Măsurile anti Covid sunt un plan eugenic de decimare a populației?

Avocatul Gheorghe Piperea, pe facebook:
„Propaganda asta cu masca eroică și cu trecerea responsabilității pe ereticii care vor un pic de aer (măcar în spații deschise) „beneficiază” deja de un efect de selecție adversă – în loc să stea acasă pentru că au simptome, toți „eroii” ies din casă, poartă complet greșit și inutil masca, au (și dau) siguranța falsă că sunt protejați și îi protejează și pe ceilalți, strănută, tușesc, ți se bagă sub nas sau la 5 cm distanță. De aici – răspândirea bolilor (toate bolile, nu doar covid), zădărnicită de o propagandă gândită de idioți, pentru fricoși, supuși la modul necondiționat și idioți utili. Sau poate că profesioniștii din spatele acestei imense butaforii nu sunt chiar idioți ci, dimpotrivă, au un plan, științific, eugenic, de decimare a populației, iar idioții utili le fac treaba cu sârg și spor.”

Şi un comentariu postat de un cititor pe internet:
„… prin toate măsurile aşa-zis de protecţie, mască, distanţare socială, igienizare în mod exagerat, practic împiedicăm sistemul nostru imunitar de a mai funcţiona şi de a se dezvolta, tot acest comportament având ca rezultat atrofierea lui. Este exact ca şi cu musculatura: dacă scuteşti muşchii de efort, prin viaţă sedentară, ei intră în proces de atrofiere.

Practic, fiinţa umană cu un sistem imunitar nefuncţional, va fi afectată de către germeni banali. Dublat de infectarea cu covid-19, care este un virus slab letal, dar cu capacităţi de răspândire maxime, avem tabloul de ansamblu.

Părerea mea este că HIV a fost un experiment de atrofiere a sistemului imunitar, de aceea au fabricat SARS COV 2 cu fragmente genetice de HIV.
De aceea masca, distanţarea şi dezinfectarea sunt obligatorii, ca să mori. Dacă nu respecţi eşti amendat. Deci iubiţii noştrii conducători ne amendează dacă nu vrem să murim.”

Citiţi şi:

O discuție academică despre măști

Urmează obligativitatea purtării măștilor la domiciliu?

yogaesoteric

14 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More