Măsurile luate separat sau împreună de PNL și PSD ne dovedesc că nici pandemia și nici măcar războiul nu sunt adevăratele plăgi și nenorociri ale acestei națiuni

Măsurile luate separat sau împreună în coaliție de către PNL și PSD, legile adoptate sau respinse, numirile la CCR, tot, absolut tot ne dovedește că nici pandemia și nici măcar războiul nu sunt adevăratele plăgi și nenorociri ale acestei națiuni.

Cea mai mare năpastă a acestei nații este propria sa clasa politică! Și Sistemul Securist care o conduce din spate.

Sistemul Securisto-Politic actual este un cancer metastazant care e pe cale să-și ucidă victima, propriul corp social.

Suntem un stat pe cale de disoluție.

Suntem un popor pe cale de dispariție. Iar angajarea noastră de către politicieni într-un război care nu ne aparține ar însemna dispariția fizică și imediată a poporului român! Asta e clar!

De aceea este clar că cei mai mari dușmani și agenți ai distrugerii ne sunt proprii conaționali pe care îi plătim și le oferim demnități, constituiți într-o castă antinațională cu o agendă străină națiunii.

Știu că cei mai mulți știți și simțiți la fel. Și vă întrebați ce e de făcut. Unii vă acceptați resemnați soarta. Alții nu știți ce e de făcut.

Eu unul mi-am răspuns: nu mă resemnez și lupt pentru a NU fi implicați in război, pentru a fi adoptată Legea Suveranității și pentru a apăra Resursele României combătând modificările pe care vor sa le aducă la Legea Offshore.

Sunt singurele soluții imediate de supraviețuire pe care le întrevăd.

Pe termen lung? Înlocuirea completă a actualei clase politice! COMPLETĂ! E singura soluție pentru subzistență națională, dacă nu și pentru propășire.

Dar asta nu o putem face decât împreună!

Voi?

Autor: Dan Chitic

Citiți și:
Prostia, golănia și obediența, bolile cronice ale administrației române
De ce România este o colonie?

 

yogaesoteric
21 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More