MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna DECEMBRIE 2019

 


Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru


Marţi, 3 decembrie, între orele 07:05-07:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în sextil cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect trezeşte puterea de transmutare a potenţialului creator şi face posibilă sublimarea spontană a energiilor rezultante în pasionalitate armonioasă şi elevată. Dinamizează curajul în acţiunile benefice ce implică autodepăşire, impulsionează transformarea spirituală prin orientarea conştientă a voinţei individuale către o stare inefabilă de abandon în faţa voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează depăşirea egoismului şi totodată este o şansă excelentă pentru îmbunătăţirea autocontrolului. 

Marţi, 3 decembrie, între orele 17:30-18:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Favorizează trezirea pasionalităţii rafinate, a romantismului, a rafinamentului erotic şi artistic. Dinamizează nevoia de exprimare a sentimentelor de iubire amplificând curajul de a ne exprima potenţialul afectiv, facilitează creativitatea şi spontaneitatea ajutând la desprinderea de prejudecăţi, mai ales de prejudecăţile de natură sexuală. Conduce la transformarea dorinţelor limitatoare în stări spirituale prin intermediul abandonului şi a dăruirii necondiţionate. Trezeşte curajul, autodepăşirea, anihilarea obiceiurilor nefolositoare evoluţiei noastre afectiv-relaţionale. Predispune la trezirea stării de iubire pură, dinamizează în fiinţă tandreţea şi permite depăşirea timidităţii şi a prejudecăţilor referitoare la sexualitate. Amplifică imaginaţia creatoare, starea de transfigurare şi de armonie în cuplu, forţa de transformare a fiinţei prin iubire.

Joi, 5 decembrie – Începe TABĂRA INTERNAŢIONALĂ PENTRU BĂRBAŢI – YONI CHAKRA (PARTEA I), care se va desfăşura în perioada 5-8 decembrie, în Bucureşti.

Vineri, 6 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL NICOLAE.

Sâmbătă, 7 decembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL GENEROZITĂŢII DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 8 decembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va face la sala Pipera 2.

Duminică, 8 decembrie, între orele 23:30-00:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă, prin empatie, a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Trezeşte şi amplifică totodată starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Marţi, 10 decembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 03:13-04:13: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă: luni, 9 decembrie, ora 19:00-marţi, 10 decembrie, ora 11:00. Momentul de maximă influenţă benefică: marţi, 10 decembrie, la ora 03:43.

Marţi, 10 decembrie, între orele 11:50-12:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Deoarece Saturn guvernează timpul şi spaţiul, precum şi răbdarea necesară pentru a nu ignora niciun detaliu, acest aspect conferă stabilitate în plan emoţional, responsabilitate şi fidelitate manifestată în relaţiile de prietenie şi iubire. Amplifică simţul dreptăţii, loialitatea şi corectitudinea în relaţiile cu ceilalţi.

Joi, 12 decembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe miercuri, 11 decembrie, la ora 13:12 şi se încheie vineri, 13 decembrie, la ora 01:12. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este joi, 12 decembrie, la ora 07:12.

Vineri, 13 decembrie, între orele 11:30-13:15 – Meditaţia cu tema „SHIVA MANIFESTAT CA UN LINGAM DE FOC”, realizată la unison în ţară, în spirală yang. În București, spirala se va organiza la sălile Pipera 1, Obor şi IS 7.

Vineri, 13 decembrie, între orele 13:40-14:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Acest aspect face să apară atracţie către ocultism şi misticism, trezeşte capacitatea de dedublare în lumile astrale, trezeşte şi dinamizează ingeniozitatea. Face să apară inspiraţia pentru realizarea unor acţiuni binefăcătoare. 

Vineri, 13 decembrie, între orele 17:00-17:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Favorizează trezirea şi rafinarea sentimentelor binefăcătoare, trezeşte inspiraţia creatoare, face să crească starea de devoţiune. Trezeşte şi amplifică atât trăirile pasionale elevate cât şi cele emoţionale benefice, facilitează procesele de transmutare a potenţialului creator şi accelerează sublimarea energiilor din etajele inferioare ale fiinţei în sfera afectivă. Elevează trăirile erotice. Favorizează apariţia unei stări de dăruire inspirată şi abandon în faţa Voinţei Divine prin iubire. Trezeşte calităţile artistice care se află în stare latentă în unele fiinţe umane, face cu putinţă apariţia spontană a stărilor de transă benefică.

Sâmbătă, 14 decembrie, începe (pentru cei care aspiră să se purifice în felul acesta) REGIMUL OHSAWA care este realizat înainte de sărbătoarea creştină a CRĂCIUNULUI. Acest regim se încheie luni, 23 decembrie (luni fiind ultima zi de regim Ohsawa).

Sâmbătă, 14 decembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ARMONIEI DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 15 decembrie, între orele 16:00-18:15 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală se va realiza la sala Obor (Verandă).

Duminică, 15 decembrie, între orele 20:45-21:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei JUPITER în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte şi amplifică armonia între dinamism, încrederea în sine, originalitate, luciditatea mentală şi umanitarism. Trezeşte aspiraţiile binefăcătoare şi dinamizează capacitatea de afirmare personală.

Duminică, 15

decembrie, între orele 19:45-20:15 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 15 decembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va face la sala Pipera 2.

Joi, 19 decembrie, între orele 11:45-12:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Acest aspect favorizează apariţia spontană a unei stări de echilibru emoţional profund, facilitează transformarea creatoare a aspectelor rigide ale fiinţei în calităţi, cum ar fi: tenacitatea, perseverenţa, încrederea mărită în forţele proprii, umilinţa, discernământul. Totodată sunt  trezite si amplificate disponibilităţile mentale şi senzoriale latente,  în acest moment se poate amplifica memoria pe termen lung. Se trezeşte capacitatea de a ne aminti secvenţe care provin din existenţele noastre anterioare. Acest aspect favorizează percepţia spontană a stării de mister copleşitor a lui Dumnezeu Tatăl.

Sâmbătă, 21 decembrie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ENTUZIASMULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 21 decembrie, între orele 14:57-15:58 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 21 decembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 23:30 – CEREMONIE DE ADORARE A LUI GANESHA ȘI A IUBITELOR SALE SIDDHI SHAKTI și RIDDHI SHAKTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, această manifestare spirituală va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 22 decembrie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORNULUI.
Între orele 05:34-07:04: meditaţie de comuniune cu momentul SOLSTIŢIULUI DE IARNĂ. Maxima influenţă a acestui moment astrologic este duminică, 22 decembrie, la ora 06:19.

Duminică, 22 decembrie, între orele 16:15-17:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect trezeşte puterea de transmutare a potenţialului creator şi face posibilă sublimarea spontană a energiilor rezultante în pasionalitate armonioasă şi elevată. Dinamizează curajul în acţiunile benefice ce implică autodepăşire, impulsionează transformarea spirituală prin orientarea conştientă a voinţei individuale către o stare inefabilă de abandon în faţa voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează depăşirea egoismului şi totodată este o şansă excelentă pentru îmbunătăţirea autocontrolului.

Duminică, 22 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SARADA DEVI.

Duminică, 22 decembrie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 22 decembrie, între orele 16:00-20:00 – PROCEDEUL SPIRITUAL DE AJUTORARE A FIINŢELOR AFLATE ÎN BARDO-UL MORŢII va avea loc la unison, în țară. În București va avea loc la sala Obor (Verandă).

Marţi, 24 decembrie/miercuri, 25 decembrie – SHIVARATRI.

Marţi, 24 decembrie/Miercuri, 25 decembrie – NOAPTEA DE CRĂCIUN.
Între orele 23:00-01:00: meditaţie specială de evocare intensă şi profund transfiguratoare în Akasha a MOMENTULUI NAŞTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CRISTOS.

Miercuri, 25 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie specială de comuniune profund spirituală cu SFERA TAINICĂ DE CONŞTIINŢĂ CHRISTICĂ CARE ÎMBRĂŢIŞEAZĂ ÎN PERMANENŢĂ ÎNTREAGA  PLANETĂ.

Joi, 26 decembrie, de la ora 19:30 – ÎNTÂLNIREA FESTIVĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, la sala Pipera 1.

Vineri, 27 decembrie, între orele 20:10-20:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCŢIE cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte şi dinamizează starea de generozitate, bunăvoinţa, compasiunea, demnitatea, spiritul întreprinzător şi justiţiar. Trezeşte şi amplifică optimismul, încrederea în forţele proprii. Dinamizează capacitatea de a acţiona în mod integrat şi armonios.

Duminică, 29 decembrie (începând cu ora 06:00) până luni, 30 decembrie (ora 06:00) se va realiza RUGĂCIUNEA INDIVIDUALĂ DE 24 DE ORE PENTRU A INTRA ÎN COMUNIUNE TAINICĂ ŞI DIALOG CU DUMNEZEU TATĂL. ACEASTĂ RUGĂCIUNE VA FI ASTFEL REALIZATĂ LA UNISON (PENTRU CEI CARE O VOR FACE ATUNCI).Duminică, 29 decembrie – Începe TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE MEDITAȚIE PENTRU REVELAREA SINELUI-ESENȚĂ (ATMAN), care va avea loc la Herculane, în perioada 29 decembrie 2019-4 ianuarie 2020.

Luni, 30 decembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele înţelept RAMANA MAHARISHI.

Marţi, 31 decembrie/Miercuri, 1 ianuarie 2020:
22:55-23:00 CONSACRAREA integrală către DUMNEZEU TATĂL a roadelor întregului program spiritual ce va fi realizat în noaptea de Revelion 2019/2020
23:00-23:15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI
23:15-23:30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA
23:30-23:45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI
23:45-00:30 Meditaţie de comuniune spirituală profundă cu DUMNEZEU TATĂL
00:30-00:45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI
00:45-01:00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI
01:00-01:15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA
01:15-01:30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI
01:30-01:45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI
01:45-02:00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI
02:00-02:15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KAMALATMIKA
02:15-02:30 Meditaţie de comuniune spirituală cu SHIVA
02:30-02:45 Meditaţie de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
02:45-03:05 Meditaţie de comuniune spirituală cu KALKI AVATAR
03:05-03:12 Meditaţie de recunoştinţă profundă faţă de DUMNEZEU TATĂL 

Miercuri, 1 ianuarie 2020, între orele 19:00-20:00 – Meditaţie de comuniune cu IISUS.

Joi, 2 ianuarie 2020, între orele 20:00-20:45 – Meditaţie: GRAŢIA DUMNEZEIASCĂ.

Vineri, 3 ianuarie 2020, între orele 20:00-20:45 – Meditaţie de comuniune cu SHIVA.

Sâmbătă, 4 ianuarie 2020, între orele 17:00-17:45 – Meditaţie: DUMNEZEU ESTE PERMANENT ÎN NOI ŞI ACŢIONEAZĂ TAINIC ÎN ŞI PRIN NOI.

 

yogaesoteric
2 decembrie 2019

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More