Meditaţii, conjuncturi astrologice favorabile şi evenimente spirituale din luna FEBRUARIE 2017

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”
 
ATENŢIE!!! „Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.”
Profesor yoga Gregorian Bivolaru
 


Sâmbătă, 4 februarie, între orele

14:00-14:30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL UNITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 22:00 – PETRECEREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din ZODIA VĂRSĂTOR, realizată la unison în mai multe oraşe din ţară. În Bucureşti, această manifestare spiritual-artistică se va desfăşura la sala Pipera 1.
Din program:
22:30-23:00 Meditația de comuniune spirituală profundă cu Arhetipul zodiei Vărsătorului
24:00-00:30 Exemplificare în premieră: Energia subtilă sublimă a unui Atribut Dumnezeiesc specific zodiei Vărsătorului

Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 22:07 – PROCEDEU SPIRITUAL DE IDENTIFICARE PLENARĂ, AMPLĂ ŞI PROFUNDĂ CU GHIDUL SPIRITUAL, realizat la unison în ţară. În București, va avea loc la sălile Pipera 2, Obor și IS7.

Duminică, 5 februarie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Joi, 9 februarie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, continență și transfigurare: miercuri, 8 februarie, ora 17:00 – joi, 9 februarie, ora 11:00. Meditaţia de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: joi, 9 februarie, între orele 02:15 – 03:15. Momentul de maximă influență benefică: joi, 9 februarie, la ora 02:43.

Joi, 9 februarie, între orele 23:00-23:45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în sextil cu URANUS. Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de Dumnezeu. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.


Vineri, 10 februarie, între orele 23:00-23:45

– Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu VENUS. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate şi trezeşte starea de candoare, bucuria şi starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Aspectul respectiv trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizi spirituali din lumile paradisiace subtile.

Sâmbătă, 11 februarie LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe vineri, 10 februarie, la ora 08:33 şi se încheie sâmbătă, 11, februarie, la ora 20:33. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: sâmbătă, 11 februarie, la ora 02:33.

Sâmbătă, 11 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL GENIALITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 22:07 – PROCEDEU SPIRITUAL DE IDENTIFICARE PLENARĂ, AMPLĂ ŞI PROFUNDĂ CU GHIDUL SPIRITUAL, realizat la unison în ţară. În București, va avea loc la sălile Pipera 2, Obor și IS7.

Duminică, 12 februarie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Marți, 14 februarie, între orele 07:45-08:30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în sextil cu SATURN. Efecte:

Face să apară o stare de maturizare spirituală. Facilitează conştientizarea priorităţilor esenţiale ale vieţii care ni se revelează dintr-un punct de vedere spiritual, oferindu-ne totodată şansa de a ne desprinde de diferite preocupări lipsite de valoare şi de obişnuinţe rele. Amplifică totodată simţul valorii, respectul de sine, nobleţea, aspiraţia spirituală. Favorizează depăşirea orgoliului şi permite atingerea unor experienţe spirituale inedite şi profunde. Trezeşte şi amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să se manifeste înţelepciunea practică, trezeşte capacităţile organizatorice, precizia, iscusinţa în tot ceea ce ţine de aspectele practice ale vieţii.

Miercuri, 15 februarie, de la ora 11:00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ŞIVAISM, la sala Pipera 1. INSTRUCTORII ÎNCEPĂTORI sunt invitați pentru CURSUL SPECIAL DE PREGĂTIRE a instructorilor de yoga (parte practică) de la ora 10:30. Program administrativ pentru instructorii de yoga: 10:00-14:00. În aceeaşi zi vor mai avea loc: ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, între orele 7:30-10:00, la sala Pipera 2, şi ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, între orele 10:00-11:00, la sala Pipera 1 (vestiar).


Joi, 16 februarie, între orele 20:00-20:45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil

cu MARTE. Efecte: Meditaţia asupra energiei subtile benefice a acestui aspect trezeşte şi dinamizează capacităţile mentale intuitive şi dinamizează percepţiile senzoriale benefice. Face să apară aspiraţia de cunoaştere şi de înţelegere profundă a frumuseţilor vieţii, facilitează identificarea extatică cu Natura, facilitează perceperea lui Dumnezeu în ipostaza Sa de manifestator tainic al forţei subtile a vieţii. Trezeşte capacitatea de a acţiona benefic într-un mod inteligent şi conştient, dinamizează puterea mentală, curajul de a ne exprima în mod ferm ideile. Amplifică puterea de pătrundere mentală, inteligenţa practică, pasionalitatea, romantismul. Conferă posibilitatea de a ne depăşi superficialitatea, frica, îndoielile, în favoarea trezirii forţei mentale şi a spontaneităţii în acţiune, facilitează depăşirea inerţiei, trezirea capacităţii de a găsi soluţii ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Dinamizează capacitatea de a transpune ideile benefice în fapte şi facilitează valorificarea practică a percepţiilor mentale. Favorizează creativitatea, competitivitatea, combativitatea, fiind un bun prilej de a ne debarasa de prejudecăţi prosteşti. Ajută la integrarea armonioasă în sfera socială, dinamizează şi amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în a lua decizii, trezeşte starea de armonie dintre sfera mentală şi cea astrală.

Vineri, 17 februarie, de la ora 19.00 – Începe CURSUL DE INIŢIERE TEORETICĂ ŞI PRACTICĂ ÎN TRADIŢIA SECRETĂ A I CHING-ULUI, care se va face săptămânal (vineri)la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 18 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL OMNISCIENȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV

Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 14:57 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 18 februarie, între orele 18:00-18:45 – Meditaţie de comuniune cu marele înţelept şi eliberat SRI RAMAKRISHNA.
 

Duminică, 19 februarie, de la ora 17:00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.
 

Duminică, 19 februarie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.
 

Duminică, 19 februarie, de la ora 22:07 – PROCEDEU SPIRITUAL DE IDENTIFICARE PLENARĂ, AMPLĂ ŞI PROFUNDĂ CU GHIDUL SPIRITUAL, realizat la unison în ţară. În București, va avea loc la sălile Pipera 2, Obor și IS7.

Marți, 21 februarie, între orele 05:45-06:30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în sextil cu URANUS. Efecte
: Facilitează amplificarea stării de releu divin, trezeşte inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea unor scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.


Vineri, 24 februarie/Sâmbătă, 25 februarie


MAHASHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00:
MEDITAŢIE SPECIALĂ DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE MAHASHIVARATRI. În București, meditaţia se va realiza în spirală yang la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 25 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţia cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL ASCEZEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 21:00

MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC,realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Obor.

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 23:00 – CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE YOGA MAHAVIRA ANANDA, la sala Pipera 1.

Duminică, 26 februarie, între orele 18:10-20:40 – PROCEDEUL DE INVOCARE A TĂRÂMULUI TAINIC AL SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, realizat la unison în ţară. În Bucureşti, acest procedeu spiritual se va desfășura la sala Pipera 1.

Duminică, 26 februarie, de la ora 21:00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

yogaesoteric

31 ianuarie 2017

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More