MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna FEBRUARIE 2020

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Sâmbătă, 1 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL EROISMULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 22:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia VĂRSĂTOR. Această manifestare spiritual-artistică se va realiza la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 2 februarie, între orele 08:50-09:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Aspectul conferă trezirea sensibilităţii, a rafinamentului artistic, dinamizarea imaginaţiei creatoare, elevarea trăirilor afective, spiritualizarea şi rafinarea sentimentelor, trezeşte şi amplifică aspiraţia spirituală. Facilitează trezirea şi dinamizarea trăirilor mistice elevate, precum şi angrenarea cu succes în împlinirea marilor idealuri spirituale ale omenirii. Trezeşte şi amplifică forţa creatoare, dinamizează şi amplifică rafinamentul erotic, favorizează orientarea şi sublimarea energiilor subtile benefice în direcţia creativităţii artistice.

Duminică, 2 februarie, între orele 16:00-18:15 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală se va desfăşura la sala Obor (Verandă).

Duminică, 2 februarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va face la sala Pipera 2.

Marți, 4 februarie, între orele 23:45-00:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică maturitatea în sfera afectivă, dinamizează aspiraţia de concretizare a sentimentelor. Conduce la depăşirea cu o mare uşurinţă a superficialităţii şi ajută la atingerea controlului asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul faţă de propria persoană, punctualitatea, fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia acestui aspect susţine, trezeşte şi amplifică frumuseţea interioară percepută spontan, facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, dinamizează şi amplifică responsabilitatea emoţională. Face să apară o stare de echilibru între nevoia de exteriorizare şi nevoia de interiorizare, generează armonie între planul material şi cel spiritual.

Miercuri, 5 februarie, între orele 11:30-12:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Facilitează amplificarea stării de releu dumnezeiesc, trezeşte inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea unor scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.

Vineri, 7 februarie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influență benefică: vineri, 7 februarie, la ora 11:55. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, continență și transfigurare: 03:00-20:00. Meditaţia de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează vineri, 7 februarie, între orele 11:25-12:25.

Vineri, 7 februarie – Începe TABĂRA INTERNAŢIONALĂ EXCEPŢIONALĂ PENTRU FEMEI „SHAKTI ÎNTR-UN NOU EXTAZ” – YONI CHAKRA (PARTEA A TREIA), care se va desfășura în perioada 7 februarie – 9 februarie, la sediul Venus din București.

Sâmbătă, 8 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL JOCULUI DUMNEZEIESC, transmisă online deMISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Duminică, 9 februarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe sâmbătă, 8 februarie, la ora 15:33 şi se încheie luni, 10 februarie, la ora 03:33. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: duminică, 9 februarie, la ora 09:33.

Duminică, 9 februarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va face la sala Pipera 2.

Vineri, 14 februarie – Începe TABĂRA INTERNAŢIONALĂ EXCEPŢIONALĂ PENTRU FEMEI „SHAKTI ÎNTR-UN NOU EXTAZ” – YONI CHAKRA (PARTEA A PATRA), care se va desfășura în perioada 14 februarie – 16 februarie, în București.

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 12:45 – CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE AYURVEDA 2020, realizat la unison în mai multe localităţi din România şi din alte ţări.

Sâmbătă, 15 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL FRUMUSEȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 15 februarie, între orele 14:57-15:58 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 23:30 – CEREMONIE DE ADORARE A LUI GANESHA ȘI A IUBITELOR SALE – SIDDHI SHAKTI și RIDDHI SHAKTI, la sala Pipera 1.

Duminică, 16 februarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va face la sala Pipera 2.

Duminică, 16 februarie, între orele 17:45-18:15 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Marți, 18 februarie, între orele 18:00-18:45 – Meditaţie de comuniune cu marele înţelept şi eliberat SRI RAMAKRISHNA

Miercuri, 19 februarie, între orele 11:00-15:15 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ŞIVAISM. În aceeași zi vor mai avea loc: CURSUL DE PREGĂTIRE PENTRU INSTRUCTORII DE YOGA (nr. 21) (între orele 15:30-17:30, la sala Pipera 1), ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA (între orele 07:30-10:30, la sala Pipera 2), ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ŞIVAISM (între orele 10:00-10:50, la sala Pipera 1, în vestiarul din dreapta).

Vineri, 21 februarie, între orele 10:55-11:40 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Face posibilă o excepţională dinamizare în sfera mentală, trezeşte intuiţia și discernământul spiritual, originalitatea și spontaneitatea în exprimarea ideilor binefăcătoare. Facilitează sublimarea armonioasă a energiilor, amplifică puterea de concentrare mentală, ne ajută la înţelegerea şi asimilarea valorilor abstracte, devenim un tainic canal dumnezeiesc de manifestare.

Vineri, 21 februarie / Sâmbătă, 22 februarie – MAHA SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIE SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE MAHA SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala se va organiza loc la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 22 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL INTELIGENȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 22 februarie, între orele 16:00-16:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de Dumnezeu. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.

Sâmbătă, 22 februarie, de la ora 21:00 – CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE YOGA MAHAVIRA ANANDA, deschis tuturor cursanților de yoga și tantra, care se va desfăşura la unison în Bucureşti (la sala Pipera 1), Cluj-Napoca şi Iaşi.

Duminică, 23 februarie, între orele 18:00-20:20 – PROCEDEUL DE INVOCARE A TĂRÂMULUI CELUI TAINIC AL SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, realizat la unison în ţară. În Bucureşti, procedeul se va face la sala Obor (Verandă).

Duminică, 23 februarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va face la sala Pipera 2.

Luni, 24 februarie, de la ora 20:00 – INIȚIERE SVARA, la sala Pipera 1.

Marți, 25 februarie, între orele 03:50-04:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Energia acestui aspect astral trezeşte şi dinamizează în fiinţă aspiraţia frenetică şi dăruirea către Dumnezeu, dinamizează totodată starea exemplară de rezonanţă şi comuniune cu modelele marilor eroi spirituali, face să apară starea de fermitate de nezdruncinat, conferă curaj şi facilitează împlinirea idealurilor dificile care presupun efort de lungă durată. Trezeşte starea de pasionalitate romantică, trezeşte în mod armonios masculinitatea şi îi conferă o tentă pregnant fascinantă, face să apară o stare de echilibru între acţiune şi contemplaţie. Totodată face posibilă sublimarea tainică, inefabilă a percepţiilor senzoriale frumoase în revelaţii intuitive pure şi elevate, care pot fi de natură profetică, trezeşte capacitatea de vindecare miraculoasă prin credinţa fermă în ajutorul lui Dumnezeu şi favorizează trezirea stării de abandon în faţa Voinţei misterioase a lui Dumnezeu Tatăl.

Miercuri, 26 februarie, între orele 07:45-08:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Meditaţia asupra energiei subtile benefice a acestui aspect trezeşte şi dinamizează capacităţile mentale intuitive şi dinamizează percepţiile senzoriale benefice. Face să apară aspiraţia de cunoaştere şi de înţelegere profundă a frumuseţilor vieţii, facilitează identificarea extatică cu Natura, facilitează perceperea lui Dumnezeu în ipostaza Sa de Manifestator Tainic a Forţei Subtile a Vieţii. Trezeşte capacitatea de a acţiona benefic într-un mod inteligent şi conştient, dinamizează puterea mentală, curajul de a ne exprima în mod ferm ideile. Amplifică puterea de pătrundere mentală, inteligenţa practică, pasionalitatea, romantismul. Conferă posibilitatea de a ne depăşi superficialitatea, frica, îndoielile, în favoarea trezirii forţei mentale şi a spontaneităţii în acţiune, facilitează depăşirea inerţiei, trezirea capacităţii de a găsi soluţii ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Dinamizează capacitatea de a transpune ideile benefice în fapte şi facilitează valorificarea practică a percepţiilor mentale. Favorizează creativitatea, competitivitatea, combativitatea, fiind un bun prilej de a ne debarasa de prejudecăţi prosteşti. Ajută la integrarea armonioasă în sfera socială, dinamizează şi amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în a lua decizii, trezeşte starea de armonie dintre sfera mentală şi cea astrală.

Sâmbătă, 29 februarie, între orele 05:00-05:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Facilitează amplificarea stării de releu dumnezeiesc, trezeşte inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea unor scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.

Sâmbătă, 29 februarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL BUNĂVOINȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 29 februarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.

 

yogaesoteric
31 ianuarie 2020


 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More