MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IANUARIE 2019

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr,
dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.

Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

 

Luni, 7 ianuarie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL.

Vineri, 11 ianuarie, între orele 13:25-14:10 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Favorizează atingerea spontană a unor stări de conştiinţă superioară, trezeşte capacitatea de dedublare conştientă în lumile astrale. Facilitează transformarea spirituală prin intermediul punerii la unison a voinţei individuale cu Voinţa atotputernică a lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează transmutarea potenţialului creator în energie şi face posibilă sublimarea cu uşurinţă a energiilor rezultante în sferele superioare ale fiinţei. Trezeşte dorinţa de afirmare benefică şi face să crească încrederea în succesul acţiunilor noastre bune, rafinează pasionalitatea erotică, trezeşte aspiraţia către idealuri spirituale înalte.

Sâmbătă, 12 ianuarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL DETAȘĂRII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2. 

Sâmbătă, 12 ianuarie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin SWAMI VIVEKANANDA.

Sâmbătă, 12 ianuarie, începând cu ora 23:30 – CEREMONIA SPIRITUALĂ DE ADORARE A LUI GANESHA ȘI A SOȚIILOR SALE SPIRITUALE SIDDHI SHAKTI ȘI RIDDHI SHAKTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, această manifestare spirituală se va realiza la sala Pipera 1.

Duminică, 13 ianuarie, între orele 15:15-16:00 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Trezeşte şi amplifică perseverenţa, favorizează apariţia aptitudinilor de conducător, face să apară abilitatea în comunicare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de discriminare.

Duminică, 13 ianuarie, între orele 16:00-18:30 – PROCEDEUL DE INVOCARE A TĂRÂMULUI CELUI TAINIC AL SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, acest procedeu spiritual se va face la sala Obor (Verandă).

Duminică, 13 ianuarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 14 ianuarie, între orele 15:00-15:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi conferă apariţia unui mod de gândire rafinat, transfigurator şi favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o şansă de a descoperi unele modalităţi tainice, inedite, de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea stării de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia spontană a unei stări ample de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuaţiilor mentale. Face să se amplifice şi să se rafineze aspiraţia către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea ocultă în sfera subconştientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor.

Vineri, 18 ianuarie, între orele 18:35-19:20 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Trezeşte şi dinamizează tandreţea, rafinamentul erotic şi artistic. Trezeşte şi face să crească interesul pentru plăcerile elevate. Trezeşte şi dinamizează imaginaţia creatoare.

Vineri, 18 ianuarie, între orele 21:45-22:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu uşurinţă voinţa fermă cu abilitatea mentală de a găsi soluţii benefice, creatoare la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariţia spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată şi amplificată puterea de concentrare mentală, focalizarea de lungă durată a atenţiei, trezeşte disponibilităţile mentale latente, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forţă AJNA CHAKRA. Este un aspect ce trezeşte şi amplifică puterea de pătrundere mentală, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, uşurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiţii spirituale referitoare la universul cauzal.

Sâmbătă, 19 ianuarie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: la ora 11:05. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu continenţă, iubire şi transfigurare: între orele 02:00-20:00. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: sâmbătă, 19 ianuarie, între orele 10:35-11:35.

Sâmbătă, 19 ianuarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL VOINȚEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 19 ianuarie, între orele 14:57-15:58 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 23:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia CAPRICORN. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 20 ianuarie, între orele 16:00-18:15 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va organiza la sălile IS7 și Obor (Verandă).

Duminică, 20 ianuarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 21 ianuarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe duminică, 20 ianuarie, la ora 13:16 şi se încheie marți, 22 ianuarie, la ora 01:16. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: luni, 21 ianuarie, la ora 07:16.

Luni, 21 ianuarie, între orele 06:50-07:45 – MEDITAȚIE EXTRAORDINARĂ DE EVOCARE PLINĂ DE FERVOARE ÎNĂLȚĂTOARE A REVĂRSĂRII NESFÂRȘITEI LUMINI DUMNEZEIEȘTI ALB STRĂLUCITOARE ÎN AMBIANȚA SFEREI TAINICE DE FORȚĂ A PLANETEI PĂMÂNT. Această exemplificare spirituală în premieră va fi susținută cu o energie ocultă triplă de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru.

Marți, 22 ianuarie, între orele 14:10-14:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Trezeşte şi amplifică starea de expansiune la nivel afectiv, face să se trezească optimismul şi compasiunea. Facilitează atingerea stării de echilibru între sfera materială şi cea spirituală, între ce este plăcut şi ce este util, conduce la trezirea în fiinţă a respectului faţă de întreaga creaţie. Impulsionează cultivarea relaţiilor interumane armonioase, trezeşte puterea de a empatiza şi de a învăţa prin intermediul exemplelor excepţionale ale fiinţelor spirituale, facilitează transmutarea accelerată şi alchimizarea plăcerilor inferioare în iubire plină de compasiune.

Vineri, 25 ianuarie, între orele 19:40-20:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei JUPITER. Efecte: Face posibilă intuirea şi valorificare practică a legilor spirituale, cultivarea spontaneităţii şi a curajului. Trezeşte nobleţea, dragostea de adevăr, corectitudinea. Amplifică dorinţa de exprimare a potenţialului spiritual şi face posibilă asumarea responsabilităţilor. Face să apară starea de entuziasm, conferă succesul în sfera materială, face să se trezească disponibilităţi practice ce ne sunt utile în viaţa de zi cu zi, trezeşte generozitatea, favorizează exprimarea creatoare, trezeşte încrederea în sine, puterea de exprimare a adevărurilor spirituale.

Sâmbătă, 26 ianuarie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL INTUIȚIEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 26 ianuarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică 27 ianuarie, orele 17:30-21:45 – CEREMONIA DE INVOCARE A GRAŢIEI MARII PUTERI COSMICE MATANGI ŞI A GHIDULUI SPIRITUAL ÎN VEDEREA ÎMPLINIRII CU SUCCES A MENIRII NOASTRE DUMNEZEIEȘTI PE CARE NE-AM ASUMAT-O PENTRU ACEASTĂ EXISTENȚĂ, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, această manifestare spirituală va avea loc la sălile Obor (Verandă) și IS 7.

Duminică, 27 ianuarie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

 

yogaesoteric
8 ianuarie 2019


 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More