Medicamentul care costă 10 cenți și a zdrobit covidul. Povestea ivermectinei: David împotriva a 10 Goliați

Dr. Paul Marik, celebru în cercurile medicale mondiale, i-a spus jurnalistului Michael Capuzzo că dacă ivermectina „ar fi distribuită universal la o doză care costă 10 cenți americani în India și aproximativ cât un Big Mac în SUA, ivermectina ar salva nenumărate vieți, ar zdrobi variantele, ar elimina nevoia de vaccinuri de rapel nesfârșite ale marilor companii farmaceutice și ar pune capăt pandemiei în întreaga lume”, relatează YourObserver.

Povestea lui Capuzzo, „The Drug That Cracked Covid” („Medicamentul care a zdrobit covidul”), a fost publicată în ediția din mai a revistei Mountain Home, din Pennsylvania.

Este lungă – aproape 10.000 de cuvinte. Dar este una dintre cele mai importante povești jurnalistice factuale despre covid-19 care au fost raportate, scrise și publicate în lume până în prezent. Iată de ce:

În detalii captivante, Capuzzo a expus comportamentul tragic, criminal și iresponsabil al instituțiilor medicale din SUA și din lume, al Big Pharma, al mass-mediei oficiale, al giganților tehnologici din social media și al liderilor politici și guvernamentali de top din întreaga lume. Capuzzo a expus cu ajutorul unor reportaje ignorarea și refuzul lor flagrant de a accepta și eforturile lor de a anula și reduce la tăcere dovezile medicale incontestabile, solide și convingătoare privind eficacitatea ivermectinei.

Capuzzo îl citează pe un alt medic de renume mondial, Pierre Kory, un cercetător de frunte în domeniul ivermectinei, care descrie lupta sa pentru a aduce ivermectina în lume: „Mica noastră ivermectină are atât de mulți dușmani mari. Este precum David împotriva a 10 Goliați”.

În timp ce spune povestea unei femei de 80 de ani din Buffalo, New York, care luptă pentru acces la ivermectină, care în cele din urmă i-a salvat viața, Capuzzo relatează ceea ce este în prezent singura istorie completă a Front Line Covid-19 Critical Care Alliance. Aceasta este o alianță care a început cu cinci dintre cei mai respectați medici de îngrijire critică pulmonară din lume, care au luptat cu ajutorul științei dovedite pentru recunoașterea și distribuirea pe care ivermectina o merită. Aceștia se află acum în centrul unei mișcări a medicilor din întreaga lume care urmăresc să răspândească adevărul despre eficacitatea și utilizarea ivermectinei împotriva covid-19 și, mai important, salvează sute de mii de vieți cu ajutorul ivermectinei.

Într-un e-mail, Capuzzo a spus că el și soția sa au participat la o conferință de planificare strategică de trei zile la care au participat fondatorii FLCCC. Capuzzo a scris: „Cea mai mare surpriză: Ivermectina zdrobește toate variantele din Brazilia, Africa de Sud, Anglia, i-au spus medicii de pe teren doctorului Kory, și ucide varianta delta în India.”

Povestea lui Capuzzo este plină de exemple de medici din întreaga lume care raportează cum ivermectina salvează vieți și eradichează covid-19. De asemenea, toți acești medici spun cum s-au lovit de rezistența repetată din partea instituțiilor medicale, a agențiilor de sănătate publică și a politicienilor împotriva utilizării ivermectinei.

Și totuși, în timp ce poveștile despre acest medicament miraculos se răspândesc în întreaga lume, mass-media oficială continuă să ignore știrile.

Acest comportament al mass-mediei l-a determinat pe Capuzzo să le reproșeze aceasta în reportajul său din Mountain Home.

Capuzzo a fost un reporter de modă veche, un adevărat credincios în urmărirea și verificarea faptelor. Și a devenit un povestitor expert, devenind un autor de bestselleruri New York Times Books în timp ce el și soția sa dețineau mica lor revistă în munții din Pennsylvania.

Capuzzo și soția sa au dat peste povestea ivermectinei de Ziua Mamei din 2020, când au urmărit „mărturia doctorului Kory în fața Senatului SUA despre prima descoperire a grupului său, un tratament cu steroizi care salva 95% dintre pacienții covid-19, în timp ce 80% dintre aceștia mureau în New York, iar lumea era în panică”.

Dar după această mărturie, nu a existat nimic în mass-media.

Acest fapt a declanșat curiozitatea lui Capuzzo. Aceasta era o știre! O poveste care era necesar să fie spusă. El a petrecut următoarele câteva luni punând cap la cap povestea ivermectinei și a faimoșilor medici din Front Line Covid Critical Care Alliance. El a scris: „Am văzut acte de neconceput” – referindu-se la comportamentul mass-media.

La finalul unei note a editorului care introducea povestea sa de 10.000 de cuvinte, Capuzzo a lansat un apel către „colegii mei (jurnaliști) … să își deschidă inimile și conștiința către medici și terapii legitime, nesemnalizate și să scrie despre toate aspectele poveștii ivermectinei, așa cum au făcut întotdeauna jurnaliștii”. Este o oportunitate istorică.

Citiți și:
Ivermectina reduce durata infectării cu SARS-Cov-2, demonstrează un studiu israelian. „Elimină virusul în doar șase zile”
Hidroxiclorochina și ivermectina – tratamente ieftine și eficiente contra virusului covid-19
Asociația Baroului Indian o dă în judecată pe cercetătoarea-șefă a OMS pentru uciderea multor cetățeni indieni prin inducerea în eroare cu privire la ivermectină

 

yogaesoteric
19 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More