Medicii din SUA trag semnalul de alarmă privind vaccinarea anti-covid: Va fi o creștere a cazurilor de scleroză multiplă, Parkinson și lupus în următorii câțiva ani

Pe măsură ce tot mai mulți pacienți se prezintă la medic cu efecte adverse după ce au primit una din dozele de vaccin anti-covid-19, experții în domeniul sănătății pun împreună piesele pentru a înțelege ce cauzează aceste probleme.

Neurologul Diane Counce este director medical la Clinica de Neurologie și Neurodiagnostic Alabama. Ea a fost martoră la un spectru larg de afecțiuni în rândul pacienților săi afectați de vaccin, variind de la tulburări nervoase și musculare la probleme de vedere, dureri de cap, probleme de somn și schimbări de personalitate.

Diane Counce

Dr. Counce se referă la premisa de bază a protocoalelor Frontline Critical Care Covid-19 Alliance (FLCCC), care urmăresc să oprească propagarea proteinei Spike conținute în vaccinuri și să vindece daunele mitocondriale pe care le provoacă. Vaccinurile ARNm declanșează un răspuns la proteina Spike în organism, ceea ce duce la diferite simptome.

Una dintre probleme este să ne întrebăm cât timp acea proteină va rămâne în sistem și va continua să se propage”, a spus Counce. „Cum pot împiedica proteina Spike să facă daune suplimentare?”, a mai precizat ea.

Proteina Spike a fost găsită până la 15 luni după infectarea cu SARS-CoV-2 în monocitele (celule imune) pacienților și se găsește și la persoanele vaccinate.

Dr. Counce precizează că ia în considerare alte procese care au loc în trupul unui pacient și subliniază că atunci când se confruntă cu toxicitatea, diagnosticul nu este clar din cauza suprapunerii simptomelor.

În ciuda provocărilor, dr. Counce a clasificat cauzele leziunilor provocate de vaccinul anti-covid-19 în cinci categorii. A făcut aceasta după ce a tratat peste 100 de pacienți afectați de vaccinare.

Ea spune că ajustează continuu medicamentele, suplimentele și dozele pacienților pentru a vedea dacă se pot obține îmbunătățiri suplimentare.

Counce rezumă răspunsurile efectelor adverse la vaccin astfel:

  • Scăderea imunității
  • Răspuns autoimun
  • Răspuns inflamator/histaminic
  • Activarea fibrinei, care provoacă microcoagulare
  • Amiloidoza, o boală care apare atunci când proteinele de amiloid se agregă și se acumulează în țesuturi și organe, ducând la disfuncție

Un alt neurolog, care dorește să rămână anonim din cauza reacțiilor din partea comunității medicale față de medicii care au vorbit public despre efectele provocate de vaccin, spune că este de acord cu clasificarea lui Counce la efectele provocate de vaccin.

Am tratat chiar eu 150 de pacienți când nimeni nu i-a tratat”, a spus el pentru The Epoch Times, remarcând incidența mare a paraliziei Bell, a ceții cerebrale, convulsii și cazuri mai răspândite de cancer atât la pacienții săi mai tineri, cât și la cei mai în vârstă.

El a menționat cazul unui anumit pacient, care după al doilea vaccin a avut o hemoragie intra-craniană. Pacientul nu avea antecedente de hipertensiune arterială, traumatisme cauzate de alcoolism, diabet zaharat sau orice alt factor de risc cunoscut.

Nu știm încă efectele secundare dar, de fapt, pentru copii, cred că [vaccinul] este într-adevăr nesigur”, spune el.

Din cauza răspunsului autoimun remarcat al vaccinurilor ARNm, neurologul prezice, de asemenea, o creștere a cazurilor de scleroză multiplă, Parkinson și lupus în următorii câțiva ani.

Suntem în stadiile de pionierat în ceea ce privește modul de a trata aceste efecte ale vaccinului – care sunt mult diferite – calea fiziologiei este diferită pentru fiecare”, spune el. „Aceasta este o cutie a Pandorei, de la vârful capului până la baza picioarelor”, a mai spus el.

În plus, în conversațiile pe care le-a avut cu mai mulți medici, aceștia au descris cheaguri fibroase neobișnuite pe care le-au văzut în trupurile persoanelor vaccinate.

La rândul ei, dr. Counce a observat simptome multiple și ample.

Când am început să văd pacienți vaccinați vătămați, simptomele lor păreau să fie peste tot”, a spus dr. Counce, observând dificultatea de a le diagnostica bolile.

De exemplu, un pacient ar putea avea o simplă durere de cap sau ar putea avea ceva sever și grav, cum ar fi accidentul vascular cerebral, tromboza sinusului venos cerebral (CVST) sau o altă afecțiune care pune viața în pericol.

Când pune diagnosticul, ea spune că aplică cunoștințele pe care le-a dobândit de la „marii specialiști”, precum Walter Chestnut, un cercetător în boli rare și investigator principal la WMC Research, și medici precum Paul Marik, Pierre Kory, Peter McCullough, Jordan Vaughn și Suzanne Gazda.

Studiul lor, diagnosticul și tratamentul pacienților au coroborat cele cinci răspunsuri la vaccin pe care le descrie – și poate mai multe – care pot provoca multe efecte secundare diferite, conform The Epoch Times.

Reamintim că există o lungă serie de persoane tinere care mor de probleme cardiace sau AVC-uri, în ultima vreme. Despre unii, precum scriitoarea Julie Powell sau jurnalistul Alexandru Tămășescu, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu discută despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

Citiți și:
Trustul BBC a denunțat mai multe grupuri de facebook în care se vorbea despre efectele nefaste ale vaccinului. Grupurile, cu sute de mii de membri, au fost șterse
Cifre surprinzătoare de la CDC: Mai multe femei decât bărbați au raportat efecte adverse după vaccinarea anticovid

 

yogaesoteric
28 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More