Fundația Gates s-a asociat cu societatea care a condus propaganda frauduloasă despre covid în China

Fundația Bill & Melinda Gates s-a asociat cu o societate de internet autonumită „socialistă”, condusă de Partidul Comunist din China (PCC), care a condus campania digitală de cenzurare a faptelor și răspândire a informațiilor frauduloase despre covid-19.

Cele două fundații au semnat un memorandum de înțelegere în 2015, angajându-se să coopereze în domenii precum „sănătatea publică”:

Conform memorandumului de înțelegere privind cooperarea, cele două părți se vor baza pe noile tehnologii, cum ar fi internetul, pentru a promova o cooperare pragmatică în domeniile carității, sănătății publice și dezvoltării internaționale și vor lucra împreună pentru a îmbunătăți calitatea vieții celor săraci și pentru a promova reducerea sărăciei în țările în curs de dezvoltare.”

Fundația chineză pentru dezvoltarea internetului (CIDF) se află în subordinea Ministerului Afacerilor Civile al PCC și este gestionată de Administrația spațiului cibernetic din China.

Având în vedere relația sa strânsă cu PCC, statutul CIDF se angajează să „adere la orientarea gândirii lui Xi Jinping privind socialismul cu caracteristici chinezești pentru o nouă eră”.

Să menținem în mod conștient un grad ridicat de consecvență cu Comitetul Central al Partidului, cu tovarășul Xi Jinping în centru, în acțiunile ideologice și politice, și să îndeplinim cu seriozitate misiunea istorică de a construi o rețea de putere pentru a promova marea întinerire a națiunii chineze”, sunt alte obiective ale fundației.

Fundația aderă la conducerea generală a Partidului Comunist Chinez (PCC) și, în conformitate cu prevederile Constituției PCC, înființează o organizație a PCC. Acesta desfășoară activități de partid și asigură condițiile necesare pentru activitățile organizației de partid”, se mai arată în statutul grupului.

De asemenea, CIDF recunoaște în mod clar că „practică valorile fundamentale ale socialismului”.

Organismul de supraveghere al CIDF, Administrația spațiului cibernetic din China, a jucat, de asemenea, un rol cheie în desfășurarea armatelor de roboți chinezi pe platformele de comunicare virtuală pentru a răspândi propagandă cu privire la originea și gravitatea covid-19.

Pe lângă monitorizarea online a legiuni de mii de persoane în China, organismul cu care s-a asociat Fundația Gates a fost, de asemenea, responsabil pentru dictarea liniilor editoriale pro-guvernamentale ale presei de stat chineze în ceea ce privește subiectele covid-19.

Toate birourile Administrației Spațiului Cibernetic ar trebui să acorde o mai mare atenție opiniei online și să controleze cu hotărâre tot ceea ce dăunează grav credibilității partidului și guvernului și atacă sistemul politic”, dezvăluie o notă guvernamentală obținută de agenția de presă ProPublica.

Citiți și:
Editorial Breitbart: Despre cum mass-media corporatistă pro-China și activiștii de stânga au distrus informațiile despre coronavirusul din Wuhan
„Filantropii” Soros și Bill Gates și-au dat mâna oficial pentru crearea unei companii globale de „acces la sănătate” – GAH
Dosarul digital de vaccinare al OMS cu finanțare Gates, Rockefeller, Estonia și Kuweit

 

yogaesoteric
19 octombrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More