MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna MAI 2014

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”
ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea  fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Luni, 12 mai – TRIPURA SUNDARI.
Momentul de maxim benefic: ora 21.17. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este între orele 11.30 (luni, 12 mai) şi 9.30 (marţi, 13 mai). Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează între orele 20.45-21.45.

Miercuri, 14 mai – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe miercuri, 14 mai, la ora 4.15 şi se încheie joi, 15 mai, la ora 16.15. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este miercuri, 14 mai, la ora 22.15.

Vineri, 16 mai, între orele 0.40-1.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Venus. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate, trezeşte starea de candoare, bucuria, starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Aspectul trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile.

Vineri, 16 mai, între orele 2.05-2.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecare prin rugăciune şi credinţă în Dumnezeu; facilitează comuniunea cu entităţile angelice. Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane în dimensiunea cea tainică a Supramentalului. Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

Sâmbătă, 17 mai, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 18 mai, de la ora 18.30 – PROCEDEUL DE INVOCARE A SHAMBALA-EI PENTRU PACE PLANETARĂ ŞI PENTRU VINDECAREA ŞI REGENERAREA SPIRITUALĂ A PLANETEI, realizat la unison în mai multe oraşe din ţară şi străinătate. În Bucureşti, această manifestare va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 18 mai, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 24 mai, de la ora 14.57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Duminică, 25 mai – ZIUA LUI KALI. Între orele 13.00-14.30: meditaţie de comuniune amplă, profundă şi copleşitoare cu Marea Putere Cosmică KALI.

Duminică, 25 mai, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 25 mai, între orele 18.00-18.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele mistic creştin PADRE PIODuminică, 25 mai, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 1.
 

Luni, 26 mai/Marţi, 27 mai, între orele 23.30-1.00 – Meditaţie specială de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI. În Bucureşti, meditaţia se va realiza la sala Pipera 2.  

Miercuri, 28 mai, între orele 16.40-17.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Venus. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate, trezeşte starea de candoare, bucuria, starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Aspectul trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile.


Joi, 29 mai, între orele 19.00-19.45 – ÎNĂLŢAREA DOMNULUI. Meditaţie de comuniune cu ISUS în glorie (înălţarea lui ISUS din lumea fizică în Împărăţia TATĂLUI CERESC).

Sâmbătă, 31 mai, între orele 10.45-11.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Marte. Efecte: Trezeşte capacitatea de a duce la bun sfârşit toate acţiunile benefice care au fost începute. Amplifică puterea de conştientizare, dinamismul şi efervescenţa în relaţiile interumane. Este un moment favorabil pentru cultivarea stării de fermitate şi solaritate armonioase, pentru amplificarea curajului, a aspiraţiilor elevate. Armonizează sistemul imunitar, măreşte vitalitatea, conduce la transcenderea stărilor de complacere şi lene.

 

yogaesoteric
14 mai 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More