MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna FEBRUARIE 2022

În contextul situației actuale, vă rugăm să aveţi în vedere că meditaţiile şi evenimentele spirituale din această lună se vor realiza de către fiecare participant de acasă. Toate meditațiile și exemplificările spirituale (cu excepţia meditaţiilor astrologice) vor fi transmise prin intermediul postului de televiziune on-line MISA Senzațional TV.

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

 

Marţi, 1 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL TRIUMFULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 2 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ROSTIRII DUMNEZEIEȘTI SAU AL LOGOSULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 3 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL MULTIPLICĂRII CREATOARE SAU AL ÎMBOGĂȚIRII LĂUNTRICE DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 4 februarie, între orele 15:20-16:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte tenacitatea şi încrederea în forţele benefice proprii, amplifică spiritul întreprinzător şi eficienţa în acţiune. Este un moment excepţional pentru dezvoltarea capacităţilor vindecătoare latente, trezeşte forţa de angrenare în acţiuni terapeutice şi de purificare. Amplifică spiritul justiţiar. În cazul acestui aspect, este facilitată apariţia generozităţii, trezirea exprimării creatoare, apariţia încrederii în sine, face cu putinţă trezirea capacităţii de exprimare a idealurilor spirituale.

Vineri, 4 februarie, între orele 20:50-21:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Trezește și amplifică responsabilitatea față de toate acțiunile bune și dumnezeiesc integrate, amplifică încrederea în sine, conferă profunzime în plan relațional și capacitatea de a ne angrena în activități de lungă durată. Face să se manifeste spiritul organizatoric, cumpătarea, tenacitatea, iscusința în execuția a tot ceea ce ține de latura practică.

Vineri, 4 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL MĂREȚIEI DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 5 februarie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PURITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 5 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ETERNITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 5 februarie / Duminică, 6 februarie, între orele 23:45-00:15 – Meditație de comuniune spirituală profundă cu ARHETIPUL ZODIEI VĂRSĂTOR.

Duminică, 6 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL INFINITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marți, 8 februarie, între orele 16:40-17:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Dinamizează într-un mod cu totul excepţional sfera conștiinței şi totodată ne trezeşte intuiţia, discernământul, originalitatea, spontaneitatea în exprimarea ideilor. Facilitează sublimarea energiilor mentale inferioare, amplifică puterea de concentrare a conștiinței, ne ajută la înţelegerea şi asimilarea valorilor abstracte, ne ajută să devenim un tainic releu dumnezeiesc.

Marţi, 8 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ABSOLUTULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 9 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SĂNĂTĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 10 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL INFINITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 11 februarie, între orele 15:45-16:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu uşurinţă voinţa fermă cu abilitatea conștiinței de a găsi soluţii benefice, creatoare la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariţia spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată şi amplificată puterea de concentrare a conștiinței, focalizare de lungă durată a atenţiei, trezeşte disponibilităţile latente ale conștiinței, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forţă ajna chakra. Este un aspect ce trezeşte şi amplifică puterea de pătrundere a conștiinței, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, uşurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiţii spirituale referitoare la universul cauzal.

Vineri, 11 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PERSEVERENȚEI DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 12 februarie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL FERICIRII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.  

Sâmbătă, 12 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL RITMULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 13 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ACȚIUNII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Luni, 14 februarie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este în intervalul orar 05:00-21:00. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează luni, 14 februarie, între orele 12:50-13:50. Momentul de maximă influență benefică este luni, 14 februarie, la ora 13:20.

Marţi, 15 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SINTEZEI DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 16 februarie, între orele 16:15-17:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Acest aspect dinamizează şi rafinează pasionalitatea, facilitează depăşirea spontană a stărilor de posesivitate şi favorizează transcenderea plăcerilor inferioare. Face să crească forţa creatoare, dinamismul erotic, intensifică bucuria, spontaneitatea. Trezeşte dorinţa de afirmare şi favorizează integrarea armonioasă în sfera socială. Trezeşte şi amplifică starea de afectivitate transfiguratoare, dinamizează o stare de erotism debordant. Intensifică elanul creator în cadrul relaţiilor amoroase. Este o conjunctură favorabilă împlinirii aspiraţiilor nobile care face posibilă trăirea stării de bucurie fără obiect. Este o conjunctură astrologică favorabilă creării şi menţinerii unor relaţii armonioase de cuplu.

Miercuri, 16 februarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe miercuri, 16 februarie, la ora 00:57 şi se încheie joi, 17 februarie, la ora 12:57. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este miercuri, 16 februarie, la ora 18:57.

Miercuri, 16 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ASPIRAȚIEI DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 17 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ARMONIEI DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 18 februarie, între orele 18:00-18:45 – Meditaţie de comuniune cu marele înţelept şi eliberat SRI RAMAKRISHNA.

Vineri, 18 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ENTUZIASMULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 19 februarie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL BEATITUDINII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 19 februarie, între orele 14:57-15:58 – MEDITAȚII DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR.

Sâmbătă, 19 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SIMPLITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 20 februarie, de la ora 18:00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară.

Duminică, 20 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ECHILIBRULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marţi, 22 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL IUBIRII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 23 februarie, între orele 21:00-21:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Acest aspect conferă trezirea şi amplificarea stării de entuziasm, de curaj, trezeşte şi amplifică interesul pentru tot ceea ce este nou şi binefăcător, dinamizează ingeniozitatea şi inspiraţia creatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de dedublare în lumile subtile astrale superioare, ce poate fi realizată după aceea la voinţă; face de asemenea să apară pasionalitatea elevată şi senzualitatea rafinată în jocurile amoroase, este pregnant favorabilă pentru apariţia şi manifestarea unor noi direcţii sau orientări estetice în artă. Acest moment poate fi totodată fructificat aşa cum se cuvine printr-o practică spirituală elevată, care urmăreşte să armonizeze foarte bine sfera mentală cu cea afectivă.

Miercuri, 23 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL FERICIRII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 24 februarie, între orele 17:50-18:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă prin empatie a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Totodată trezeşte şi amplifică starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Joi, 24 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL BUNĂTĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 25 februarie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ALTRUISMULUI DUMNEZEIESC, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 26 februarie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PĂCII PROFUNDE DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 26 februarie, între orele 21:20-22:05 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Sâmbătă, 26 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL LIBERTĂȚII DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 27 februarie, între orele 15:15-:15:45 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 27 februarie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL UMILINȚEI DUMNEZEIEȘTI, pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Luni, 28 februarie / Marți, 1 martie – MAHA SHIVARATRI. Între orele 23:30-01:00: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE MAHA SHIVARATRI.

 

yogaesoteric
1 februarie 2022

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More