MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna MAI 2015

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti
se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea  fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
profesor yoga Gregorian BivolaruSâmbătă, 16 mai, de la ora 21:00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC
, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 2.    

Sâmbătă, 16 mai, între orele 21:45-22:30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Neptun. Efecte: Conferă rafinarea trăirilor afective, face să apară o stare pregnantă de romantism, trezeşte inspiraţia artistică, starea de devoţiune. Trezeşte şi dinamizează talentul artistic şi estetic, face să crească sensibilitatea, intuiţia şi senzualitatea, facilitează apariţia unei stări de înţelegere profund emoţională, mistică. Este de asemenea un moment favorabil pentru cultivarea stării de dăruire necondiţionată către idealuri sublime, divine.

Sâmbătă, 16 mai/Duminică, 17 mai, între orele 23:30-1:00 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 17 mai, de la ora 21:00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.

Miercuri, 20 mai, de la ora 12:15 – PROCEDEUL ANGELIC DE CONTACTARE ŞI COMUNIUNE CU SUFLETUL TAINIC AL PLANETEI PĂMÂNT, la sala Pipera 1.

Joi, 21 mai – ÎNĂLŢAREA DOMNULUI. Între orele 19:00-19:45 - meditaţie de comuniune cu IISUS ÎN GLORIE (ÎNĂLŢAREA LUI IISUS DIN LUMEA FIZICĂ ÎN ÎMPĂRĂŢIA TATĂLUI CERESC).

Sâmbătă, 23 mai, de la ora 14:57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC ŞI CU SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Duminică, 24 mai, de la ora 17:00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.

Duminică, 24 mai, de la ora 21:00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.


Luni, 25 mai – ZIUA LUI KALI. Între orele 13:00-14:30 - meditaţie de comuniune amplă, profundă şi copleşitoare cu Marea Putere Cosmică KALI.

Luni, 25 mai – Începe al PATRULEA TAPAS LA UNISON DE COMUNIUNE CU MARELE AVATAR KALKI, ultimul din seria celor patru tapas-uri de 49 de zile susţinute subtil telepatic de Grieg.

Luni, 25 mai, între orele 18:00-18:45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele mistic creştin PADRE PIO.

Miercuri, 27 mai, între orele 13:20-14:05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncție cu Marte. Efecte: Trezeşte spiritul de iniţiativă, măreşte rapiditatea în gândire și curajul de a exprima liber ideile şi opiniile binefacatoare. Amplifică spontaneitatea în exprimare, concentrarea şi focalizarea mentală. Este un aspect care favorizează punerea în practică a ideilor şi cunoştinţelor benefice în orice domeniu.

Vineri, 29 mai – Începe TABĂRA INTERNAȚIONALĂ PENTRU REVELAREA SINELUI DIVIN ATMAN (29 mai-2 iunie, Toscana – Italia), coordonată de profesor yoga Nicolae Catrina.

Sâmbătă, 30 mai, între orele 19:40-20:25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncție cu Mercur. Efecte: Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului, facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. El face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezeşte creativitatea. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.  

Duminică, 31 mai – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: ora 15:41. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare: 7:30-23:30. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari: duminică, 31 mai, între orele 15:10-16:10.

Duminică, 31 mai, de la ora 21:00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.
 

yogaesoteric

12 mai 2015

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More