai acestei societăți secrete și să le expună public. Pentru că erau de importanță pentru public. La o întrunire restrânsă a membrilor permanenți ai Grupului Nord-American al Bilderberg, care a avut loc în luna decembrie a anului trecut la Washington, Richard Armitage, adjunctul ministrului de Externe sub președintele George W. Bush, și-a arătat nemulțumirea față de expunerea constantă a activității lor. Acesta a cerut ca, atât întrunirea Grupului Bilderberg, cât și cea a Comisiei Trilaterale, afiliată Bilderberg, ar trebui să se țină în SUA, pentru a fi mai feriți de ochii presei. Sau de ochii „gândacilor de bucătărie”, cum i-a numit pe protestatari un „bilderberg”, anul trecut la Chantilly, Virginia. 
 

Nu le mai ies strategiile

 

Un alt punct important al discuției a fost existența a tot felul de „cârtițe” care informează presa despre subiectele de discuție, publicate ulterior „cu nuanțe tendențioase”. De fapt, supărarea constă în faptul că opinia publică, informată, a început să opună rezistență față de strategiile legate de controversata schimbare de climă, menite să impună tot felul de „taxe green”, de amestecul în politicile naționale, ai ales în cele „populiste”, pentru a le diminua în favoarea celor globale, de impunerea unui nou sistem bancar, care bagă o lume întreagă în criză etc. Nici numirile unor politicieni „de-ai lor” nu le mai ies.  

Articol apărut în ziarul eNațional în luna ianuarie 2013.

 

Citiți și:

Noua Ordine Mondială – Lumea încotro?

Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte)

 
 

yogaesoteric

27 martie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More