MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna APRILIE 2020

 

În contextul situației actuale, vă rugăm să aveţi în vedere că meditaţiile şi ceremoniile spirituale din această lună se vor realiza de către fiecare participant de acasă. Meditațiile (cu excepţia meditaţiilor astrologice) vor fi transmise prin intermediul postului de televiziune on-line


MISA Senzaţional TV

.


Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Miercuri, 1 aprilie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune Fundamentală cu energia subtilă sublimă a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL BLÂNDEȚII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 2 aprilie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune Fundamentală cu energia subtilă sublimă a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL CALMULUI DUMNEZEIESC pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 3 aprilie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune Fundamentală cu energia subtilă sublimă a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL EXALTĂRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 04:00-04:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Acest aspect conferă trezirea şi amplificarea inteligenţei creatoare, facilitează apariţia stării de detaşare. Trezeşte memoria stărilor spirituale anterioare şi face să apară o stare de comuniune mistică. Trezeşte şi dinamizează capacităţile de comunicare telepatică. Ne permite să intuim semnificaţia fenomenelor de sincronicitate. Facilitează percepţia prezenţei entităţilor angelice în existenţa noastră.

Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL BLÂNDEŢII DUMNEZEIEȘTI

Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 19:55-20:40 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Favorizează exprimarea spontană, liberă, a trăirilor şi emoţiilor benefice, trezeşte şi amplifică continuitatea în exprimarea sentimentelor binefăcătoare. Facilitează atingerea unei stări de profunzime şi a respectului în relaţiile interumane. Face posibilă o mai bună colaborare şi înţelegere între oameni, atât în sfera socială cât şi în cea spirituală. Trezeşte şi amplifică în fiinţă discernământul, cumpătarea, responsabilitatea în relaţii, totodată trezeşte şi amplifică tactul şi diplomaţia.

Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune Fundamentală cu energia subtilă sublimă a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL INVULNERABILITĂŢII DUMNEZEIEŞTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 5 aprilie, între orele 22.30-23.00 Exemplificare spirituală: Comuniune Fundamentală cu energia subtilă sublimă a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL FOCULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 5 aprilie, de la ora 23:30 – CEREMONIA DE ADORARE A MARII PUTERI COSMICE TARA, realizată la unison, de către fiecare participant de acasă. Detalii despre program la telefon: 0773 934 561.

Luni, 6 aprilie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influenţă benefică este la ora 10:28. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este în intervalul orar 02:30-18:30. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se va realiza luni, 6 aprilie, între orele 09:58-10:58.

FACULTATIV! Începând de miercuri, 8 aprilie şi până vineri, 17 aprilie (inclusiv), cei care vor să se purifice cu ocazia SĂRBĂTORII PAŞTELUI pot realiza REGIMUL OHSAWA.

Miercuri, 8 aprilie, între orele 00:10-00:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte şi favorizează apariţia unui mod rafinat de gândire şi a puterii de pătrundere mentală. Reprezintă totodată o şansă de a descoperi noi modalităţi de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea unei stări de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia unei stări spontane de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control asupra fluctuaţiilor mentale. Amplifică şi susţine aspiraţia către transformare, face posibilă pătrunderea conştientă în sfera subconştientului colectiv, permite depăşirea fobiilor. Este un moment foarte favorabil în vederea învingerii obstacolelor de tot felul; de asemenea, acest aspect trezeşte rapiditatea (abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare benefice) în gândire, asociind-o în acelaşi timp cu forţa de pătrundere mentală, trezeşte energia voinţei individuale, trezeşte şi dinamizează procesul spontan de sublimare a energiilor în sfera mentală, face să se manifeste o mare forţă mentală benefică, face să apară o stare de fermitate de nezdruncinat în ceea ce priveşte convingerile spirituale, trezeşte capacitatea de a ne proiecta (de a călători) la voinţă în lumile astrale.

Miercuri, 8 aprilie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe marţi, 7 aprilie, la ora 11:35 şi se încheie miercuri, 8 aprilie, la ora 23:35. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este miercuri, 8 aprilie, la ora 05:35.

Miercuri, 8 aprilie, între orele 05:05-05:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Facilitează exprimarea clară a trăirilor binefăcătoare şi a emoţiilor afective, amplifică răbdarea, perseverenţa şi continuitatea în exprimarea sentimentelor pure şi elevate. Trezeşte capacitatea de cunoaştere profundă, trezeşte şi amplifică respectul faţă de ceilalţi, simţul practic în relaţiile interumane. Favorizează colaborarea rodnică şi armonioasă cu celelalte fiinţe, atât în sfera materială cât şi în cea spirituală. Trezeşte aspiraţia către cunoaşterea spirituală, dinamizează discernământul şi capacităţile mentale superioare. Este un moment tainic favorabil pentru a descoperi adevărul spiritual, pentru a ne debarasa, printr-o stare de detaşare lucidă, de teatralitate precum şi de personalităţile noastre false. Facilitează apariţia stării de expansiune mentală, permite comunicarea pe o cale paranormală cu fiinţele foarte evoluate spiritual, uşurează intuirea şi înţelegerea profundă a legilor spirituale.

Sâmbătă, 11 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SFINŢENIEI DUMNEZEIEȘTI.

Sâmbătă 11 aprilie, între orele 23:30-00:00 – Meditaţie de comuniune spirituală profundă cu Arhetipul Zodiei Berbec.

Duminică, 12 aprilie – Începe SERIA CELOR 7 REGIMURI OHSAWA în vederea pregătirii pentru realizarea cu succes a TEHNICII SPECIALE YOGA pentru REVELAREA VIEŢILOR ANTERIOARE. Tehnica propriu-zisă se va realiza duminică, 12 iulie 2020, între orele 05:00-24:00, la unison, şi va fi susţinută spiritual printr-un câmp telepatic colectiv de către Ghidul spiritual.

Duminică, 12 aprilie, între orele 02:40-03:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm la nivel mental, trezeşte şi susţine echilibrul dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală, cât şi în sfera materială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere şi defocalizare mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea.

Duminică, 12 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A FLORIILOR. Între orele 19:00-19:45: meditaţie de comuniune cu MOMENTUL INTRĂRII ÎN IERUSALIM A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Duminică, 12 aprilie, de la ora 23:30 – CEREMONIA DE ADORARE A MARII PUTERI COSMICE TARA, realizată la unison, de către fiecare participant de acasă. Detalii despre program la telefon: 0773 934 561.

Sâmbătă, 18 aprilie, între orele 08:20-09:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei VENUS. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate şi trezeşte starea de candoare, bucuria şi starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Aspectul respectiv trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizi spirituali din lumile paradisiace subtile.

Sâmbătă, 18 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ETERNITĂŢII DUMNEZEIEȘTI

Sâmbătă, 18 aprilie / Duminică, 19 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A PAŞTELUI.
Între orele 23:00-01:00: meditaţie de comuniune spirituală profundă prin intermediul EVOCĂRII ÎN AKASHA A MOMENTULUI ÎNVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.

Duminică, 19 aprilie, între orele 06:40-07:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Meditaţia asupra energiei subtile benefice a acestui aspect trezeşte şi dinamizează capacităţile mentale intuitive şi dinamizează percepţiile senzoriale benefice. Face să apară aspiraţia de cunoaştere şi de înţelegere profundă a frumuseţilor vieţii, facilitează identificarea extatică cu Natura, facilitează perceperea lui Dumnezeu în ipostaza Sa de Manifestator Tainic a Forţei Subtile a Vieţii. Trezeşte capacitatea de a acţiona benefic într-un mod inteligent şi conştient, dinamizează puterea mentală, curajul de a ne exprima în mod ferm ideile. Amplifică puterea de pătrundere mentală, inteligenţa practică, pasionalitatea, romantismul. Conferă posibilitatea de a ne depăşi superficialitatea, frica, îndoielile, în favoarea trezirii forţei mentale şi a spontaneităţii în acţiune, facilitează depăşirea inerţiei, trezirea capacităţii de a găsi soluţii ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Dinamizează capacitatea de a transpune ideile benefice în fapte şi facilitează valorificarea practică a percepţiilor mentale. Favorizează creativitatea, competitivitatea, combativitatea, fiind un bun prilej de a ne debarasa de prejudecăţi prosteşti. Ajută la integrarea armonioasă în sfera socială, dinamizează şi amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în a lua decizii, trezeşte starea de armonie dintre sfera mentală şi cea astrală.

Duminică, 19 aprilie, între orele 13:00-13:45 – Meditaţie de comuniune cu STAREA DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS

Duminică, 19 aprilie, de la ora 23:30 – CEREMONIA DE ADORARE A MARII PUTERI COSMICE TARA, realizată la unison, de către fiecare participant de acasă. Detalii despre program la telefon: 0773 934 561.

Marţi, 21 aprilie/Miercuri, 22 aprilie – SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI.

Joi, 23 aprilie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL GHEORGHE, MANIFESTATORUL PUTERII DE BIRUINŢĂ ASUPRA RĂULUI

Sâmbătă, 25 aprilie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PERFECŢIUNII DUMNEZEIEȘTI

Sâmbătă, 25 aprilie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC

Duminică, 26 aprilie, între orele 11:45-12:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Momentul este net favorabil pentru trezirea şi dinamizarea în fiinţă a stării de Conştiinţă Christică. Aceasta facilitează totodată înţelegerea aspectelor misterioase ale vieţii, face posibilă depăşirea condiţionărilor şi a prejudecăţilor de tot felul. Acest aspect trezeşte şi amplifică inteligenţa creatoare, dinamizează puterea de înţelegere a marilor adevăruri dumnezeieşti, facilitează comunicarea telepatică, face să apară inspiraţia artistică, dinamizează creativitatea, entuziasmul şi dinamismul benefic. Facilitează integrarea armonioasă în grupurile spirituale şi face să apară starea de comuniune fraternă şi elevată. Ajută la fructificarea inspiraţiilor dumnezeieşti şi face posibilă orientarea fermă a voinţei către trăirea stării tainice, inefabile, de releu dumnezeiesc.

Duminică, 26 aprilie, între orele 16:45-17:15 – Exemplificarea spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC

Duminică, 26 aprilie, de la ora 23:30 – CEREMONIA DE ADORARE A MARII PUTERI COSMICE TARA, realizată la unison, de către fiecare participant de acasă.

Luni, 27 aprilie, între orele 18:00-18:45 – Meditaţie de comuniune cu PAŞTELE BLAJINILOR

 

yogaesoteric
1 aprilie 2020

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More