MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna IUNIE 2019

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT. 
Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Sâmbătă, 1 iunie – ZIUA COPILULUI. Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu STAREA DE CANDOARE A COPILULUI CE EXISTĂ ÎN FIECARE DINTRE NOI.

Sâmbătă, 1 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SPLENDORII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2. 

Sâmbătă, 1 iunie/Duminică, 2 iunie, între orele 23:30-01:00 – MEDITAŢIE SPECIALĂ DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI. În București, meditaţia se va realiza în spirală yang, la sala Pipera 1.

Duminică, 2 iunie, între orele 16:00-18:15 – TEHNICA DE PROIECȚIE A CONȘTIINȚEI (PHOWA) ÎN ÎMPĂRĂȚIA CEA TAINICĂ A LUI DUMNEZEU TATĂL, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În București, această manifestare spirituală va avea loc la sala Pipera 1 (Vestiar – Bărbați).

Duminică, 2 iunie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2. 

Luni, 3 iunie, între orele 06:25-07:10 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. 
Efecte: Trezeşte şi amplifică trăirile pasionale şi emoţionale, facilitează transmutarea potenţialului creator şi sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voinţa Dumnezeiască prin intermediul stării de abandon şi dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităţilor artistice şi permite apariţia stărilor spontane de transă benefică.

Joi, 6 iunie – ÎNĂLŢAREA DOMNULUI. Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu IISUS ÎN GLORIE (ÎNĂLŢAREA LUI IISUS DIN LUMEA FIZICĂ ÎN ÎMPĂRĂŢIA TATĂLUI CERESC).

Vineri, 7 iunie – Începe TABĂRA DE APROFUNDARE A COMUNIUNII SPIRITUALE CU MAHA VIDYA BAGALAMUKHI, care se va desfășura în perioada 7-16 iunie, la Brașov.

Vineri, 7 iunie, între orele 17:00-17:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecarea prin rugăciune şi credinţă în Dumnezeu; facilitează comuniunea cu entităţile angelice. Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane a conştiinţei în dimensiunea cea tainică a Supramentalului. Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea intuitivă a valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este totodată un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

Sâmbătă, 8 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SPIRITULUI DUMNEZEIESC, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 23:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia GEMENI. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 9 iunie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2. 

Vineri, 14 iunie, între orele 09:00-09:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. 
Efecte: Acest aspect favorizează trezirea şi face să apară atracţie către ocultism şi misticism, trezeşte capacitatea de dedublare în lumile astrale, trezeşte şi dinamizează ingeniozitatea. Face să apară inspiraţie pentru realizarea unor acţiuni benefice.  
 

Sâmbătă, 15 iunie, între orele 16:30-20:30, se va realiza PROCEDEUL DE „COMUNIUNE CU SUFLETUL TAINIC AL PLANETEI PĂMÂNT” ÎN VEDEREA VINDECĂRII ȘI REGENERĂRII SUFLETULUI PLANETEI PĂMÂNT. Această acțiune spirituală se va realiza în București, la sala Pipera 2.
 

Sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 23:30 – CEREMONIE SPIRITUALĂ DE ADORARE A LUI GANESHA ȘI A IUBITELOR SALE SPIRITUALE SIDDHI SHAKTI ȘI RIDDHI SHAKTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, această manifestare spirituală se va realiza la sala Pipera 1. 
 

Sâmbătă, 15 iunie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maximă influență benefică este la ora 08:44. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: între orele 00:45-16:45. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează sâmbătă, 15 iunie, între orele 08:15-09:15.

Sâmbătă, 15 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PASIONALITĂȚII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2. 

Sâmbătă, 15 iunie, între orele 14:57-15:58 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1 (vestiar).

Duminică, 16 iunie – POGORÂREA SFÂNTULUI DUH (RUSALIILE). Între orele 13:00-13:45: meditaţie de comuniune cu SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A POGORÂRII SFÂNTULUI DUH CARE NE PUNE ÎN INEFABILĂ STARE DE REZONANŢĂ CU GRAŢIA DUMNEZEIASCĂ CARE ESTE REVĂRSATĂ ÎN UNIVERSUL NOSTRU LĂUNTRIC.  

Duminică, 16 iunie, între orele 14:30-15:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. 
Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Duminică, 16 iunie, între orele 15:15-15:45 – Exemplificarea spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 16 iunie, orele 17:30-21:45 – CEREMONIA DE INVOCARE A GRAŢIEI MARII PUTERI COSMICE MATANGI ŞI A GHIDULUI SPIRITUAL ÎN VEDEREA ÎMPLINIRII CU SUCCES A MENIRII NOASTRE DUMNEZEIEȘTI PE CARE NE-AM ASUMAT-O PENTRU ACEASTĂ EXISTENȚĂ, realizată la unison în mai multe localități din România și din alte țări. În Bucureşti, această manifestare spirituală va avea loc la sălile Pipera 1 (Vestiar bărbați), Obor (Verandă) și IS 7.

Duminică, 16 iunie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2. 

Luni, 17 iunie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe duminică, 16 iunie, la ora 17:31 şi se încheie marți, 18 iunie, la ora 05:31. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este luni, 17 iunie, la ora 11:31.

Luni, 17 iunie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu REALITATEA TAINICĂ a SFINTEI TREIMI.

Marți, 18 iunie, între orele 18:50-19:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. 
Efecte: Trezeşte spiritul de iniţiativă, măreşte rapiditatea în gândire și curajul de a exprima liber ideile şi opiniile binefăcătoare. Amplifică spontaneitatea în exprimare, concentrarea şi focalizarea mentală. Este un aspect care favorizează punerea în practică a ideilor şi cunoştinţelor benefice în orice domeniu.

Miercuri, 19 iunie, între orele 09:00-17:00 – CURSUL DE PREGĂTIRE PENTRU INSTRUCTORI (nr. 15), la sala Pipera 1. Recuperarea cursului nr. 14 va avea loc marți, 18 iunie, între orele 17:00-19:00, la sala Pipera 1 (Vestiar).

Vineri, 21 iunie – ZIUA INTERNAŢIONALĂ YOGA (stabilită de către Organizația Națiunilor Unite în data de 21 iunie). 

Vineri, 21 iunie – Începe TABĂRA DE KALACHAKRA TANTRA, care se va desfășura în perioada 21-29 iunie, la Lepșa.

Vineri, 21 iunie – SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA RAC. Între orele 18:25-19:40: meditaţie de comuniune intensă, profundă şi tainică pentru a intra în stare de rezonanţă ocultă cu momentul SOLSTIŢIULUI DE VARĂ. Momentul de maxim al Solstițiului de Vară: vineri, 21 iunie, la ora 18:55.

Sâmbătă, 22 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL MODULAȚIEI DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2. 

Duminică, 23 iunie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2. 

Luni, 24 iunie – SÂNZIENELE. Între orele 22:00-23:15: meditaţie intensă şi profundă de comuniune spirituală empatică cu SÂNZIENELE (FEELE)
(pentru a favoriza această comunicare tainică se recomandă cu 3 ore înainte de aceasta să se administreze sublingual 5 grame din planta Drăgaica sau Sânziene, măcinată fin). 

Pentru a facilita intrarea în STARE DE REZONANŢĂ OCULTĂ CU LUMEA TAINICĂ A SÂNZIENELOR sugerăm ca această meditaţie să se realizeze în natură (cel mai bine într-o pădure liniştită sau într-o poieniţă) sau la oraş, într-un parc în care sunt copaci şi multă verdeaţă. Facultativ înainte de această exemplificare se va putea face o ofrandă de lumină cu 7 lumânări ce vor fi consacrate atunci Sânzienelor şi li se vor face 7 binecuvântări. Atunci când această meditaţie se va face într-o pădure, se va urmări să fie evocate într-un mod afectuos Sânzienele (Feele) şi vom urmări să le percepem ca fiind nişte făpturi feminine frumoase, pure, afectuoase şi radiind de o candoare specifică. În final, le putem ruga să ne inspire în existenţa noastră de zi cu zi şi să ne ajute să ne trezim intuiţia şi să ne asiste în descoperirea tainelor naturii vegetale. 

Joi, 27 iunie, între orele 20:30-21:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. 
Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de Dumnezeu. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.

Sâmbătă, 29 iunie, între orele 14:00-14:30 – Meditaţie cu energia subtilă sublimă tainică, nesfârșită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL MINUNĂRII DUMNEZEIEȘTI, transmisă online de MISA Senzaţional TV. În București, meditația se va realiza la sala Pipera 2. 

Sâmbătă, 29 iunie, între orele 19:30-20:15 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFINŢII APOSTOLI PETRU şi PAVEL.

Sâmbătă, 29 iunie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE SPIRITUALĂ PROFUNDĂ CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.

Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 23:00 – SĂRBĂTOAREA SPIRITUALĂ A ZODIILOR în care vor fi sărbătoriţi nativii şi nativele din zodia RAC. Această manifestare spiritual-artistică va fi realizată la unison în mai multe oraşe din ţară; în Bucureşti, va avea loc la sala Pipera 2.Duminică, 30 iunie, între orele 05:00-24:00 – TEHNICA SPECIALĂ YOGA PENTRU REVELAREA VIEŢILOR ANTERIOARE, realizată la unison şi susţinută spiritual printr-un câmp telepatic colectiv de către Grieg.Duminică, 30 iunie – Începe TABĂRA INTERNAŢIONALĂ DE VIRA MAHAVIRA ANANDA, care se va desfășura în perioada 30 iunie – 9 iulie, la Costineşti.Duminică, 30 iunie, între orele 21:00-21:45 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DUMNEZEIEȘTI, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2.yogaesoteric

30 mai 2019 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More