Meditaţie de iubire şi compasiune în Trafalgar Square, Londra

Centrul de yoga Tara din Londra vă invită să participaţi la o meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică a compasiunii, TARA, duminică 26 iulie, între orele 6.00-7.00 a.m. (ora României), implorând-o să-şi reverse iubirea, compasiunea, înţelepciunea şi graţia ei asupra tuturor fiinţelor.

Tara Yoga Centre va participa la proiectul de artă al lui Anthony Gormley, care se desfăşoară în Trafalgar Square, în centrul Londrei. În cadrul acestui proiect, timp de 100 de zile, 24 de ore pe zi, diferiţii participanţi vor avea la dispoziţie pentru o oră „al patrulea soclu” de statuie din piaţa londoneză, care acum este nefolosit, dar pe care în mod normal este pusă statuia unui rege sau a unui general englez. Artiştii care participă au la dispoziţie acel spaţiu pentru a se manifesta aşa cum doresc – manifestarea este transmisă integral live pe internet pe site-ul www.oneandother.co.uk. Proiectul se vrea o inedită ilustrare artistică a vieţii şi artei Marii Britanii contemporane.

În această duminică, 26 iulie, de la ora 6.00 la ora 7.00 a.m. (ora României) yoghinii londonezi vor medita pe soclul statuii în celebra Trafalgar Square, invocând binecuvântarea Marii Puteri Cosmice TARA, pentru oraşul lor (Londra). Participanţii în acest proiect au fost selecţionaţi de organizatori dintr-un număr de aproape 30.000 de înscrieri. Tara Yoga Centre se numără printre cei 2400 de participanţi. Toţi cei care doresc să se alăture acestei inedite iniţiative a yoghinilor londonezi sunt rugaţi să vină la faţa locului pentru a medita (la sol) sau să susţină subtil această acţiune, realizând la unison cu ei această meditaţie.

În tradiţia orientală, Tara este considerată Marea Putere Cosmică a compasiunii, manifestarea ei fiind caracterizată de graţie, înţelepciune şi iubire. Ea îşi oferă binecuvântarea la fiecare zori de zi. Preţioasa linişte care este inspirată de Tara, chiar înainte de a se crăpa de zi, este un moment privilegiat, în care cunoaşterea şi compasiunea Ei imensă faţă de toate fiinţele poate fi simţită cu mai multă uşurinţă de toți oamenii elevat receptivi.

Antony Gormley on the Fourth Plinth from One & Other on Vimeo.

 

yogaesoteric

24 iulie 2009

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More