Medici curajoși din întreaga lume cer oprirea urgentă a vaccinării anti-covid

În contextul în care au apărut tot mai multe dovezi că vaccinul anti-covid-19 face mai mult rău decât bine, medici și experți în sănătate din întreaga lume, dintre care mulți au riscat să-și piardă locul de muncă, se pronunță acum ferm împotriva continuării administrării injecțiilor ARNm. Prezentăm mai jos poziția mai multor medici, exprimată într-un material apărut pe Epoch Times:

Recent, „covid-19” și „Fauci” au fost în tendințe pe Twitter. Cine dă clic pe aceste hashtag-uri nu mai primește valuri de mesaje guvernamentale. În schimb, dăm peste declarații precum aceasta aparținând dr. Eli David, care a fost accesată de 1,2 milioane de ori: „Fauci s-a înșelat în privința blocajelor, măștilor, măștilor duble, a Remdesivir, a vaccinului, boosterelor și originii virusului. A avut Fauci dreptate în vreo privință? Dați-mi un singur exemplu privind covid în care Fauci a avut dreptate…

Numărul deceselor continuă să crească

A existat o creștere a numărului deceselor subite, inexplicabile, nefirești la vârsta victimelor, în cel puțin 30 de țări din lumea industrializată.

În Irlanda, atât de mulți oameni au murit în ianuarie, încât înmormântările a fost nevoie să fie amânate, potrivit știrilor din presa locală.

Ed Dowd, în noua sa carte, Cauză necunoscută: Epidemia de morți subite în 2021 și 2022, argumentează că decesele subite în rândul tinerilor din țările industrializate sunt cauzate de vaccinurile ARNm.

Dowd arată că numărul deceselor în exces în America atribuite covid-19 în 2020 a fost de fapt mult mai mic decât creșterea uriașă a deceselor subite, care a început în 2021, după ce vaccinurile anti-covid-19 au început să fie distribuite pe scară largă.

Important este că, în 2021, majoritatea deceselor care au avut loc mai ales în rândul persoanelor cu vârsta între 18 și 64 de ani nu au fost atribuite covid.

Din februarie 2021 până în martie 2022, milenialii au experimentat echivalentul războiului din Vietnam, cu peste 60.000 de morți în exces”, a scris Dowd. Este un expert în urmărirea și anticiparea tendințelor și partenerul fondator al unei companii globale de investiții, Phinance Technologies.

Războiul din Vietnam a durat 12 ani, timp în care a ucis același număr de tineri sănătoși pe care i-am văzut murind în 12 luni.”

Programul de vaccinare împotriva gripei porcine a fost oprit după 3 decese

Pe 13 octombrie 1976, New York Times a publicat un articol despre vaccinul împotriva gripei porcine. Titlul era: „Programul de vaccinare împotriva gripei porcine este stopat în 9 state după ce 3 persoane au murit după vaccinare”.

Toate decesele cauzate de toate vaccinurile raportate către Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) în funcție de an, din 1990 până în 2023

Până în 24 februarie, 34.576 de decese au fost raportate către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor prin intermediul Sistemului guvernamental de raportare a evenimentelor adverse legate de vaccinuri, în cazul căruia se cunoaște fenomenul subraportării, după vaccinările anti-covid-19.

Cu decesele raportate pentru toate vaccinurile combinate, numărul a crescut de la 420 de decese în 2020 (înainte de lansarea vaccinării anti-covid) la 22.278 de decese în 2021 (după lansarea vaccinării anti-covid), însemnând o creștere de 5.304 la sută.

Medici curajoși din întreaga lume sparg tăcerea

În contextul în care au apărut tot mai multe dovezi că vaccinul anti-covid-19 face mai mult rău decât bine, medici și experți în sănătate din întreaga lume, dintre care mulți riscă să-și piardă locul de muncă, se pronunță acum ferm împotriva continuării administrării injecțiilor ARNm.

Extrem de problematică, spun ei, este administrarea vaccinurilor ARNm tinerilor, pentru care covid-19 este de obicei o infecție virală banală, ușor de depășit.

A devenit un fenomen global: medici și oameni de știință medicali care au curaj și conștiință și care analizează faptele spun că vaccinările ARNm fac mai mult rău decât bine și că este urgent necesar să fie oprit răul.

Medic chirurg cardiovascular japonez: „Opriți administrarea boosterelor! Vaccinarea este necesar să înceteze”

Dr. Kenji Yamamoto, chirurg cardiovascular din Japonia, a spus că administrarea oricăror alte vaccinuri anti-covid-19 este pur și simplu prea periculoasă.

Ca măsură de siguranță, vaccinările suplimentare de rapel [boosterele] este necesar să fie întrerupte”, a scris Yamamoto într-o scrisoare revizuită de colegi publicată în jurnalul Virology. Medicul a întâlnit cazuri letale de trombocitopenie trombotică autoimună indusă de vaccin.

El și colegii săi au constatat că vaccinurile au determinat la unii pacienți dezvoltarea de disfuncții imune semnificative. Unii au murit din cauza infecțiilor rezistente la antibiotice, infecții pe care Yamamoto le-a atribuit problemelor imunitare induse de vaccin.

S-a emis ipoteza că va exista o creștere a bolilor cardiovasculare, în special a sindroamelor coronariene acute, cauzate de proteinele spike din vaccinurile genetice. Pe lângă riscul de infecții cauzate de deteriorarea funcțiilor imune, există un posibil risc de daune necunoscute aduse organelor din cauza vaccinului care rămâne ascuns, fără manifestări clinice aparente, în principal în sistemul circulator.”

Un cardiolog britanic trage un semnal de alarmă

Dr. Aseem Malhotra, un cardiolog britanic care a fost ferm în favoarea vaccinurilor în întreaga sa carieră medicală, a susținut inițial programul de vaccin împotriva covid-19. De fapt, el a fost printre primii care au primit vaccinul.

Dar după ce a petrecut nenumărate ore cercetând vaccinurile și a analizat cu atenție toate datele științifice disponibile, Malhotra nu le mai recomandă. El consideră acum că aceste vaccinuri provoacă „daune fără precedent”, cum a explicat într-un interviu recent.

Mai mult, el a publicat mai multe articole revizuite de colegi care explică datele. „Reanalizarea studiilor controlate randomizate care utilizează tehnologia bazată pe acidul ribonucleic mesager (ARNm) sugerează un risc mai mare de evenimente adverse grave în urma vaccinurilor decât riscul prezentat de spitalizarea din cauza covid-19”, a scris Malhotra.

Cardiolog australian cere oprirea vaccinărilor

Dr. Ross Walker

Dr. Ross Walker, un cardiolog din Sydney, Australia, a observat, numai în practica sa, aproximativ 70 de cazuri de probleme cardiace induse de vaccin în urma vaccinării ARNm.

El consideră acum că vaccinurile ARNm sunt „foarte proinflamatorii” și că aceste vaccinuri nu ar fi fost niciodată cazul să fie impuse în mod obligatoriu.

La pacienții săi, problemele cardiace – printre care palpitații, dureri în piept și dificultăți de respirație – au durat până la jumătate de an după vaccinare, a spus medicul.

Nu este indicat să folosim vaccinurile ARNm precum cele de la Pfizer și Moderna”, a spus Walker pentru Daily Mail Australia.

Un virolog și imunolog chinez vorbește

Dr. Yuhong Dong este un medic care scrie pentru The Epoch Times și are peste 20 de ani de experiență în cercetarea virologică și imunologică.

Pentru obținerea doctoratului său la Universitatea din Beijing, China, Dong s-a specializat în boli infecțioase. Din 2010 până în 2017, a fost expert științific medical principal și șef în farmacovigilență la sediul Novartis din Elveția. În acel timp, ea a câștigat patru premii ale companiei.

Există dovezi ample, bazate pe studii preclinice și clinice, care demonstrează că aceste vaccinuri anti-covid-19 nu protejează oamenii împotriva infecției cu SARS-CoV-2, ci provoacă evenimente adverse grave, inclusiv cheaguri de sânge anormale, evenimente cardiovasculare, accidente vasculare cerebrale, moarte subită, tulburări imunitare, leziuni neurologice și probleme legate de reproducere”, a declarat Dong pentru The Epoch Times prin e-mail.

La nivelul populației generale, riscurile depășesc cu mult beneficiile. Este necesar să luăm o decizie adecvată și rațională de a opri imediat programul de vaccinare împotriva covid-19.”

Soluția pentru construirea unei imunități puternice împotriva infecțiilor virale, a spus Dong, nu este tehnologia ARNm.

În schimb, a subliniat ea, este necesar să-i învățăm pe oameni „cum să-și mențină și să-și întărească imunitatea naturală cu care au fost înzestrați de Dumnezeu [și] să-și modifice stilul de viață și concepțiile nesănătoase”.

Vaccinarea este necesar să fie stopată imediat!”

Dr. Bose Ravenel, medic pediatru pensionar din Carolina de Nord, cu o experiență de 31 de ani în practică privată, de 11 ani ca medic pediatru în domeniul academic și șase ani în practicarea medicinii pediatrice integrative, a subliniat: „Programul de vaccinare împotriva covid-19 este necesar să fie oprit imediat, deoarece semnalele pentru efectele adverse, printre care moartea, sunt fără precedent!”.

Ravenel a declarat pentru The Epoch Times că a petrecut mai mult de 4.500 de ore studiind SARS-CoV-2 și vaccinurile.

Riscul de deces sau de îmbolnăvire gravă din cauza tulpinilor actuale de covid este scăzut din punct de vedere statistic, este disponibil un tratament ambulatoriu eficient, iar reducerea riscului absolut prin vaccinuri este de 0,5 până la 1,6 la sută – [un procent] foarte mic”, a spus acesta.

Aceste vaccinuri ARNm nu reușesc să îndeplinească funcția fundamentală a unui vaccin de oprire a infecției sau a transmiterii.”

[Aceste vaccinuri] aparțin coșului de gunoi al istoriei”

Dr. Thomas Redwood

Dr. Thomas Redwood este medic de urgență cu mai bine de 30 de ani de experiență. A fost medic de urgență în cadrul sistemelor de îngrijire a sănătății Wellstar și Piedmont din Atlanta, până când privilegiile i-au fost anulate pentru că nu a respectat ordinele de vaccinare covid-19; el lucrează acum în Alabama.

Este necesar să stopăm programul de vaccinare împotriva covid-19, punct! Ceea ce a fost promovat drept «sigur și eficient» nu este nicidecum așa”, a declarat Redwood pentru The Epoch Times.

Redwood a mai spus că este surprins că actualmente comunitatea medicală încă susține și chiar promovează aceste vaccinuri.

Orice alt vaccin cu un profil similar de evenimente adverse a fost scos de pe piață. Incapacitatea vaccinului de a preveni infecția și, prin urmare, transmiterea arată și mai mult de ce acest medicament experimental aparține coșului de gunoi al istoriei”, a spus el.

Proteina Spike este cardio-toxică”

Dr. Kirk A. Milhoan, cardiolog pediatru și director medical al organizației nonprofit For Hearts and Souls, a spus că proteina Spike este o cardiotoxină.

Acum se știe că funcționează precum o cardiotoxină”, a scris Milhoan într-un e-mail.

Potrivit lui Milhoan, a forța cu bună știință organismul nostru să producă o cardiotoxină cu speranța că ne va ajuta să ne protejăm împotriva unui virus respirator cu o rată foarte scăzută a decesului în urma infecției – este un nonsens.

După acest atac asupra sănătății, este necesar să ne vindecăm

Dr. Cammy Benton, medic de familie în Huntersville, Carolina de Nord, a spus că a fost sceptică încă de la început cu privire la programul de vaccinare anti-covid-19.

Datele științifice de la început pur și simplu nu au îndeplinit criteriile de aprobare pentru utilizare. Datele care au apărut [ulterior] confirmă că vaccinul nu a îndeplinit promisiunile și a provocat daune semnificative, nu numai la nivel fizic, dar și la nivel psihosocial la scară globală. Este necesar să ne vindecăm la toate nivelurile după acest atac asupra libertăților și sănătății noastre”, a spus Benton pentru The Epoch Times.

Citiți și:
Raport dramatic: 71% dintre decesele care au avut loc în decurs de 20 de zile de la administrarea vaccinului apar că se datorează unor afecțiuni legate direct de vaccinarea anti-covid
Medicii din SUA trag semnalul de alarmă privind vaccinarea anti-covid: Va fi o creștere a cazurilor de scleroză multiplă, Parkinson și lupus în următorii câțiva ani
Studiul de care nu ați auzit, realizat pe 23 de milioane de oameni, prin care se confirmă incidența problemelor cardiace după vaccinarea anti-covid

 

yogaesoteric
21 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More