O analiză inteligentă și pertinentă scoate la lumină lacunele și greșelile grave din articolele lui Dan Bozaru și documentarele centrului Galactis (3)


Citiți a doua parte a articolului

Problema 8.1 Buclele temporale (în legătură cu dispariţia avionului malaiezian MH370)

Pentru ca lucrurile să fie şi mai spectaculoase şi complexe, ni se oferă fără niciun fel de explicaţii conceptul de „buclă temporală”. Acesta apare pentru prima dată în cazul avionului malaiezian (MH370) dispărut deasupra oceanului Indian, şi aflăm cu această ocazie că avionul este captiv într-o astfel de buclă temporală din care nu poate ieşi datorită groazei şi panicii pasagerilor.

Aflăm deci că avionul respectiv este captiv într-o zonă de tranziţie dintre planul fizic şi cel eteric, ca urmare a unui experiment eşuat al elitei malefice planetare. Avionul „a rămas într-o zonă interdimensională obscură în care timpul nu are influenţă”, iar la bordul său „totul pare să fi îngheţat, în sensul că până şi aerul pare să aibă o consistenţă metalică”.

În ce priveşte pasagerii avionului aflăm că „Timpul nu trece peste acele fiinţe deoarece ele sunt pur şi simplu suspendate în afara lui”, ei „nu îmbătrânesc şi nu au nevoi fiziologice” şi pot rămâne astfel timp de zeci sau chiar sute de ani, ca într-un fel de tablou. „Revenirea lor în planul fizic poate să se petreacă sau nu”, dar din păcate nu vor supravieţui unei eventuale reveniri, deoarece ei mor (psihic) chiar dacă corpul lor fizic nu îmbătrâneşte deloc.

Predilecţia pentru aceste „bucle temporale” se manifestă şi în [3.5], unde ni se spune că într-un fel conflictul din spaţiu a avut deja loc, dar din alt punct de vedere este încă în desfăşurare; apare din nou bucla temporală, care de data asta implică modificări şi ale trecutului planetei cu referiri clare la perioada 1940-1960, de exemplu.
Aici, mai mult decât în toate celelalte documentare, trecutul, prezentul şi viitorul se transformă într-un talmeş-balmeş de nedescurcat, din care prin urmare se pot extrage absolut orice fel de concluzii, inclusiv aceea (expresă) că prezentul este modificat prin alterarea trecutului.

Ne întrebăm pe bună dreptate cum poate exista o zonă în manifestare unde „timpul nu are influenţă”, sau unde fiinţe umane sunt „suspendate în afara lui”, sau cum poate fi modificat trecutul? De fapt, întrebarea-cheie este următoarea: ce este aceea o buclă temporală, în viziunea lui Alkesh?

Problema 8.2 Imposibilităţi fizice (în legătură cu dispariţia avionului malaiezian MH370)

În acelaşi articol de pe site-ul Galactis, găsim următorul fragment:
„Atunci s-au gândit să arunce o baliză de semnalizare în ocean, ceea ce au şi făcut prin partea din spate a avionului. Nava-mamă Anais a afirmat că singurul lucru care va fi găsit, va fi chiar acel obiect în apele oceanului Indian şi se va crede astfel că avionul a eşuat. În realitate, el este prins în continuare între două planuri paralele de existenţă, fiind oarecum «îngheţat» în timp.”

Avem aici o serie de întrebări de bun simţ: Cum au reuşit cei din avion să arunce ceva (o baliză de semnalizare) din avion în timpul zborului? Presupunând că echipajul chiar avea o baliză de semnalizare portabilă (din câte ştim, aceste balize de semnalizare sunt încastrate în corpul avionului şi nu sunt nicidecum detaşabile), un Boeing 777 nu este un bombardier şi deci nu poate pur şi simplu să arunce sau să largheze obiecte. Ştim cu toţii că geamurile unui avion de pasageri nu se deschid, deci probabil că echipajul a deschis uşa în timpul zborului. Cum a reuşit să facă oare aceasta? Presupunând prin absurd că au reuşit, cum au închis apoi acei oameni uşa (habitaclul, evident, s-a depresurizat imediat)?

Referitor la acelaşi fragment: Cum se explică faptul că profeţia navei-mamă Anais nu s-a realizat, baliza de semnalizare respectivă nefiind găsită nici până azi?
Oare ce se înţelege prin expresia „avionul a eşuat”? Este o exprimare nefirească în limba română, care ne face să credem că cel mai probabil acest text este tradus din altă limbă (preluat de la alt channeler, lightworker etc.)

Problema 9. Terra-centrismul

Extratereştrii prezentaţi de Alkesh şi Syriat posedă în primul rând tehnologie, şi este o tehnologie extrem de avansată, ni se repetă mereu acest lucru. Şi în al doilea rând, am adăuga noi, au foarte mult timp (şi răbdare), ei alocând perioade impresionante de timp (sute de ani) şi resurse (milioane de nave, echipaje de milioane de fiinţe extraterestre etc.) pentru ajutorarea unei singure civilizaţii – a noastră. Această asimetrie de forţe şi de resurse nouă ni se pare în contradicţie cu un anumit echilibru divin universal.
Oare chiar să fim noi atât de importanţi pentru a merita o astfel de desfăşurare de forţe extraterestre? Oare chiar suntem noi un fel de „buric” al Universului, încât pentru ajutorarea noastră se fac planuri galactice ce se întind pe sute de ani şi sunt implicate zeci de civilizaţii extraterestre, şi sute de milioane de fiinţe extraterestre?
Sau este oare vorba de un alt tip de ego-centrism, pe care l-am numi terra-centrism?

Ne întrebăm: dacă extratereştrii alocă atâta timp şi resurse pentru ajutorarea unei singure planete, când le mai rămâne timp şi resurse pentru ajutorarea altor civilizaţii (bănuim că nu suntem singurii care au nevoie de ajutor), şi chiar când mai au timp pentru ei înşişi, pentru propria lor evoluţie spirituală?
Desigur ni se poate răspunde că ajutându-i pe ceilalţi evoluează ei înşişi, şi că prin aceasta ei dau dovadă de un altruism deosebit, dar totuşi nouă ni se par ciudate anumite aspecte, cum ar fi, de exemplu, faptul ca exact în imediata apropiere a Terrei să se desfăşoare un conflict eteric intergalactic de proporţii nemaivăzute până acum (sute de milioane de nave implicate, zeci de civilizaţii extraterestre implicate etc.).

Cu toată modestia, ca să păstrăm proporţiile, suntem totuşi doar o mică planetă situată la marginea uneia dintre cele peste 100 de miliarde de galaxii ale universului vizibil; sau, mai exact, suntem una dintre planetele uneia din cele peste 1 septilion de stele ale universului vizibil.

Problema 10. Obsesia tehnologiei

Din toate aceste documentare transpare foarte clar pentru noi ceea ce am numi obsesia pentru tehnologie a autorilor, atât la Alkesh cât şi la Syriat.
Extratereştrii prezentaţi de ei posedă în primul rând tehnologie, şi este o tehnologie extrem de avansată, ni se repetă cu insistenţă acest lucru.
Totul ni se prezintă dintr-o perspectivă foarte tehnică şi tehnologică, uneori cu uluitoare şi minuţioase detalii, autorii având o adevărată fascinaţie pentru aspectele legate de tehnologie.

Putem remarca la Syriat (care este de formaţie fizician) obsesia pentru liniile de câmp magnetic, a câmpurilor în general, a magnetismului, a materialelor inteligente (nucleul cometei ISON fiind un astfel de exemplu), precum şi obsesia pentru „mono-polul magnetic” (o speculaţie din fizica teoretică ce nu a fost încă dovedită experimental), şi altele.
La Alkesh, pe de altă parte, am remarcat obsesia pentru nave de tot felul (nava cometă, nava mamă, nave de luptă, nava lenticulară etc.) precum şi obsesia pentru „bucle temporale” sau după caz „vortexuri temporale”, portaluri şi porţi cosmice (în engleză: Stargate, termenul apare explicit în documentarele Galactis şi este preluat din seria de filme SF cu acelaşi nume; ca aspect colateral, chiar numele Alkesh apare în serialul SF Stargate SG-1 ca nume al unui anumit tip de navă de luptă extraterestră).

Trebuie să remarcăm, şi să afirmăm răspicat, puternica influenţă a filmelor şi literaturii SF asupra documentarelor Galactis, în special a filmelor din seria Stargate (SG-1, Atlantis) şi seria Start Trek (Next Generation, Enterprise); deloc întâmplător unul dintre noi a văzut cam toate episoadele din aceste seriale, şi în general foarte multe filme SF. Pe lângă strania asemănare între numele Alkesh care apare în filmul Stargate SG-1 ca nume al unui tip de navă de luptă extraterestră, am remarcat şi alte asemănări notabile precum:
– ideea de a proteja cu o „mantie” nava pentru a o face invizibilă;
– ideea de navă mamă, care este acompaniată de nave mai mici de luptă;
– ideea călătoriei în timp;
– ideea buclelor temporale în care timpul curge diferit;
– ideea bătăliei navale spaţiale;
– ideea explorării liniilor temporale ale viitorului, pentru a o alege pe cea mai favorabilă;
– ideea alterării trecutului pentru a îmbunătăţi prezentul;
– ideea ajutorului venit din viitor, care apare cel mai clar în următorul paragraf din [2]:
„Mai mult decât atât, tot ei ne-au spus că, datorită grăbirii anumitor evenimente şi situaţii (cu aproximativ 3 ani) faţă de cursul lor normal, se va putea realiza un transfer de energie subtilă din viitor, adică de după translaţia vibraţională a Pământului şi a omenirii, transfer care va aduce în prezent focare de manifestare energetică a ceea ce urmează să fie în viitor, în scopul realizării mai uşoare şi totodată mai rapide a transformărilor la nivel spiritual ale omenirii. Efectele evidente ale unor astfel de manifestări energetice prin intermediul unor portaluri vor putea fi resimţite cu precădere după încheierea celor trei implementări energetice realizate de «cometa Ison»; ultima dintre acestea va avea loc la începutul lunii iulie, anul curent.”

Oare cine ar putea să ne explice mai precis cum se va realiza acel transfer de energie din viitor (ce implică asta, cine a mai făcut asta altă dată etc.)?

Problema 11. Cronovizorul eteric

Cronovizorul eteric este descris pe scurt astfel: „Fenomenul care are loc atunci este mult mai complex decât cel care ar implica vizionarea în planul fizic a unor imagini la un Cronovizor, deoarece interactivitatea fiinţă-dispozitiv-navă siriusiană este foarte importantă, iar dacă intenţia şi focalizarea nu sunt acordate aşa cum trebuie, atunci ecranul pe care sunt redate imaginile rămâne gol sau ele sunt puternic blurate ori neconcludente.”

În aceste condiţii, în care acest „Cronovizor eteric” este atât de sensibil la diverse influenţe, de unde ştie Alkesh că ceea ce furnizează el este „INFORMAŢIA CURATĂ, DIRECTĂ şi EFICIENTĂ”? El spune aşa: „Ceea ce suntem interesaţi este să aducem la cunoştinţa lumii INFORMAŢIA CURATĂ, DIRECTĂ şi EFICIENTĂ în direcţiile pe care ni le propunem. Ne adresăm, prin urmare, doar celor capabili să se raporteze la ea şi să o înţeleagă, precum şi să intuiască faptul că aceste informaţii reprezintă ADEVĂRUL.” 

O metodă simplă de verificare ar fi ca Alkesh să se dedubleze din nou şi să-i solicite cronovizorului desluşirea unui simplu mister pământean, accesibil înţelegerii oricui. Dacă ar desluşi un astfel de mister, credibilitatea sa ar atinge cote remarcabile.
Să ne amintim totuşi că părintele Pellegrino Ernetti a adus dovezi legate de cronovizorul lui: filmul cu răstignirea lui Iisus, acel concert din Roma antică etc. Noi am propus să facă şi Alkesh la fel, desigur în conformitate cu situaţia lui (evident că nu poate aduce o înregistrare audio sau video din eteric, dar informaţii verificabile poate aduce).

I-am propus deja acest lucru lui Dan Bozaru, dar am fost refuzaţi cu dispreţ… Iată care a fost argumentaţia lui: „Deşi e trist modul in care aceşti diletanţi [aici Alkesh se referă la noi doi, A.S. şi O.C.] înţeleg să pună problema, există şi o parte amuzantă, văzând cum se raportează ei la această cunoaştere superioară şi la aceste fiinţe extraterestre foarte evoluate. Aşa ceva, prin astfel de «exemple», nu poate să facă cinste – zicem noi – unor yoghini «avansaţi».”

Problema 12. Noi profeţii chixo-comice

În [3.6], în partea finală a filmului, sunt făcute unele predicţii despre evoluţia evenimentelor la nivel mondial în următoarea perioadă, aşa cum au fost ele revelate de către siriusieni.
Sunt prezentate noi profeţii care încep odată cu luna August 2014 având ca dată limită luna Octombrie 2014. Sunt anunţate anumite revelaţii la nivel global care se vor declanşa datorită unor „inducţii telepatice care vor fi realizate în masă de către siriusieni”. Sunt anunţate descoperiri uimitoare în „Artă, Medicină, dar mai ales Arheologie şi în sfera activităţii ştiinţifice”, astfel:
– „artiştii vor începe să creeze forme noi, sublime, care vor fi inspirate telepatic şi care vor determina anumite rezonanţe profund benefice”;
– „multe fiinţe umane vor începe să înţeleagă texte şi înscrisuri antice necunoscute până acum”;
– „se vor descoperi tăbliţe noi”;
– „oameni vor începe să fie uluiţi de ceea ce va fi revelat”;
– „descoperirile arheologice vor determina foarte multe întrebări la nivelul populaţiei”;
– „în cele din urmă savanţii şi arheologii vor fi cumva obligaţi să facă unele corelaţii, şi să recunoască anumite aspecte despre trecutul omenirii, care până acum erau considerate tabu sau intrau în categoria miturilor şi a legendelor”;
– „Amun ne-a spus că astfel de descoperiri arheologice abundă, dar ele sunt închise în anumite vortexuri temporale, pentru a se deschide doar atunci când este necesar”;
– un cip super avansat care va facilita foarte rapid trecerea spre computerele cuantice;
– apariţia aşa-ziselor „avioane cosmice” capabile să zboare dincolo de atmosferă etc., etc. ,etc.

Nu putem să nu ne întrebăm, după atâtea profeţii făcute de acelaşi autor, şi care nu s-au adeverit, de unde acest apetit extraordinar de a face noi si noi predicţii pentru viitor?
Şi câte dintre acestea s-au adeverit până în luna octombrie 2014?

Problema 13. Căderea în ridicol

Atunci când cineva face profeţii chixo-comice care ulterior nu se adeveresc se expune (după părerea noastră) căderii în ridicol. A repeta acest lucru din nou şi din nou, căzând în ridicol din nou şi din nou, este peste puterea noastră de înţelegere.

Atunci când cineva neagă un eveniment astronomic atât de bine documentat, cu peste 32.000 de martori şi o flotă de observatoare solare, precum dezintegrarea cometei ISON, se expune (după părerea noastră) căderii în ridicol.

Atunci când cineva preia fără discernământ informaţii evident false de pe internet (pisici cu cap de om, bile suspendate etc.), acela se expune (după părerea noastră) căderii în ridicol.

În acest sens este semnificativă (după părerea noastră) şi preluarea în [3.2], pe nemestecate, a celebrei gogoriţe cu tehnologia Keshe care circulă pe internet, şi preluarea direct de pe site-ul aşa-zisei fundaţii Keshe a unor fraze precum „Pământul zboară deşi nu are aripi” (în sensul de: oare cum este totuşi posibil?) sau afirmaţii precum „tehnologia Keshe permite materializarea substanţelor la temperatura camerei”, sau „s-a dovedit că ea [tehnologia Keshe] poate vindecaorice tip de cancer, poate îndepărta paraliziile şi poate elimina boli incurabile, precum SIDA” etc.
Oare Alkesh înţelege termenul „a dovedi” într-un mod care nouă ne scapă? Cine a dovedit acele lucruri şi unde sunt aceste dovezi? Şi cel mai important: unde este totuşi Dumnezeu în acest iureş al tehnologiei dezlănţuite?

Încheiem această secţiune cu un citat extras din [3.5] care pe noi de-a dreptul ne-a uluit. Ni se spune că în urma conflictului din spaţiu, o parte dintre reptilienii malefici au eşuat în apropierea Pământului (în plan eteric) şi că „în disperare de cauză, pentru a-i şantaja pe siriusieni şi pe aliaţii lor benefici […] reptilienii au început să atace şi să omoare corpurile eterice ale fiinţelor umane aflate în zona eterică foarte apropiată de Pământ.” „Ele merg până acolo încât utilizează un fel de arme plate ce emit anumite fascicule cu care omoară corpul eteric al fiinţelor umane, sau mai precis îl dezintegrează.” „Reptilienii au început să intre efectiv în casele oamenilor semănând groaza în sufletele acestora. Ei au luat cu ei unele corpuri eterice însă pe altele le-au distrus, ceea ce în planul fizic s-a repercutat ca deces brusc, sau foarte rapid, şi totodată neaşteptat al fiinţei umane respective.”

În primul rând am dori să atragem atenţia că absolut toate fiinţele umane de pe Pământ se află foarte aproape de „zona eterică foarte apropiată de Pământ”, deci cu toţii suntem potenţiale victime ale acestor fiinţe reptiliene malefice, eterice şi ucigaşe.

În al doilea rând am dori să întrebăm dacă a auzit cineva despre astfel de evenimente petrecute recent – ne referim desigur la moartea subită a unor fiinţe umane prin spulberarea corpului lor eteric de către reptilienii eterici, înarmaţi cu „arme plate cu fascicule”, care intră în casele oamenilor şi seamănă groaza în sufletele acestora, după care le fură sau le distrug corpul eteric. Noi, deocamdată nu am auzit. Şi mai avem totuşi nişte întrebări fără răspuns: la ce le trebuie reptilienilor corpurile eterice umane pe care le iau cu ei, cum le „iau”, în ce le păstrează, şi ce fac cu ele?

Problema 14. Cvasi-absenţa lui Dumnezeu

Toate problemele semnalate mai sus pălesc în faţa acestei probleme fundamentale: cvasi-absenţa lui Dumnezeu, în special în documentarele mai recente. Foarte rare sunt referirile la Dumnezeu, pare ca şi cum extratereştrii „benefici” nu prea sunt interesaţi de acest subiect, fiind axaţi exclusiv pe tehnologie şi aspecte tehnologice, inginereşti, de exemplu:
– să deghizeze o navă spaţială în cometă;
– să creeze un fel de „reţea de stele”, acţiune care le-a luat 100 de ani, şi asta doar cu scopul de a conecta Soarele nostru la această reţea pentru a capta şi transmite energie;
– să conecteze Soarele cu o stea din centrul Galaxiei, şi cu reţeaua de 200 de stele;
– să intre în Soare cu o navă-cometă şi să iasă nevătămaţi;
– să aducă energie din viitor (!!!);
– să construiască o navă complexă de tip lenticular prin care să îşi exercite influenţa (benefică desigur) asupra Pământului;
– să construiască un cronovizor cu care să investigheze trecutul şi viitorul;
– să creeze sau să distrugă aşa-numitele „bucle temporale” etc., etc., etc.

Cel mai semnificativ în acest sens ni se pare documentarul care descrie teribilul şi nemaipomenitul conflict din spaţiu care a avut loc recent între extratereştrii benefici şi cei malefici în imediata apropiere a Pământului.

Interesant este şi faptul că se spune explicit că acest imens conflict a avut loc iniţial chiar în planul fizic, ulterior el migrând şi în planul eteric. Desigur faptul că sute de milioane de nave şi bătălia navală în sine, precum şi resturile navelor distruse, au trecut neobservate de pământeni este un detaliu peste care se trece cu uşurinţă.
Aici, extratereştrii benefici după ce explorează liniile temporale ale viitorului constată că acest conflict este INEVITABIL, drept pentru care trec la fapte declanşând o imensă bătălie navală (numai un singur tip de navă este folosită în 280 de milioane de exemplare, fiecare navă fiind pilotată de câte un siriusian) care se încheie cu victoria celor benefici. Detaliile sunt parcă desprinse din filmele SF, Alkesh chiar afirmă acest lucru cu precizarea că deşi pare aşa, tot ce se prezintă e cât se poate de real, nu e nimic SF.

Un prim aspect uluitor pentru noi în acest context este că extratereştrii benefici nu se gândesc nici măcar o clipă să ceară ajutorul lui DUMNEZEU (sau al altor puteri cosmice benefice) în această situaţie disperată, pe care ei o consideră  INEVITABILĂ. Ei se bazează (conform celor relatate de Alkesh) exclusiv pe tehnologia şi navele lor super avansate tehnologic.
Al doilea aspect uluitor este faptul că ei sunt convinşi de inevitabilitatea acestui conflict, ori noi ştim că prin implorarea Graţiei Divine, orice obstacol, oricât de mare, poate fi în cele din urmă înlăturat, dacă Dumnezeu consideră astfel.
Oare aceste fiinţe atât de evoluate nu cunosc aceste aspecte? Oare consideră ele că nu se merită să ceară ajutorul Divin, odată ce au ajuns atât de avansate tehnologic?
Ni se pare semnificativ şi faptul că atunci când se face referire la gradul de evoluţie al extratereştrilor ni se spune de obicei că ei sunt „foarte evoluaţi din punct de vedere tehnologic şi spiritual” (de exemplu în 3.6), cu accentul întâi pe tehnologie şi abia apoi pe spiritualitate. Oare chiar aşa să fie?

Problema 15. Un schimb de mesaje între noi şi Alkesh

Menţionăm în final că noi am avut deja (la sfârşitul anului trecut) un schimb de mesaje cu Alkesh, pe tema anumitor aspecte din documentarele Galactis, în care am urmărit să facem apel la bun simţ şi la trezirea discernământului, contrazicând anumite elemente care apar în acele documentare, şi am primit un anumit răspuns din partea lui Alkesh. Este foarte adevărat că în mesajul nostru am apelat pe alocuri la un ton poate uşor ironic, şi poate chiar puţin comic, dar în esenţă tonul mesajului a fost cât se poate de civilizat. Ca urmare ne aşteptam ca şi răspunsul să fie pe acelaşi ton, eventual tot cu nuanţe ironice sau comice. Nu a fost deloc aşa.
 
Am fost destul de surprinşi de reacţia provocată de mesajul nostru, mesajul de răspuns fiind deseori presărat de atacuri la persoană, noi fiind făcuţi explicit fricoşi, răuvoitori, ignoranţi, cârcotaşi, acuzatori, habarnişti, nefericiţi, lipsiţi de o percepţie superioară, având o gândire meschină, „lipsiţi de bun simţ şi de o minimă inteligenţă”. Am fost totodată acuzaţi de inocularea virusului îndoielii, precum şi că prin mesajul nostru îi insultăm chiar pe reprezentanţii civilizaţiei extraterestre siriusiene: „aceştinefericiţi [aici Alkesh se referă la noi doi, A.S. şi O.C.] le insultă chiar pe fiinţele minunate siriusiene care sunt pline de altruism şi doresc să ne ajute prin intermediul acestor informaţii (şi nu numai), autorii scrisorii insultă indirect şi pe toţi cei care ne-au scris până acum (şi ei nu sunt deloc puţini)”.
Departe de noi gândul de a insulta pe cineva, cu atât mai puţin pe fiinţele extraterestre. Dar poate că aşa cum frumuseţea este în ochii privitorului, şi insulta este uneori doar în ochii cititorului Alkesh.

4. Concluzii

Am trimis acest mesaj şi către Grieg, mai degrabă datorită insistenţelor unor prieteni şi colegi de curs, care ne-au rugat să facem aceasta din dorinţa de a elucida măcar unele dintre aceste aspecte care ni se par tuturor destul de bizare, şi sperăm cu ajutorul vostru şi al lui Grieg să le elucidăm.

Pe forumul yoghinilor din Cluj i-am rugat pe colegii care pot confirma ORICE DETALIU din spusele lui Alkesh să ne împărtăşească experienţa lor; ABSOLUT NIMENI nu a putut confirma nici măcar 1% din toate acele afirmaţii. Şi totuşi sunt sute de yoghini înscrişi pe acest forum.

Este oare adevărat ce se spune în aceste materiale coordonate de Dan Bozaru? Are el susţinerea voastră în această direcţie aşa cum afirmă, sau mai degrabă lasă să se înţeleagă? Întrucât noi recunoaştem cu umilinţă că nu putem deocamdată să ne dedublăm conştient la voinţă în planul eteric (precum Alkesh şi prietenul său Syriat), apelăm cu încredere la ajutorul vostru şi al lui Grieg în elucidarea tuturor acestor aspecte.

Noi dorim doar ca Şcoala noastră de Yoga să fie ferită de ridicolul cu care riscă să fie asociată datorită activităţii Centrului Galactis (Alkesh, Syriat & Co.). Dacă greşim, vă rugăm foarte mult să ne explicaţi unde şi să ne clarificaţi cât mai multe dintre aspectele care ne nedumeresc atât de mult.

În încheiere, profităm de ocazie pentru a vă mulţumi pentru tot ceea ce aţi făcut şi faceţi pentru noi.
 

Alin Dumitru Suciu, an 26 Cluj-Napoca            
Octavian Augustin Creţ, an 25 Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, 04-29 martie 2015


yogaesoteric
12 mai 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More