‘Medicamente anti-covid indicate iniţial au fost retrase între timp. Decidenții au vrut ca pacienții să moară, nu să se facă bine’

Medicul Monica Pop a criticat dur informațiile contradictorii comunicate de Organizația Mondială a Sănătății de la debutul pandemiei și până în prezent, făcând referire la medicamentele care întâi au fost recomandate în tratamentul covid-19, apoi au fost retrase.

Ce s-a petrecut și ce a făcut OMS este incredibil și de neconceput. Toate medicamentele care au fost indicate pentru covid-19 au fost retrase între timp. Ba că e bun, ba că nu-i bun. Ca și cu masca, știm foarte bine. Mi se pare inadmisibil să li se interzică unor doctori să folosească ceva. Dacă doctorul a constatat că îi merge bine pacientului cu un tratament, de ce să i-l interzici și pentru ce? Să răspundă el, dacă greșește.”

Este binecunoscut scandalul declanşat în jurul hidroxiclorochinei, medicament care a fost folosit cu succes pentru tratarea covid de către medicul francez Didier Raoult, dar care ulterior a fost interzisă de către OMS.

Dr. Monica Pop a făcut referire şi la medicamentele care mai întâi au fost administrate bolnavilor covid, după care au fost retrase de aceleași organizații care inițial le recomandaseră. Printre acestea se numără kaletra şi remdesivir, ce au fost incluse în primele scheme de tratament anti-covid.

Decidenții voiau să moară (pacienții covid), nu să se facă bine. Că altfel nu se poate crede că puteau să facă așa ceva. De ce nu-i trage la răspundere nimeni pe cei care au făcut asta?”, se întreabă medicul Monica Pop.

La finele anului, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și-a actualizat definiția „imunității turmei”, redefinind termenul. Astfel, OMS consideră că imunitatea de turmă este ceva realizabil doar când „marea majoritate a populației este vaccinată”. Recent s-a descoperit că OMS a schimbat această definiție, suprimând faptul că imunitatea apare ca un proces natural, deoarece oamenii sunt infectați și dezvoltă imunitate la un anumit virus.

Tot OMS, care s-a sucit și răsucit de câteva ori în timpul pandemiei, a cerut liderilor mondiali, prin vocea unui oficial, să nu mai folosească blocările ca metodă principală de control împotriva răspândirii covid-19. În martie, același OMS, care acum spune că lockdown-ul să fie „ultima soluție”, avertiza guvernele să fie atente la ridicarea restricțiilor de blocare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More